Kinestezi ne demek, TDK'ya göre Kinestezi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Kinestezi sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Kinestezi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kinestezi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kinestezi ne demek, TDK'ya göre Kinestezi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Kinestezi ne demek? Kinestezi TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kinestezi kelimesi. Peki kinestezi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kinestezi nedir, kinestezi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KİNESTEZİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kinestezi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Kinestezi kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre kinestezi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Devin duyumu

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡