Kartal'da orman yangını!

Kartal Aydos Ormanı'nda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın havadan ve yerden yapılan çalışmalarla yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Kartal'da orman yangını!

Kartal Aydos Ormanı'nda saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekipleri tarafından yangını söndürmek için çalışma başlatıldı. Bölgeye yangın söndürme helikopteri de sevk edildi.

ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın havadan ve yerden yapılan çalışmalarla yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Öte yandan yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Kartal'da orman yangını!

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çıkan yangının ardından çok geçmeden yangından sorumlu olduğu düşünülen 1 kişi gözaltına alındı.

Kartal'da orman yangını!

PENDİK KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Pendik Kaymakamlığı Aydos Ormanında çıkan yangına ilişkin yaptığı açıklamada 1,6 hektar orman alanın zarar gördüğünü belirterek şu ifadelere yer verdi: “Bugün saat 11.10 sıralarında yer alan Aydos Ormanında yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine hemen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edilerek, yangına müdahale edilmiştir. Toplam 1,6 hektar orman alanın zarar gördüğü yangını, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangın çıkış sebebiyle ilgili olarak 1 şahıs gözaltına alınmış ve geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır” 
 

Kartal'da orman yangını!Kartal'da orman yangını!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡