Klimatoloji ne demek, TDK'ya göre Klimatoloji kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Klimatoloji sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Klimatoloji ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Klimatoloji kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Klimatoloji ne demek, TDK'ya göre Klimatoloji kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Klimatoloji ne demek? Klimatoloji TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi klimatoloji kelimesi. Peki klimatoloji ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre klimatoloji nedir, klimatoloji kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KLİMATOLOJİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Klimatoloji kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Klimatoloji kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre klimatoloji kelimesi anlamı şu şekildedir:

- İklim bilimi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡