Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

Costa Rika'da ailesiyle tatil yapan 38 yaşındaki Kim Kardashian mayokinisiyle dikkat çekti. Şov yıldızı Kim Kardashian, giydiği cesur mayosuyla iddialı tarzını bir kez daha ortaya koydu.

Kim Kardashian'ın  mayokinisi tüm dikkatleri çekti

Yaptığı cesur paylaşımlarla sıkça adından söz ettiren televizyon yıldızı Kim Kardashian, kardeşi Kourtney Kardashian ve çocuklarıyla tatil yapıyor. Costa Rika'da ailesiyle tatil yapan 38 yaşındaki Kim Kardashian mayokinisiyle dikkat çekti.

Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Yoğun çalışma temposuna ara veren Kardashianlar denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Tatilin ilk günlerinde siyah bikinisiyle sade bulunan Kardashian, önceki gün farkını ortaya koyan cesur mayosuyla görüntülendi. Kim tercih ettiği mayokinisiyle tüm gün yatta keyif yaptıktan sonra jet ski'ye binip şov yaptı.

Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

DENİZDE BİLE MAKYAJ YAPTI

Denizde hafif makyaj yapmasıyla da dikkat çeken Kim; çocuklarıyla ve ailesiyle zaman geçirirken bakımından da taviz vermeyerek hayranlarını şaşırtmadı.

Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

Kim Kardashian'ın mayokinisi tüm dikkatleri çekti

Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş ve 30 Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. O.J. Simpson onun vaftiz babasıdır.

Kimberly Noel Kadashian, 21 Ekim 1980 Los Angeles , California doğumlu ve Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli bir ailenin çocuğudur. Amerikan sosyetesinin ünlilton'un parti arkadaşı olan Kim gazetelerin magazin haberlerinin vazgeçilmezlerindendir. Basın tarafından sitilist olarak da adlandırılmıştır. Babası bir zamanlar O.J.Simpson'un avukatlığını yapmış ünlü avukat Robert Kardashian'dır (1944-2003). 2007 yılına kadar Paris Hiton'un parti arkadaşı olarak tanınan Kim Kardashian, erkek arkadaşı Ray J ile çekilmiş porno videosunun dağıtımını yasal olarak engellemek istediği zaman adını duyurmuştur. Kim'in açıklama yapmasından önce kamuoyunun bu kasetin varlığından haberi yoktu ve video bir anda internette yayılmaya başladı. Kim 2000-2004 yıllarında yapımcı Damon Thomas ile evliydi. Kim Kardashian ve iki kız kardeşi Calabasas, Kaliforniya'da bir butik işletmektedir. Şimdilerde şansını oyuncukta deniyor ve ilk olarak disaster movie adlı sinema filminde oynadı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡