John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Sinemanın korkulan suikastçisi olan John Wick, belirli süreliğine Fortnite platformuna konuk oluyor. Oyunun oynama stili ise Wick'in Başındaki Ödül modunda en çok altın jetonu toplayan oyuncunun büyük ödülü alacağı şekilde olacak.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Fortnite, duyurduğu müjdeyle John Wick kendi platformuna konuk oluyor. Epic Games tarafından geliştirilen ve 250 milyonu aşkın oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, bugünlerde sinemanın karizmatik ve korkutucu suikastçısı John Wick’i konuk ediyor. Bugün başlayan Wick’in Başındaki Ödül Sınırlı Süreli Modu (SSM), kendine güvenen oyunculara heyecan dolu bir kapışmada yer alma fırsatı sunuyor. 

Wick’in Başındaki Ödül SSM’sinde amaç belirli sayıda altın jeton toplayarak maçı kazanmak. Her oyuncu maça elinde birkaç jetonla başlayacak ve rakiplerini avlayarak onların da jetonlarını toplamaya çalışacak. Fakat temkinli olmakta fayda var çünkü bir oyuncu sahip olduğu jeton sayısı arttıkça hareket ettiğinde veya ateş açtığında haritada git gide daha fazla görünür olacak. En fazla jetona sahip olan ilk 3 oyuncu ise haritada ve pusulada sürekli görünecek. Bu modda her oyuncu 3 kez yeniden doğma hakkına sahip.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

JOHN WICK FORTNITE'TA

Son derece gergin ve heyecanlı geçecek bu özel modun ödülleri de özel. Wick’in Başındaki Ödül modunun görevlerini yapan oyuncular Altın Jeton sırt süsü, Tek Atış şemsiyesi, Öcü kaplaması ve fazladan tecrübe puanı gibi pek çok ödülün sahibi olacaklar.

Ayrıca karizmatik suikastçıyı kendisiyle özdeşleşen takım elbisesi içinde gösteren John Wick kıyafeti ve ona özel Bildiğin Balyoz kazması da an itibariyle oyun içi mağazadan satın alınabiliyor.

Fortnite’ın sinema karakterlerini ya da daha başka karakterleri oyuna getirmesi yeni bir şey değil. Sadece karakterleri değil, Epic Games birçok farklı temayı da oyuna dahil edebiliyor. Avengers‘ın son filmi Endgame‘in çıkışıyla birlikte başlatılan etkinlik buna bir örnek.

Şimdi ise oyuna, John Wick karakterini canlandıran ünlü oyuncu Keanu Reeves ile neredeyse tıpa tıp aynı olan bir karakterin, filmin vizyona giriş tarihiyle birlikte oyuna geleceği tahmin ediliyor.

Oyuncular ayrıca filmdeki altın sikkelerden birini karakter için ‘back bling‘ olarak da kullanabilecekler. John Wick filmlerinde, bu özel altın paralar nakit para veya kredi kartı gibi izlenebilir para biçimleri yerine yeraltı dünyasında hizmetleri güvence altına almak için kullanılan bir tür para birimiydi.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Keanu Reeves, 17 Mayıs itibarıyla John Wick 3 filmiyle vizyondaki yerini aldı ve Fortnite da sürprizini nihayet yayınladı. Geçtiğimiz hafta sizlerle oyuna John Wick’in evinin dahil edildiğinden bahsetmiştik ve özel bir oyun modunun da sızdırıldığını anlatmıştık. O haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Güncellemeyle gelen yenilikler ise oyun modundan daha fazlasını işaret ediyor. Ancak önce yeni oyun modundan başlayalım.

Fortnite, Avengers Endgame’de olduğu gibi John Wick’e özel Sınırlı Süreli Modu‘nu (SSM) aktif hale getirdi. Wick’in Başındaki Ödül isimli oyun modunda kendine güvenen ve Baba Yaga performansı sağlayabilecek oyuncular birbirleriyle kapışıyor. Wick’in Başındaki Ödül modundaki amaç ise en fazla altın jetonu toplayarak maçı kazanmak. Her oyuncu maça belirli sayıda altın jetonla başlıyor. Diğer oyuncuları avlayarak jetonlarınızın sayısını artırabiliyorsunuz.

Ancak sahip olduğunu jeton sayısının artması halinde aynı zamanda haritada da görünürlüğünüz artıyor. Bu da “başınızdaki ödülün” değerini artırırken sizi ana hedef haline getiriyor. Evet, tıpkı John Wick 3 gibi.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

John Wick’in kendisi ve eşyaları Fortnite mağazasında! Fortnite 3. sezonda Reaper kostümüyle John Wick esintileri yaratmıştı. Ancak şimdi gerçekten Keanu Reeves mağazada belirdi! Takım elbisesi içinde oyuna dahil olan Wick’in dışında ona özel Bildiğin Balyoz kazması da mağazadaki yerini almış durumda. Wick’in Başındaki Ödül görevlerini yaparsanız da Altın Jeton sırt süsü, Tek Atış şemsiyesi, Öcü kaplaması gibi eşyalar kazanabiliyorsunuz. Bu mod için hazırlanan özel fragman ise Reaper kostümünü Wick kostümüyle kapıştırıyor.

John Wick, 2014 yılında yayınlanan Amerikan aksiyon filmidir. Chad Stahelski ve David Leitch tarafından yönetilmiş, baş rolünü Keanu Reeves'in canlandırmıştır. Evlendiği için emekliye ayrılan bir tetikçinin, antika arabasının çalınması ve ölen karısından hediye olarak kendisine bırakılan köpeğinin öldürülmesiyle ortaya çıkan senaryoyu işlemektedir. 10 Şubat 2017 tarihinde John Wick: Bölüm 2' yayınlandı.

John Wick, sevdiği kadına verdiği sözler yüzünden son bir iş daha yapıp emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Yaptığı son görev ile mafya babası Viggo tasarov şehri ele geçirebilmiştir.Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov’un oğlu Josef Tasarov’dur ve John’un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick’in tek istediği intikamdır Tasarov oğlunun peşini bırakması için john’a para teklifinde bulunur fakat john bunu kabul etmez ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamaca’nın içine girer.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Tasarov John Wick'i öldürmesi için başka tetikçiler tutar ve bu tetikçilerden biri johnun arkadaşıdır ve ona ihanet etmez ve ona olan biten herşeyi anlatır. John aldığı bilgiler ile Josefin nerede olduğunu öğrenir ve oraya tek başına gider korumalarla yaşadığı yoğun çatışmalar sırasında Josef kaçmayı başarır daha sonra Tasarov John ile görüşme ayarlar fakat John tuzak olduğunu biliyordur ve orada olabileceklere karşı hazırlıklı gider orada Tasarov’un oğlu Josefi öldürür ve babası Viggo Tasarovu kovalamaya başlar ve yolda yakalar ve oradaki dövüşlerinden sonra wick Tasarov’u öldürür.John Wick 1 de Karakterimiz ve yaşadıkları bunlardır ikinci filmde görüşmek üzere.

KEANU REEVES KİMDİR?

Keanu Reeves, 1964 Lübnan doğumlu, Kanadasinema oyuncusu ve müzisyen. İsmi Hawaii dilinde "dağların üzerinde esen soğuk rüzgar" anlamına gelen Reeves, oyunculuk kariyerinin yanında kendi rock grubu The Dogstar'da bas gitar çalıyor.

Keanu Charles Reeves, Beyrut'ta bir gece kulübünde tanışarak evlenen, Çin ve Hawaii asıllı Amerikan vatandaşı, jeolog, Samuel Nowlin Reeves ile İngiliz vatandaşı, kostüm tasarımcısı ve show kızı Patricia Taylor'ın iki çocuklarından ilki olarak 2 Eylül 1964'de dünyaya geldi. Anne ve babasının, Keanu henüz iki yaşındayken ayrılmalarından sonra, annesi, Keanu ve kız kardeşi Kim'le birlikte New York'ta yaşamaya başladı.

1969'da annesi Patricia, Broadway ve Hollywood yönetmeni Paul Aaron ile evlendi. İki yıl süren ikinci evliliğinin de noktalanmasıyla aile, Reeves'in gençliğinin geçtiği Kanada'nın Toronto kentine yerleşti.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Babasının ve annesinin daha sonraki evliliklerinden iki üvey kız kardeşi (Karina Miller ve Emma Rose Reeves) olan Keanu Reeves, değiştirdiği dört lisenin ardından hiçbirisinden mezun olamadan, 15 yaşında Wolfboy adlı oyunla Toronto'da oyunculuk kariyerine başladı. 1 yıl devam edebildiği De La Salle College'da hokey takımına giren Reeves, oyunuyla "duvar" (The wall) takma adını aldı. Aynı dönemde pastane yöneticiliği, buz pateni altı bileyiciliği gibi birçok farklı işte çalıştı.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Reeves, Toronto'da birkaç kısa film ve aralarında Coca-Cola'nın da bulunduğu bazı reklam filminde oynadıktan sonra 1986'da Robe Lowe'ün yönettiği, hokeyi konu alan "Youngblood" filminde rol aldı. Bu filmin ardından Los Angeles'a yerleşmeye karar verdi. Taşınmasının ardından, Reeves'in oynadığı ilk film Kanada yapımı "Dream To Believe"di. Ancak oyuncular birliğine girmesini sağlayan film, 1986'daki "Under The Influence" adlı TV filmi oldu.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

1989 yapımı "Bill and Ted's Excellent Adventure" ile ilk başarısını yakaladı. Gus Van Sant'in belki de en sevilen filmi olan My Own Private Idaho (1991), bir Francis Ford Coppola filmi Bram Stoker's Dracula (1992), Bernardo Bertolucci'nin Little Buddha (1993) filmlerinde başrol oynadı.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Sonrasında, Sandra Bullock ile başrolünü paylaştığı, 1994 yapımı "Speed" (Hız Tuzağı) ile beklenmedik bir popülariteye ulaştı. Speed'den hemen sonra rol aldığı başarısız aksiyon-bilimkurgu filmi Johnny Mnemonic kariyerini kötü bir noktaya götürüyordu ki, "Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı) yardımına yetişti. Al Pacino'yla oyunculuğunu karşılıklı çarpıştırdığı ve ezilmediği film, Reeves'e The Matrix'in kapısını açtı.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Wachowski kardeşlerin The Matrix üçlemesindeki seçilmiş kişi Neo karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkan Keanu Reeves, 1995'te Vanity Fair dergisine şöhret hakkında konuşurken kendisi için şu yorumu yaptı:

Özel hayatı ile çok fazla gündeme gelmeyen aktör, magazincilerin cinsel tercihi hakkındaki sorularına; "Homoseksüel değilim ama yine de bunu kim bilebilir ki" şeklinde vermesine karşın, Haziran 2006'da yaptığı bir açıklamayla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini hayranlarından saklamıyordu.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

23 yaşında gitarla tanışan Keanu Reeves, rock grubu The Dogstar'da bas gitar çalıyor. Önceleri bir garajda çalmaya başlayan grup, daha sonra Los Angeles'da canlı şovlarda bulundu ve son olarak da bir Bon Jovi turnesinde ön grup olarak sahne aldı.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Ayrıca satranç, buz hokeyi, masa tenisi ve motosikletlerden zevk alan Reeves, biri 1974 model Combat Commando 850 ve diğeri 1972 model Commando 750 olmak üzere iki klasik motora sahip.

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Keanu Reeves’in oyunculuktaki başarısıyla kazandığı ödüller:

En İyi Aktör - The Matrix; MTV Film Ödülleri(2000).
En İyi Dövüş Sahnesi - Laurence Fishburne ile birlikte The Matrix'te dojo sekansı; MTV Film Ödülleri(2000).
MTV Movie Award: En iyi ikili, Speed (Hız Tuzağı, 1995).
MTV Movie Award: En çok arzu edilen erkek , Point Break(1992).

John Wick belli bir süreliğine Fortnite'ta!

Filmleri ve Dizileri:

Yönetmen :
2013 - Man of Tai Chi (Sinema Filmi)

Yapımcı :
2018 - Sibirya (Sinema Filmi)
2014 - John Wick (Sinema Filmi)
2012 - Side by Side (Sinema Filmi)

Oyuncu :
2019 - John Wick 3: Parabellum (John Wick)(Sinema Filmi)
2018 - Sibirya (Lucas Hill)(Sinema Filmi)
2018 - Replikalar (Will Foster)(Sinema Filmi)
2017 - To The Bone (Dr. William Beckham)(Sinema Filmi)
2017 - John Wick 2 (John Wick) (Sinema Filmi)
2016 - The Bad Batch (Rockwell) (Sinema Filmi)
2016 - Neon Şeytan (Sinema Filmi)
2016 - Dedektif Galban (Dedektif Galban) (Sinema Filmi)
2015 - The Whole Truth / Yüce Adalet (Richard Ramsey) (Sinema Filmi)
2015 - Knock Knock / Yanlış Kapı (Evan Webber) (Sinema Filmi)
2015 - The Whole Truth (Sinema Filmi)
2014 - John Wick (John Wick) (Sinema Filmi)
2014 - 21 Years: Richard Linklater (Sinema Filmi)
2013 - Man of Tai Chi (Donaka Mark) (Sinema Filmi)
2013 - Man of Tai Chi (Donaka Mark) (Sinema Filmi)
2012 - Side by Side (Himself (Host)) (Sinema Filmi)
2012 - Generation Um... (John) (Sinema Filmi)
2012 - 47 Ronin (Kai) (Sinema Filmi)
2010 - The 82nd Annual Academy Awards (Kendisi (Sunucu)) (TV Filmi)
2010 - Suçlu Kim (Henry) (Sinema Filmi)
2010 - A Man's Story (Kendisi) (Sinema Filmi)
2009 - The Private Lives Of Pippa Lee (Chris) (Sinema Filmi)
2008 - Street Kings / Sokağın Kralları (Tom Ludlow) (Sinema Filmi)
2008 - Dünyanın Durduğu Gün (Klaatu) (Sinema Filmi)
2006 - Göl Evi (Alex Wyler) (Sinema Filmi)
2006 - A Scanner Darkly (Bob Arctor) (Sinema Filmi)
2005 - Ellie Parker (Dogstar) (Sinema Filmi)
2005 - Constantine (John Constantine) (Sinema Filmi)
2005 - Thumbsucker / Başparmak (Perry Lyman) (Sinema Filmi)
2003 - The Matrix Reloaded (Neo) (Sinema Filmi)
2003 - The Matrix Revolutions (Neo) (Sinema Filmi)
2003 - Aşkta Herşey Mümkün (Dr. Julian Mercer) (Sinema Filmi)
2001 - Sweet November / Kasımda Aşk Başkadır (Nelson Moss) (Sinema Filmi)
2001 - Hard Ball (Conor O'Neill ) (Sinema Filmi)
2000 - İzleyici (David Allen Griffin) (Sinema Filmi)
2000 - Yedek Oyuncular (Shane Falco) (Sinema Filmi)
2000 - Twentieth Century Fox: The Blo... (Memur Jack Traven (Arşiv Görüntüleri)) (TV Filmi)
2000 - 3. Göz (Donnie Barksdale) (Sinema Filmi)
1999 - Me And Will (Dogstar) (Sinema Filmi)
1999 - The Matrix (Neo) (Sinema Filmi)
1997 - The Devil s Advocate /Şeytanın Avukatı (Kevin Lomax) (Sinema Filmi)
1997 - The Last Time I Committed Suic... (Harry) (Sinema Filmi)
1996 - Yasak Aşk (Jaks Clayton) (Sinema Filmi)
1996 - Tepki (Eddie Kasalivich) (Sinema Filmi)
1995 - Johnny Mnemonic (Johnny Mnemonic) (Sinema Filmi)
1995 - Bulutların Ötesinde (2) (Paul Sutton) (Sinema Filmi)
1994 - Hız Tuzağı (Jack) (Sinema Filmi)
1993 - Much Ado About Nothing (Don Juan) (Sinema Filmi)
1993 - Küçük Buda (Siddhartha) (Sinema Filmi)
1993 - Freaked (Ortiz The Dog Boy) (Sinema Filmi)
1993 - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir (Julian Gitche) (Sinema Filmi)
1992 - Dracula (Jonathan Harker) (Sinema Filmi)
1991 - Point Break /Kırılma Noktası (Johnny Utah ) (Sinema Filmi)
1991 - Días De Cine (Kendisi) (TV Dizisi) (2 Bölüm)
1991 - Bill ve Ted'in Maceraları (Ted Logan) (Sinema Filmi)
1991 - Benim Güzel İdaho'm (Scott Favor (Erkek Fahişe)) (Sinema Filmi)
1990 - Ölümüne Sevmek (Marlon James) (Sinema Filmi)
1990 - Tune in Tomorrow... (Martin Loader) (Sinema Filmi)
1989 - Çılgın Aile (Tod Higgins) (Sinema Filmi)
1989 - Bill ve Ted'in Maceraları (Ted Logan) (Sinema Filmi)
1988 - Önceki Gece (Winston Connelly) (Sinema Filmi)
1988 - Tehlikeli İlişkiler (Raphael Danceny) (Sinema Filmi)
1988 - Permanent Record (Chris Townsend) (Sinema Filmi)
1988 - Pensilvanya`nın Prensi (Rupert Marshetta) (Sinema Filmi)
1986 - Youngblood (Heaver) (Sinema Filmi)
1986 - Yeniden Uçmak (Tommy) (Sinema Filmi)
1986 - The Brotherhood of Justice (Derek) (TV Filmi)
1986 - Nehrin Kıyısı (Matt) (Sinema Filmi)
1986 - Eylem (Buddy Martin) (TV Filmi)
1985 - One Step Away (Ron Petrie) (Sinema Filmi)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Belediye personel alımı yapacak! 18-50 yaş ile KPSS şartsız alımlar yapılacak
Belediye personel alımı yapacak! 18-50 yaş ile KPSS şartsız alımlar yapılacak
Ahmet Çakar’dan bomba penaltı yorumu: Anti Fenerbahçeliler…
Ahmet Çakar’dan bomba penaltı yorumu: Anti Fenerbahçeliler…
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
Fenerbahçe, Sivas’da ağır yaralı: Şampiyonluk yarışında deplasmanda 2 puan bıraktı…
Fenerbahçe, Sivas’da ağır yaralı: Şampiyonluk yarışında deplasmanda 2 puan bıraktı…
Çok Okunanlar
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
Belediye personel alımı yapacak! 18-50 yaş ile KPSS şartsız alımlar yapılacak
Belediye personel alımı yapacak! 18-50 yaş ile KPSS şartsız alımlar yapılacak
Ahmet Çakar’dan bomba penaltı yorumu: Anti Fenerbahçeliler…
Ahmet Çakar’dan bomba penaltı yorumu: Anti Fenerbahçeliler…
Emekliye zam, memura fark! Merkez bankası merak edilen oranı açıkladı! Üç yeni düzenleme geliyor! Kim ne kadar alacak?
Emekliye zam, memura fark! Merkez bankası merak edilen oranı açıkladı! Üç yeni düzenleme geliyor! Kim ne kadar alacak?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada