John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

John Wick film serisinin sonuncusu olan John Wick 3 sinemaseverler tarafından merakla beklenirken bu filmin ne zaman vizyona gireceği merak edilmeye başlandı. Peki John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wizk 3'ün konusu nedir? Tüm bu cevaplar haberimizin detayında

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

John Wick film serisinin sonuncusu olan John Wick 3 sinemaseverler tarafından merakla beklenirken bu filmin ne zaman vizyona gireceği merak edilmeye başlandı. Peki John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wizk 3'ün konusu nedir? Tüm bu cevaplar haberimizin detayında...

JOHN WİCK 3 NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Keanu Reeves'i sahalara geri döndüren John Wick serisi, 3. devam halkasına ulaştı. Başarılı oyuncuyu bir kez daha intikam peşindeki tetikçi olarak göreceğimiz John Wick 3'ün yerli vizyon tarihi de açıklandı.

Serinin yönetmeni Chad Stahelski'nin bir kez daha kamera arkasına döneceği 3. devam halkası 17 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye'de vizyona girdi. Senaryosunda serinin diğer filmlerinde de senaristlik yapan Derek Kolstad'ın imzasını taşıyacak olan "John Wick 3"ün kadrosunda Winston rolündeki Ian McShane'in boy göstereceği de kulislerde dönen dedikodular arasında...

İlk iki filmiyle dünya çapında 260,3 milyon dolar kazanan serinin 3. devam halkası bakalım nasıl bir gidişat izleyecek...

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

JOHN WİCK 3 FİLMİNİN KONUSU

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

JOHN WİCK FİLMİNİN FRAGMANI

BU HAFTA VİZYONA GİREN DİĞER FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

JOHN WİCK 3 FİLMİNİN MALİYETİ NEDİR?

Screen Rant sitesinin haberine göre serinin üçüncü filminin çekimleri 55 milyon dolara mal oldu. Bu rakam kulağa çok yüksek gelmiyor. Fakat serinin önceki filmlerine baktığımızda bütçeye ayrılan miktarın giderek arttığını görüyoruz. İlk filmin yaklaşık 25 milyon dolara çekildiği tahmin ediliyor. İkinci filmin bütçesi ise ortalama 40 milyon dolar civarındaydı. Serinin büyük ilgi görmesiyle birlikte oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil ediliyor. Aksiyon sahnelerinin geliştirilebilmesi adına bütçe yükseltiliyor. Şayet serinin devam etmesine karar verilirse bir sonraki filmin daha büyük bir bütçesi olacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

Öte yandan John Wick 3 için ayrılan bütçenin büyük Hollywood filmleri yanında çok da yüksek kalmadığını ifade etmek gerekiyor. Yakın zamanda gösterime giren Detective Pikachu filminin bütçesinin yaklaşık 150 milyon dolar olduğu biliniyor. Öte yandan Captain Marvel filminin çekimleri 152 milyon dolara mal oldu. Deniz altı sahneleriyle göz kamaştıran Aquaman’in bütçesi ise 160 milyon dolardı. Fakat bahsettiğimiz tüm bu yapımlar görsel efektlerle dolup taşan filmler. Bu sebeple bütçelerinin yüksek olması gerekiyor. John Wick ise görsel efektlerden çok oyuncuların gerçek performanslarına dayanıyor. Dövüş sahnelerinin koreografisi, oyuncuların eğitimi ve antremanları büyük öneme sahip. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

JOHN WİCK 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Keanu Reeves
Rolü : John Wick
Halle Berry
Rolü : Sofia
Laurence Fishburne
Rolü : Bowery King
Mark Dacascos
Rolü : Zero
Asia Kate Dillon
Rolü : The Adjudicator
Lance Reddick
Rolü : Charon
Anjelica Huston
Rolü : The Director
Ian McShane
Rolü : Winst

KEANU REEVES KİMDİR?

Keanu Reeves, 1964 Lübnan doğumlu, Kanadalı sinema oyuncusu ve müzisyen. İsmi Hawaii dilinde "dağların üzerinde esen soğuk rüzgar" anlamına gelen Reeves, oyunculuk kariyerinin yanında kendi rock grubu The Dogstar'da bas gitar çalıyor.

Keanu Charles Reeves, Beyrut'ta bir gece kulübünde tanışarak evlenen Çin ve Hawaii asıllı Amerikan vatandaşı, jeolog, Samuel Nowlin Reeves ile İngiliz vatandaşı, kostüm tasarımcısı ve show kızı Patricia Taylor'ın iki çocuklarından ilki olarak 2 Eylül 1964'de dünyaya geldi. Anne ve babasının, Keanu henüz iki yaşındayken ayrılmalarından sonra, annesi, Keanu ve kız kardeşi Kim'le birlikte New York'ta yaşamaya başladı.

1969'da annesi Patricia, Broadway ve Hollywood yönetmeni Paul Aaron ile evlendi. İki yıl süren ikinci evliliğinin de noktalanmasıyla aile, Reeves'in gençliğinin geçtiği Kanada'nın Toronto kentine yerleşti.

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

Babasının ve annesinin daha sonraki evliliklerinden iki üvey kız kardeşi (Karina Miller ve Emma Rose Reeves) olan Keanu Reeves, değiştirdiği dört lisenin ardından hiçbirisinden mezun olamadan, 15 yaşında Wolfboy adlı oyunla Toronto'da oyunculuk kariyerine başladı. 1 yıl devam edebildiği De La Salle College'da hokey takımına giren Reeves, oyunuyla "duvar" (The wall) takma adını aldı. Aynı dönemde pastane yöneticiliği, buz pateni altı bileyiciliği gibi birçok farklı işte çalıştı.

Reeves, Toronto'da birkaç kısa film ve aralarında Coca-Cola'nın da bulunduğu bazı reklam filminde oynadıktan sonra 1986'da Robe Lowe'ün yönettiği, hokeyi konu alan "Youngblood" filminde rol aldı. Bu filmin ardından Los Angeles'a yerleşmeye karar verdi. Taşınmasının ardından, Reeves'in oynadığı ilk film Kanada yapımı "Dream To Believe"di. Ancak oyuncular birliğine girmesini sağlayan film, 1986'daki "Under The Influence" adlı TV filmi oldu.

1989 yapımı "Bill and Ted's Excellent Adventure" ile ilk başarısını yakaladı. Gus Van Sant'in belki de en sevilen filmi olan My Own Private Idaho (1991), bir Francis Ford Coppola filmi Bram Stoker's Dracula (1992), Bernardo Bertolucci'nin Little Buddha (1993) filmlerinde başrol oynadı.

Sonrasında, Sandra Bullock ile başrolünü paylaştığı, 1994 yapımı "Speed" (Hız Tuzağı) ile beklenmedik bir popülariteye ulaştı. Speed'den hemen sonra rol aldığı başarısız aksiyon-bilimkurgu filmi Johnny Mnemonic kariyerini kötü bir noktaya götürüyordu ki, "Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı) yardımına yetişti. Al Pacino'yla oyunculuğunu karşılıklı çarpıştırdığı ve ezilmediği film, Reeves'e The Matrix'in kapısını açtı.

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

Wachowski kardeşlerin The Matrix üçlemesindeki seçilmiş kişi Neo karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkan Keanu Reeves, 1995'te Vanity Fair dergisine şöhret hakkında konuşurken kendisi için şu yorumu yaptı:

Özel hayatı ile çok fazla gündeme gelmeyen aktör, magazincilerin cinsel tercihi hakkındaki sorularına; "Homoseksüel değilim ama yine de bunu kim bilebilir ki" şeklinde vermesine karşın, Haziran 2006'da yaptığı bir açıklamayla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini hayranlarından saklamıyordu.

23 yaşında gitarla tanışan Keanu Reeves, rock grubu The Dogstar'da bas gitar çalıyor. Önceleri bir garajda çalmaya başlayan grup, daha sonra Los Angeles'da canlı şovlarda bulundu ve son olarak da bir Bon Jovi turnesinde ön grup olarak sahne aldı.

Ayrıca satranç, buz hokeyi, masa tenisi ve motosikletlerden zevk alan Reeves, biri 1974 model Combat Commando 850 ve diğeri 1972 model Commando 750 olmak üzere iki klasik motora sahip.

Kazandığı Ödüller:

En İyi Aktör - The Matrix; MTV Film Ödülleri(2000).
En İyi Dövüş Sahnesi - Laurence Fishburne ile birlikte The Matrix'te dojo sekansı; MTV Film Ödülleri(2000).
MTV Movie Award: En iyi ikili, Speed (Hız Tuzağı, 1995).
MTV Movie Award: En çok arzu edilen erkek , Point Break(1992).

Yönetmen Olduğu Filmleri ve Dizileri :
2013 - Man of Tai Chi (Sinema Filmi)

Yapımcı Olduğu Filmleri ve Dizileri :
2018 - Sibirya (Sinema Filmi)
2014 - John Wick (Sinema Filmi)
2012 - Side by Side (Sinema Filmi)

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

Oyuncu Olduğu Filmleri ve Dizileri :
2019 - John Wick: Chapter 3 - Parabellum (John Wick)(Sinema Filmi)
2018 - Sibirya (Lucas Hill)(Sinema Filmi)
2018 - Replikalar (Will Foster)(Sinema Filmi)
2017 - To The Bone (Dr. William Beckham)(Sinema Filmi)
2017 - John Wick 2 (John Wick) (Sinema Filmi)
2016 - The Bad Batch (Rockwell) (Sinema Filmi)
2016 - Neon Şeytan (Sinema Filmi)
2016 - Dedektif Galban (Dedektif Galban) (Sinema Filmi)
2015 - The Whole Truth / Yüce Adalet (Richard Ramsey) (Sinema Filmi)
2015 - Knock Knock / Yanlış Kapı (Evan Webber) (Sinema Filmi)
2015 - The Whole Truth (Sinema Filmi)
2014 - John Wick (John Wick) (Sinema Filmi)
2014 - 21 Years: Richard Linklater (Sinema Filmi)
2013 - Man of Tai Chi (Donaka Mark) (Sinema Filmi)
2013 - Man of Tai Chi (Donaka Mark) (Sinema Filmi)
2012 - Side by Side (Himself (Host)) (Sinema Filmi)
2012 - Generation Um... (John) (Sinema Filmi)
2012 - 47 Ronin (Kai) (Sinema Filmi)
2010 - The 82nd Annual Academy Awards (Kendisi (Sunucu)) (TV Filmi)
2010 - Suçlu Kim (Henry) (Sinema Filmi)
2010 - A Man's Story (Kendisi) (Sinema Filmi)
2009 - The Private Lives Of Pippa Lee (Chris) (Sinema Filmi)
2008 - Street Kings / Sokağın Kralları (Tom Ludlow) (Sinema Filmi)
2008 - Dünyanın Durduğu Gün (Klaatu) (Sinema Filmi)
2006 - Göl Evi (Alex Wyler) (Sinema Filmi)
2006 - A Scanner Darkly (Bob Arctor) (Sinema Filmi)
2005 - Ellie Parker (Dogstar) (Sinema Filmi)
2005 - Constantine (John Constantine) (Sinema Filmi)
2005 - Thumbsucker / Başparmak (Perry Lyman) (Sinema Filmi)
2003 - The Matrix Reloaded (Neo) (Sinema Filmi)
2003 - The Matrix Revolutions (Neo) (Sinema Filmi)
2003 - Aşkta Herşey Mümkün (Dr. Julian Mercer) (Sinema Filmi)
2001 - Sweet November / Kasımda Aşk Başkadır (Nelson Moss) (Sinema Filmi)
2001 - Hard Ball (Conor O'Neill ) (Sinema Filmi)
2000 - İzleyici (David Allen Griffin) (Sinema Filmi)
2000 - Yedek Oyuncular (Shane Falco) (Sinema Filmi)
2000 - Twentieth Century Fox: The Blo... (Memur Jack Traven (Arşiv Görüntüleri)) (TV Filmi)
2000 - 3. Göz (Donnie Barksdale) (Sinema Filmi)
1999 - Me And Will (Dogstar) (Sinema Filmi)
1999 - The Matrix (Neo) (Sinema Filmi)
1997 - The Devil s Advocate /Şeytanın Avukatı (Kevin Lomax) (Sinema Filmi)
1997 - The Last Time I Committed Suic... (Harry) (Sinema Filmi)
1996 - Yasak Aşk (Jaks Clayton) (Sinema Filmi)
1996 - Tepki (Eddie Kasalivich) (Sinema Filmi)
1995 - Johnny Mnemonic (Johnny Mnemonic) (Sinema Filmi)
1995 - Bulutların Ötesinde (2) (Paul Sutton) (Sinema Filmi)
1994 - Hız Tuzağı (Jack) (Sinema Filmi)
1993 - Much Ado About Nothing (Don Juan) (Sinema Filmi)
1993 - Küçük Buda (Siddhartha) (Sinema Filmi)
1993 - Freaked (Ortiz The Dog Boy) (Sinema Filmi)
1993 - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir (Julian Gitche) (Sinema Filmi)
1992 - Dracula (Jonathan Harker) (Sinema Filmi)
1991 - Point Break /Kırılma Noktası (Johnny Utah ) (Sinema Filmi)
1991 - Días De Cine (Kendisi) (TV Dizisi) (2 Bölüm)
1991 - Bill ve Ted'in Maceraları (Ted Logan) (Sinema Filmi)
1991 - Benim Güzel İdaho'm (Scott Favor (Erkek Fahişe)) (Sinema Filmi)
1990 - Ölümüne Sevmek (Marlon James) (Sinema Filmi)
1990 - Tune in Tomorrow... (Martin Loader) (Sinema Filmi)
1989 - Çılgın Aile (Tod Higgins) (Sinema Filmi)
1989 - Bill ve Ted'in Maceraları (Ted Logan) (Sinema Filmi)
1988 - Önceki Gece (Winston Connelly) (Sinema Filmi)
1988 - Tehlikeli İlişkiler (Raphael Danceny) (Sinema Filmi)
1988 - Permanent Record (Chris Townsend) (Sinema Filmi)
1988 - Pensilvanya`nın Prensi (Rupert Marshetta) (Sinema Filmi)
1986 - Youngblood (Heaver) (Sinema Filmi)
1986 - Yeniden Uçmak (Tommy) (Sinema Filmi)
1986 - The Brotherhood of Justice (Derek) (TV Filmi)
1986 - Nehrin Kıyısı (Matt) (Sinema Filmi)
1986 - Eylem (Buddy Martin) (TV Filmi)
1985 - One Step Away (Ron Petrie) (Sinema Filmi)

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

HELLA BERRY KİMDİR?

Halle Berry (d. 14 Ağustos 1966, Cleveland, Ohio), ABD'li oyuncu, eski manken ve güzellik kraliçesi.

Halle Maria Berry, 14 Ağustos 1966‘da Kafkasya asıllı Liverpool’lu Ann Hawkins ile Afrika asıllı Amerikalı Jerome J. Berry‘nin ikinci çocukları olarak Cleveland, Ohio‘da dünyaya geldi. Ailesi ona “Halle” ismini, Ohio’nun büyük alışveriş mağazası Halle’s Department’s Store‘dan esinlenerek verdi. Beyaz bir anne ile siyahi bir babadan olan ve kendinden yedi yaş büyük, Heidi adında bir ablası olan Berry, henüz dört yaşındayken ailesinin boşanmasından sonra, psikiyatri hemşiresi olan annesi tarafından büyütüldü.

Halle Berry, okuldayken çok basarili ve sevilen bir ögrenciydi. Bedford Lisesi‘nde okurken okul gazetesinin editörü, onur kur ayni zamanda da ponpon kiz olan Berry, mezuniyet gecesinde de okul kraliçesi seçildi. Bir dönem Higbee’s Magazasi‘nin çocuk bölümünde çalisan Berry, Cuyahoga Community College‘a devam etti. Bu sirada bir çok güzellik yarismasina katilan, önce Miss Ohio, ardindan Miss Teen All American ve Miss USA ikincisi seçilen Berry, 1986‘da Amerika’yi temsil ettigi Miss World‘de altinci seçildi.

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

1980‘lerin sonunda, modellik ve oyunculuk kariyeri için Chicago‘ya giden Berry, Chicago Force adli televizyon dizisinde oynamaya basladi. Ünlü televizyon yapimcisi Aeron Speeling, o dönemde çekilmesi düsünülen Charlie’s Angels dizisinin yeni versiyonunda Afrika asilli bir Amerikalinin oynamasini istiyordu ve Berry de dizinin seçmelerine katildi. Dizinin asla yayina girmemesi yüzünden bu rolde oynayamadi ama Berry’i oldukça begenen Spelling, O’nu yeteneklerini gelistirmesi konusunda yüreklendirdi.

1989‘da kisa süren ABC yapimi Living Dolls dizisinde Emily Franklin rolünü canlandirmaya basladi.Berry’nin ilk kez göze çarpmasini saglayan rol ise Spike Lee‘nin Jungle Fever adli filmindeki, uyusturucu bagimlisi Vivian adindaki bir kadini canlandirdigi rolü oldu. Ilk yardimci oyuncu rolünü, Strictly Business filminde yakalayan Berry, 1996‘da Sandra Beecher‘in gerçek hayat hikayesinin anlatildigi, Race the Sun adli filmde bas rolü oynadi. Ayni yil Queen: The Story of an American Family‘nin televizyon versiyonunda canlandirdigi, melez köle rolüyle de seyircinin fazlasiyla dikkatini çekti.

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

2000 yilinda çizgi roman x-men’in film uyarlamasinda, Storm‘u canlandirarak dünya çapinda taninmaya basladi ve devam filmleri X2:X-Men United ve X-Men: The Last Stand‘de de yeraldi. 2001’in sonunda Monster’s Ball adli filmde Leticia Musgrove adinda idam edilmis bir katilin karisini canlandirdi ve bu rolle En Iyi Kadin Oyuncu dalinda Oskar Ödülü‘nü kazandi. Bu ödülü kazanan, ilk Afrika asilli oyuncu olan Berry’nin ödül töreninde giydigi kiyafet, son 75 yilin en popüler kiyafeti seçildi.

2002 yapimi Bond filmi, Die Another Day‘de Bond Kizi Jinx‘i oynayan Berry, bu filmde kirk yil önceki James Bond filmi Dr.No‘daki Ursula Andress‘in rolünü yeniden canlandirdi. 2003‘ün sonlarinda psikolojik gerilim filmi Gothika‘da yer aldi ve ilk kez bir filmde en önemli rolü oynamis oldu. Ardindan Catwoman‘da bas rolü alan Berry’nin burdaki performansi begenilmedi ve 2005 yilinda Razzie Awards‘da En Kötü Kadin Oyuncu ödülü ona verildi. Ünlü oyuncu bu durum için ‘En tepede olmak için dibi görmek gerek.’ yorumunu yapti. Kamera arkasina da geçmeyi isteyen aktris, roman yazari Angela Nissel‘le, yazarin The Broke Diaries ve Mixed: My Life in Black and White adli iki eserinin, dizi haline getirilmesi için birlikte çalismaya basladi. Yillarca Revlon‘un yüz mankenligini yapan Berry, Versace’nin de yeni yüzü olarak açiklandi. Dünyanin en seksi kadinlari arasinda sikça ismi anilan yildiz, Gothika ve Catwoman filmlerinin herbiri için aldigi 14 milyon dolarlik ücretlerle de Hollywood‘un en pahali aktrislerinden biri ve en çok kazanan siyahi kadin oyuncu.

John Wick 3 ne zaman vizyona giriyor? John Wick 3 film fragmanı izle

Takma adi Hannah Little olan Berry, iki kez evlendi. Ilk evliligini 1992‘de profosyonel beyzbol oyuncusu David Justice ile yapti. 1996‘da sadakatsizlik ve geçimsizlik nedeniyle sona eren bu evlilikten sonra 2001’de müzisyen Eric Benet ile evlendi. 2004 yilinda Benet‘in sadakatsizligi yüzünden birbirinden ayri yasamaya baslayan çift, 2005 yilinda bosandi. Ayrildiklari dönemde Berry’nin agzindan su sözler çikti: ‘Ask istiyorum ve umarim onu bulurum.’

2006‘dan beri Versace‘nin fotograf çekimlerinde tanistigi Kanada’li model Gabriel Aubry ile birlikte olan Berry, kendisine yöneltilen evlilik hakkindaki sorulara, artik geleneksel yöntemlere ihtiyaç duymadigini ve atilan imzalarin eskisi kadar önemli olmadigini söyleyerek cevap verdi. Eger kendi çocugu olmazsa evlat edinmeyi çok istedigini söyleyen Berry’nin bu düsüncesinin, sevgilisi Aubry’nin 3 yasindan 18 yasina kadar 5 ayri koruyucu ailenin yaninda büyümüs olmasindan kaynaklandigi düsünülüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Çok Okunanlar
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Büyük İstanbul Miting’inde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan zehir zemberek sözler: “İstanbul 30 yıl geriye gitti”
Büyük İstanbul Miting’inde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan zehir zemberek sözler: “İstanbul 30 yıl geriye gitti”