Jose Mourinho: "Ne Ronaldo ne Messi! Onu kimse geçemez..."

Tottenham kulübünün teknik direktörü Mourinho, yakın zamanda 'Live Score'a röportaj verdi. Deneyimli antrenör "Eğer saf yetenekten bahsedeceksek ne Cristiano ne de Messi, 'Fenomen Ronaldo'yu geçemez" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho: "Ne Ronaldo ne Messi! Onu kimse geçemez..."

Spor camiasının efsane ismi Jose Mourinho, kendisiyle yapılan röportajda saf yeteneğe dair ilginç yorumlarda bulundu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham’ın Teknik Direktörü Jose Mourinho, Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo’nun tarihteki en yetenekli oyuncu olduğunu açıkladı.

Portekizli teknik adam, “Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi son 15 yıldır zirvede ve her alanda büyük bir rekabet içerisindeler. Ama eğer yetenek ev beceriden bahsedeceksek kimse Brezilyalı Ronaldo’yu geçemez. Barcelona’da Bobby Robson ile çalıştığım dönemde onun tarihteki en iyi oyuncu olduğunu anlamıştım” dedi.

KİMSE ONU GEÇEMEDİ

Yaşadığı sakatlıkların Brezilyalı futbolcunun önünü kestiğini söyleyen Mourinho, “Sakatlıkları daha da inanılmaz olabilecek bir kariyeri öldürdü. Ancak ben onu tanıdığımda 19 yaşındaydı ve inanılmazdı. Yetenek hakkında konuşacaksak kimse onu geçemedi” ifadelerini kullandı.

1996-2000 yılları arasında Barcelona’da yardımcı antrenörlük yapan Mourinho, 2000’de Benfica’da ilk teknik direktörlük deneyimine başlamıştı.

Jose Mourinho: Ne Ronaldo ne Messi onu geçemez...

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡