Kadına şiddet dinmiyor! Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından takip edildi, sokak ortasında defalarca bıçaklandı! "Beni affet, boşanmak istemiyorum"

Tuzla'da iş yerinden çıkıp evine gitmek üzere olan bir kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından defalarca bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kadına şiddet dinmiyor! Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından takip edildi, sokak ortasında defalarca bıçaklandı! "Beni affet, boşanmak istemiyorum"

Olay 1 Kasım tarihinde İstanbul Tuzla'da meydana geldi. 23 yaşındaki K.K., iş yerinden çıktıktan sonra arkadaşı ile birlikte evine gitmek üzere yürüyordu. O sırada işten çıkmasını bekleyen boşanma aşamasında olduğu eşi E.K., genç kadına saldırarak defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan 23 yaşındaki kanlar içerisinde yatarken, saldırgan eş olay yerinden hızla uzaklaştı.

Genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının ifadesinde "Benim amacım eşimi öldürmek değildi, sadece yaralamaktı" dediği öğrenildi.

"KENDİM POLİSİ ARADIM"

Saldırgan eş ifadesinde, "Motosikletin ön cebinden çıkardığım pembe saplı meyve bıçağını elime aldım ve eşimin arkası bana dönüktü. Ben bıçağı eşimin sol bacağına doğru savurdum. Tekrar eşimin bacağına doğru bıçağı savurmak istedim. Eşim döndüğü için vücuduna gelmiş olabilir. Ben bir ya da iki kez bıçağı savurdum. Benim amacım eşimi öldürmek değildi, sadece yaralamaktı. Eşim yere düşünce ne yapacağımı şaşırdım. Hemen motosiklete binip Çayırova tarafına doğru gittim. Sonra kendim polisi aradım. Polis gelip beni aldı" şeklinde konuştu.

"SIRTINA VE BACAĞINA SAPLAMAYA BAŞLADI"

Olay esnasında eve gitmek üzere K. K.'nin yanında olan arkadaşı G.D. de ifadesinde, "K. K. ile işten çıktım. Karakoç bana, 'Eşim ile bu aralar sorun yaşıyorum. Benimle birlikte yürü' dedi. Ben de tamam dedim. Birlikte yürümeye başladık. Cadde üzerinde marketi 150-200 metre geçtikten sonra E.K. geldi. Eşine 'Beni affet. Boşanmak istemiyorum. Seni kaybetmek istemiyorum' dedi. K. K. ise, 'Seni çok affettim. Bir daha şans veremem' dedi. O sırada E.K. motosiklete doğru yöneldi. Binip gidecek sandım. Nereden çıkardığını bilmediğim elinde açık renkli bir bıçağı arkadaşımın vücuduna saplamaya başladı. K. K.'nin koluna, göğsüne, sırtına ve bacağına saplamaya başladı. Yaklaşık 6-7 kez bıçakladı. Sonra E.K. motosiklete binip uzaklaştı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum