Kenan İpek'in yargıtay üyeliği Resmi Gazete'de yayınladı!

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Kenan İpek’in, Yargıtay Üyeliğine seçilmesine dair karar 24 Ekim 2017 Tarihli ve 30220 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Kenan İpek kimdir? Kaç yaşında gibi soruların yanıtı da haberimizde

Kenan İpek'in yargıtay üyeliği Resmi Gazete'de yayınladı!

Hakimler ve Savcılar Kurulu Yargıtay Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Kenan ipek’in, Yargıtay Üyeliğine seçilmesine karar verildi.

Yayınlanan ilan:

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇME KARARI

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığından:

GENEL KURUL KARARI

Karar Tarihi      : 18/10/2017

Karar No          : 771

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri (27987) Kenan İPEK’in, Yargıtay Üyeliğine seçilmesine karar verilmiştir.

24 Ekim 2017 Tarihli ve 30220 Sayılı Resmi Gazete için tıklayın

Kenan İpek'in yargıtay üyeliği Resmi Gazete'de yayınladı

KENAN İPEK KİMDİR?

Kenan İpek, 5 Ekim 1959 tarihinde Rize'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini sırasıyla Rize Pazarköy İlkokulu, İstanbul Oruçgazi Ortaokulu ve Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan İpek, bu okuldan 1982 yılında mezun oldu. 1983 yılında İstanbul Adlî Yargı Hâkim Adayı olarak mesleğe başlayan Kenan İpek, sırasıyla Antalya, Mardin/Savur, Bolu/Seben, Antalya/Elmalı Cumhuriyet Savcılığı; Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Dairesi Başkanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliği görevlerinde bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡