Kenan Sipahi kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?

İspanya'nın Real Betis ekibinde forma giyen Kenan Sipahi'in Fenerbahçe'ye transfer olduğu iddiaları ile gündeme geldi. Transfer iddialarının ardından Fenerbahçe taraftarlarının takibine aldığı Kenan Sipahi hakkındaki bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz. Peki Kenan Sipahi kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?

Kenan Sipahi kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?

Fenerbahçe Beko'nun yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı söylenen Kenan Sipahi, İspanya'da Real Betis forması giyiyordu. Fenerbahçe Beko ile transfer iddialarının artması sonucu basketbol severlerin de gündemine giren Kenan Sipahi hakkında bilinmeyenler haberimizde. Peki Kenan Sipahi kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Boyu kaç? İşte detaylar...

KENAN SİPAHİ KİMDİR?

Kenan Sipahi 26 Mayıs 1995 tarihinde Kosova'nın başkenti olan Priştine'de Celal Sipahi ve Bisera Sipahi'nin oğlu olarak dünyaya geldi. Kosova'da doğup orada büyümesine rağmen Türk kökenine sahiptir. 2006 yılının Haziran ayında 11 yaşındayken Bursa'da okuyan abisi Cengiz Sipahi'yi ziyaret etmeye giden ve ağabeyinin basketbolcu olan arkadaşının maçına giden Kenan Tofaş takımının salonunda birkaç tane şut atmaya kalkışınca yeteneği yöneticiler tarafından keşfedildi ve altyapıya katıldı.

Kenan Sipahi kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?

KENAN SİPAHİ BOYU

 

24 yaşında olan Kenan Sipahi İkizler burcudur. Bisera Sipahi ve Celal Sipahi çiftinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Kenan Sipahi basketbol oyuncusu olarak tanınmaktadır. Bilinen bir ilişkisi yoktur ve bekardır. Kenan Sipahi 1.97 cm boyunda ve 88 kilodur. Gözleri kahverengi renktir.

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Kenan Sipahi basketbol kariyerine Türkiye Basketbol Lig'inde Tofaş takımıyla başladı. Ardından sırasıyla, Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Real  Betis formaları giydi. 

FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLDU?

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡