Katır Boncuğu ne demek, TDK'ya göre Katır Boncuğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Katır Boncuğu nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Katır Boncuğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Katır Boncuğu kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Katır Boncuğu ne demek, TDK'ya göre Katır Boncuğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Katır Boncuğu ne demek? Katır Boncuğu TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi katır boncuğu kelimesi. Peki katır boncuğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre katır boncuğu nedir, katır boncuğu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KATIR BONCUĞU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Katır boncuğu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre katır boncuğu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Çoğu binek hayvanlarının boynuna süs olarak takılan, mavi camdan iri boncuk
- Bu boncuklarla birlikte dizilen küçük deniz kabukları

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡