Kemal Sunal kimdir, Aslen Nereli? Kemal Sunal Neden, Kaç yaşında öldü?

Kemal Sunal kimdir? Tük Sinemasının gülen yüzlü adamı olarak tanınan Kemal Sunal özellikle ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Kemal Sunal neden ve Kaç yaşında öldü biliyor musunuz? Bu içerikte Kemal Sunal'ın Aslen nereli olduğunu da bulabileceksiniz.

Kemal Sunal kimdir, Aslen Nereli? Kemal Sunal Neden, Kaç yaşında öldü?

Tük Sinemasının usta ismi Kemal Sunal aramızdan ayrılışının ardından da sevenleri tarafından çokça araştırılıyor. Sinemamızın en güzel gülen adamı unvanına en çok yakışan ismi Kemal Sunal her zaman araştırılıyor. Peki gerçekte Kemal Sunal kimdir? Kaç yaşında öldü? Aslen nereli? Neden öldü? Karısı kim? Çocukları kim? Kemal Sunal Filmleri Neler? İşte tüm merak edilenleri bu makalede toparladık

KEMAL SUNAL KİMDİR?

Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Türkiye'nin Malatya ilinde doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğüydü. Annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal Migros'ta işçiydi. Fizik olarak babasına çok benziyordu. Kendisinden küçük Cengiz ve Cemil adında iki erkek kardeşi daha vardır. Sunal, çocukluk yıllarını Küçükpazar'da geçirdi. Çekingen biri olan Sunal, bazen dış düya ile irtibatını kesiyordu. İlkokula başladığı gün, okula annesi ile beraber gitti. Annesi o gün sınıftaki bütün çocukların ağladığını ancak Kemal Sunal'ın hiçbir şey söylemeden yanında durduğunu söyledi. Ortaokul yıllarında efendi ve utangaç bir insan olarak tanınınsa da lisede çekingenliğinden kurtuldu.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Okul hayatına Mimar Sinan İlkokulunda başlayarak Vefa Lisesi'nden mezun olmuştur. Dar gelirli bir ailede büyüyen Sunal, yaramaz ama mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde Üniversite öğrenimine başlayan Sunal, 12 Eylül döneminde öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Gençlik yıllarında tiyatroya olan ilgisi Felsefe öğretmeni Belkıs Bakır'ın dikkatini çekmişti. Bakır, Kemal Sunal'a onu bu profesyonel oyunculuğa başlamasını sağlayacak kişiler ile tanıştırabileceğini söyledi. Ancak babası Mustafa Sunal, oğlunun tiyatrocu olma isteğine başlangıçta karşı çıktı. Belkis Bakır bir süre sonra Mustafa Sunal'ı ikna etti.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Belkis Bakır onu Kenter Tiyatrosuna götürdü ve Müşfik Kenter ile anlaştı. Sanat hayatı, "Zoraki Tabip" adlı tiyatro oyunuyla başladı. 1 yıl kadar Kenterler Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda görev aldı. 1973 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği Tatlı Dillim filmiyle sinemaya adımını attı ve kalabalık kadrolu filmlerde rol almaya başladı. Türk sinemasının en büyük komedyenlerinden biri olan Kemal Sunal, peşpeşe çevirdiği filmlerinde hem maddi hem de manevi büyük bir başarı kazanmıştır.

Filmlerde çoğu zaman saf, şanslı ama iyi yürekli karakterlerin rollerine girdi. 1976 yılında rol aldığı Kapıcılar Kralı filminde gösterdiği başarısı ile 1977 yılında Antalya Film Festivalinde Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü nü kazanmıştır. Üzerine aldığı rolleri başarı ile canlandıran Sunal, Yeşilçam'ın komedide aranan bir yüzü olmayı da başarmıştır. Sinema filmlerinde Şaban tiplemesi ile adından söz ettirerek Hababam Sınıfı serisi ile de akıllarda kalmayı başarmıştır. Rol aldığı filmlerde halk kahramanını canlandıran Sunal, haksızın haklıya karşı hep savunucusu olmuştur.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

1974 yılında evlenen Ali Sunal ve Ezo Sunal adlarında, biri erkek diğeri kız iki çocuğu oldu. 1977'de Antalya Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Sunal, oyunculuğu ve özellikle değişik tiplemesiyle Türk sinemasında komedi oyunculuğuna yeni bir soluk getirdi. 1990'lı yıllardan itibaren filmleri kesintisiz olarak Show TV'de yayımlanmaya başlandı; ama kendisi bu gösterimlerden hiç para kazanmadı.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Yeşilçam filmlerinin gülen yüzü olarak bilinen Sunal, bir yandan tiyatroya devam ederken şu anki adı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi olan Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulu'nda 2 yıl öğrenim gördü. Buradaki eğitimini yoğun tiyatro turneleri sebebiyle yarım bırakan Sunal, 1992'de çıkan öğrenci affı ile tekrar üniversitenin 2. sınıfından devam ederek, 51 yaşındayken 1995'te mezun oldu.

Mezuniyet töreni sırasında, "4 yıllık üniversite maratonu sonunda bitti, ama benimki biraz zor bitti. Ben 4 yıllık üniversite hayatını 27 yılda bitirdim." diye konuşan ünlü sanatçı, daha sonra Radyo, Televizyon ve Sinema dalında yüksek lisans yaptı ve "Televizyon ve Sinemada Kemal Sunal Güldürüsü" başlıklı bir tez hazırladı. Sanatçının bu tezi 2005'te ailesi tarafından kitaplaştırıldı.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Üniversite dönemi ve sonrasında Emayetaş Fabrikası'nda çalışan sanatçı, tiyatro ve sinema dünyasına adım atmadan önce elektrikçi çıraklığı da yaptı. Dar gelirli bir ailenin çocuğu olarak zorlu şartlar altında çocukluk ve gençlik dönemini geçiren Kemal Sunal, bir röportajında "İşte o yokluklar, Kemal Sunal'ı yarattı." ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Sunal, vatani görevine Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu'nda başladı, usta birliğini de 1981'de Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda yaptı. Daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda bir yıl kalan usta oyuncu uzun yıllar arkadaşlık yapacağı Bülent Kayabaş ile tanıştığı Pendik Tiyatrosu'nda bir süre sahne aldı.Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol aldı.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

KEMAL SUNAL NEDEN ÖLDÜ?

Kemal Sunal, kişisel yaşamı ve kariyeri boyunca yaptığı yolculuklarda daima kara taşıtlarını tercih etmiş, uçak ve deniz taşıtlarından korktuğunu dile getirmiştir. Çeşitli festivallerde, ödül törenlerine kara taşıtıyla yetişemeyen sanatçının uçak fobisi yaşamı boyunca yenemediği bir korkusu olarak kalmıştır. 3 temmuz 2000 tarihinde, Balalayka isimli filmin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında kalp krizi geçirmiştir. Ölümüne bir dizi ihmaller zincirinin neden olduğu düşünülmektedir. Zeki Alasya, Sunal'ın vefatıyla ilgili görüşünü şöyle dile getirmiştir; "Kimseleri filmin çekileceği yere otobüsle gitmek sıkıntısında bırakmamak için kendini zorlayarak bindi o uçağa, imkanı yok binmez."

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Milliyet ve Hürriyet gazetelerinin haberine göre, uçaktaki personel ilk yardım konusunda bilgisizdi ve çağrılan ambulansta doktor yoktu. "International Hospital" hastanesine kaldırılan sanatçının doktoru, Sunal'ın kalp rahatsızlığı olduğunu dile getirmiş ve kalp ilaçları kullandığını açıklamıştır. NTV'nin haberine göre, Kemal Sunal'la aynı uçakta bulunan DSP İstanbul milletvekili Erol Al, sanatçının ölümünde ağır ihmal ve tedbirsizlik olduğunu belirtmiştir. Uçağın kabin ekibi, sanatçıya tıbbi müdahalede bulunamadıklarını belirterek, "bunun için eğitimimiz yok, yalnızca rahatlatmaya çalıştık" açıklamasını yapmıştır. Sağlık ekiplerinin uçağa 12 dakikada ulaşması ve sanatçının 35 dakika sonra uçaktan indirilip hastaneye götürülmesi gibi konularda DHMİ ve Medline çeşitli açıklamalarda bulunmuştur. Bu açıklamaların ve havalimanındaki sağlık tedbirlerinin yetersiz olduğu düşünülmektedir.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Sanatçı için ilk tören, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenmiştir. Bu tören, sanatçının naaşının 08.30'da sahneye getirilmesiyle başlamış, ailenin yerini almasıyla birlikte 09.45'te büyük salonda büyük ekranda sanatçının filmlerinden bölümler gösterilmiş, sanatçı dostları ve sevenleri naaşının başında saygı duruşunda bulunmuştur.

AKM'den polis bandosuyla Teşvikiye Camii'ne götürülmek için çıkarılan Sunal'ın naaşına, gümrük muhafaza memurları da eşlik etmiştir. 1999'da çekilen Propaganda filminde "Gümrük Muhafaza Memuru Mehdi" karakterini canlandıran Sunal'ın oğlu ile filmde çekilmiş bir fotoğrafını İstanbul Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğünden altı memur taşımıştır. Taksim'den Teşvikiye Camii'ne kadar kortej oluşturan sevenleri, yoğun ilgi sebebiyle Cami'ye ulaşmakta zorlanmıştır. Öğle namazının akabinde kılınan cenaze namazında, yoğun ilgi sebebiyle polis güvenlik önlemi almış, gümrük muhafaza memurları tabutun başında saygı nöbeti tutmuştur. Cenaze namazının ardından eller üzerinde Rumeli caddesine kadar taşınan sanatçının naaşı, buradan sonra araca konulmuş ve Zincirlikuyu Mezarlığına doğru yola çıkmıştır. Sunal'ın ismi, vefatının hemen ardından sokaklara, caddelere ve duraklara verilmiştir.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

KEMAL SUNAL'I SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

KEMAL SUNAL FİLMLERİ NELER?

  1. 1972 Tatlı Dillim
  2. 1973 Oh Olsun
  3. 1973 Güllü Geliyor Güllü
  4. 1973 Canım Kardeşim
  5. 1973 Yalancı Yarim
  6. 1974 Salak Milyoner
  7. 1974 Köyden İndim Şehire
  8. 1974 Mavi Boncuk
  9. 1974 Hasret
  10. 1974 Salako
  11. 1975 Şaşkın Damat
  12. 1975 Hanzo
  13. 1975 Hababam Sınıfı
  14. 1975 Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı
  15. 1976 Tosun Paşa
  16. 1976 Süt Kardeşler
  17. 1976 Sahte Kabadayı
  18. 1976 Meraklı Köfteci
  19. 1976 Kapıcılar Kralı
  20. 1976 Hababam Sınıfı Uyanıyor
  21. 1977 Sakar Şakir
  22. 1977 Şabanoğlu Şaban
  23. 1977 İbo ile Güllüşah
  24. 1977 Hababam Sınıfı Tatilde
  25. 1977 Çöpçüler Kralı
  26. 1978 Yüz Numaralı Adam
  27. 1978 Köşeyi Dönen Adam
  28. 1978 Kibar Feyzo
  29. 1978 İyi Aile Çocuğu
  30. 1978 İnek Şaban
  31. 1978 Avanak Apti
  32. 1979 Umudumuz Şaban
  33. 1979 Şark Bülbülü
  34. 1979 Korkusuz Korkak
  35. 1979 Dokunmayın Şabanıma
  36. 1979 Bekçiler Kralı
  37. 1980 Zübük
  38. 1980 Gol Kralı
  39. 1980 Gerzek Şaban
  40. 1980 Devlet Kuşu
  41. 1981 Üç Kağıtçı
  42. 1981 Kanlı Nigar
  43. 1981 Davaro
  44. 1982 Yedi Bela Hüsnü
  45. 1982 Doktor Civanım
  46. 1983 Tokatçı
  47. 1983 Kılıbık
  48. 1983 En Büyük Şaban
  49. 1983 Çarıklı Milyoner
  50. 1984 Şabaniye
  51. 1984 Postacı
  52. 1984 Ortadirek Şaban
  53. 1984 Atla Gel Şaban
  54. 1985 Sosyete Şaban
  55. 1985 Şendul Şaban
  56. 1985 Şaban Pabucu Yarım
  57. 1985 Keriz
  58. 1985 Katma Değer Şaban
  59. 1985 Gurbetçi Şaban
  60. 1986 Yoksul
  61. 1986 Tarzan Rıfkı
  62. 1986 Garip
  63. 1986 Deli Deli Küpeli
  64. 1986 Davacı
  65. 1987 Yakışıklı
  66. 1987 Kiracı
  67. 1987 Japon İşi
  68. 1988 Uyanık Gazeteci
  69. 1988 Sevimli Hırsız
  70. 1988 Polizei
  71. 1988 Öğretmen
  72. 1988 İnatçı
  73. 1988 Düttürü Dünya
  74. 1988 Bıçkın
  75. 1989 Zehir Hafiye
  76. 1989 Talih Kuşu
  77. 1989 Gülen Adam
  78. 1990 Koltuk Belası
  79. 1990 Boynu Bükük Küheylan
  80. 1990 Abuk Sabuk Bir Film
  81. 1991 Varyemez
  82. 1999 Propaganda

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

KEMAL SUNAL'IN YER ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

1966 - "Fadik Kız" - Kent Oyuncuları. İki-üç değişik rolde
1967 - "İspinozlar" (Orhan Kemal uyarlaması) - Ulvi Uraz Tiyatrosu. Taşkasaplı rolünde.
1967 - "Deli İbrahim" (Yazan: Turan Oflazoğlu, reji: Şükran Güngör) - Kent Oyuncuları. Cellât Hamal Ali rolünde
1968 - "Yalova Kaymakamı" - Arena Tiyatrosu, Ulvi Uraz Topluluğu.
1968 - "Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım" - Arena Tiyatrosu, Ulvi Uraz Topluluğu.
1968/69 - "Fermanlı Deli Hazretleri" - Arena Tiyatrosu, Ulvi Uraz Topluluğu.
1968 - "Hamhumşarolop" - Arena Tiyatrosu, Ulvi Uraz Topluluğu.
1969 - "Murtaza" (Orhan Kemal uyarlaması) - Ulvi Uraz Tiyatrosu. Bekçi ve Kahveci rollerinde.
1969 - "Yaz Bitiyor" - Arena Tiyatrosu, Ulvi Uraz Topluluğu.
1972 - "Gergedan" (Yazan: Eugène Ionesco) - Devekuşu Kabare Tiyatrosu. Bakkal ve Mösyö Papiyon rollerinde.
1972 - "Dün Bugün" (Yazan: Haldun Taner) - Devekuşu Kabare Tiyatrosu.
1973 - "Dev Aynası" (Derleyen: Haldun Taner) - Devekuşu Kabare Tiyatrosu (Ankara Nergis Sineması'nda sahnelendi).

KEMAL SUNAL'IN EŞİ GÜL SUNAL KİMDİR?

1957 senesinde dünyaya gelen Gül Sunal Türk sinema ve televizyon tarihinin efsane ismi merhum Kemal Sunal'ın eşidir. 1974 yılında Kemal Sunal ile evlenen Gül Sunal'ın bu evlilikten iki evladı bulunmaktadır.

ALİ SUNAL VE EZO SUNAL'IN ANNESİ KİMDİR?

1977 yılında Ali Sunal, 1984 yılında Ezo Sunal'ı dünyaya getiren Gül Sunal, 2000 senesinde eşi Kemal Sunal'ı kaybetmiştir.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

“Bazı hayranları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor” diyen Gül Sunal, “Bizler de, Türk halkı da Kemal Sunal’ı çok özlüyor. Bu net bir şekilde belli. Çünkü bu elbiselerini, kostümlerini, fotoğraflarını öpüyorlar ve onlara sarılıyorlar. Kabri başında her gün, ölüm yıldönümü olmasına gerek yok onun kabri başına gittiğimizde en az 3-5 kişi orada oluyor. Hafta sonları dolu oluyor. Hatta bazıları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor. Yani sevenleri için Kemal Sunal hep yaşıyor gibi. Bize tabi aile olarak zor. Çünkü biz babamızı kaybettik. Ama hala anılıyor olması artık ölümsüz olduğunu gösteriyor. Bu da bize gurur veriyor. Yaptıkları, emekleri boşa gitmemiş onu görüyoruz. Halk Kemal’i bağrına basmış durumda. Nasıl yaşadığı zaman ilgi görüyorsa şimdi de aynı ilgiyi görüyor” ifadelerini kullandı.

KEMAL SUNAL'IN OĞLU ALİ SUNAL KİMDİR?

Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal'dır. Aslen Malatya'lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal'da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ali Sunal, 22 Temmuz 2011 tarihinde Gökçe Bahadırile evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri

Şu anda Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Ali Sunal Filmleri ve Dizileri :

1995 - Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey (Sinema)
1997 - Şaban ile Şirin (Dizi)
1999 - Propaganda (Sinema)
2000 - Fosforlu Cevriye (Dizi)
2002 - 2003 - En Son Babalar Duyar (Dizi)
2003 - Okul (Sinema)
2004 - Sayın Bakanım(Dizi)
2005 - Kanlı Düğün (Dizi)
2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika (Sinema)
2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (Konuk oyuncu) (Sinema)
2007 - Komedi Dükkanı (Konuk oyuncu) (Dizi)
2008 - 2009 - Benim Annem Bir Melek (Dizi)
2008 - Sana Mecburum (Dizi)
2008 - Sıfır Noktası (Televizyon filmi)
2010 - Yaprak Dökümü (Dizi)
2011 - 5'er Beşer (Dizi)
2011 - Banka (Sinema)
2011 - Huzurum Kalmadı (Dizi)
2012 - İnsanlar Alemi (Dizi)
2013 - Güldür Güldür (Dizi)
2013 - Güzel Çirkin (Dizi)
2014 - Yusuf Yusuf (sinema filmi)

KEMAL SUNAL'IN KIZI EZO SUNAL KİMDİR?

Ezo Sunal, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur, usta oyuncu Kemel Sunal’ın kızıdır. Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde Orff-Schulwerk Eğitimi almıştır. 2007 yılında Tutsak dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Kemal Sunal kimdir? Nereli? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? Kemal Sunal filmleri
Bir dönem Elele dergisinde editörlük yapan Ezo Sunal, Okan Universitesi Çocuk Gelişimi bölümünde Çocuk ve Müzik alanında dersler vermiştir.

Show Tv’de yayınlanan; Güldüy Güldüy Show çocuk programının sunuculuğunu yapmıştır.

10
5
6
3
4
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum
Son Haberler
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Zonguldak'ta ilginç görüntüler! Jandarma üniforması ile vatandaşlara GBT kontrolü yapan kadın, gözaltına alındı!
Zonguldak'ta ilginç görüntüler! Jandarma üniforması ile vatandaşlara GBT kontrolü yapan kadın, gözaltına alındı!
İstanbulun göbeğinde maymun paniği! Firar eden maymun binalara tırmandı!
İstanbulun göbeğinde maymun paniği! Firar eden maymun binalara tırmandı!
Jandarma operasyonundan şok görüntüler! Aranan hırsız elbise dolabının gizli bölmesinden çıktı!
Jandarma operasyonundan şok görüntüler! Aranan hırsız elbise dolabının gizli bölmesinden çıktı!
Çok Okunanlar
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Polat çifti hakkında yeni gelişme! Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı tahliye kararını açıkladı!
Polat çifti hakkında yeni gelişme! Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı tahliye kararını açıkladı!
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…