İYİ Partili Aylin Cesur'dan skandal sözler: Salda'nın kumunu alır, onların uygun yerlerine monte ederiz

İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur'un partisinin Burdur'da düzenlediği 2. Olağan Kongresi'nde "Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" dedi. Bu sözlere AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş tepki gösterdi.

Yaptığı skandal hareketlerle gündeme gelen İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur bu kez kullandığı skandal cümlelerle gündeme geldi.İYİ Parti Burdur 2. Olağan Kongresi Burdur Belediyesi Halk Pazarı (Uzay Çatı) altında gerçekleştirdi.

Kongreye katılan ve katılımcılara seslenen Ispartalı milletvekili Aylin Cesur, "Bu memleketin topraklarını cayır cayır utanmadan sıkılmadan paramparça ettiler, betona yatırdılar.Yandaşlarının betonlarına yatırdılar.Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız. Ve bunu sizlerle yaparız." şeklinde konuştu.

"BİZ BUNU YAPARIZ"

Sözlerini sürdüren Cesur şunları söyledi:

"Biz bunu sizlerle yaparız. Biz bunu Koca Ali'lerle yaparız. Orada Şarkikaraağaç ilçe başkanım var, Şarkikaraağaç'ta cebirle yaparız. Çavdır'da Müzeyyen hanımla yaparız. Ama biz bunu yaparız. Sizlerle yaparız..."

 

 

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ: BU SÖZLERİ SÖYLERKEN UTANMAMIŞ

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Aylin Cesur'a tepki göstererek,"İYİ Parti milletvekilinin kullandığı ahlaksız üsluba bakar mısınız? Biz dinlerken utandık, o bu sözleri söylerken utanmamış! Ne diyelim! İlla Edep İlla Edep" ifadelerini kullandı.

 

İYİ Partili Aylin Cesur'dan skandal sözler: Kumunu alır, onların uygun yerlerine monte ederiz

ŞEHİT CENAZESİNDE POZ VERMEK İÇİN CEMAATİN ÖNÜNE GEÇMİŞTİ

İdlib’teki saldırıda şehit olan 36 Mehmetçik’ten Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin dün memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡