Komşumuzda ilk koronavirüs vakası tespit edildi

Tüm dünyayı ablukası altına alan salgın insan hayatını felç etmeye devam ediyor. Koronavirüsün sıçramadığı tek ülke olan Suriye'de ilk koronavirüs vakası tespit edildi. Böylelikle ölümcül salgın, dünyanın her ülkesinde görülmüş oldu.

Komşumuzda ilk koronavirüs vakası tespit edildi

Tüm dünya koronavirüs ile diken üstünde. Azerbaycan, İran ve Yunanistan'ın yanı sıra bir diğer sınır komşumuz olan Suriye'de de ilk salgın vakası tespit edildi. Ölümcül salgın böylelikle dünyanın her ülkesinde görülmüş oldu. Suriye Sağlık Bakanı Nizar el-Yazıcı devlet televizyonuna açıklamalarda bulunarak ülkede ilk koronavirüsü vakasının görüldüğünü açıkladı.

20 YAŞINDAKİ BİR KADINDA TESPİT EDİLDİ

Suriye Sağlık Bakanı Nizar el-Yazıcı, devlet televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yazıcı, 20 yaşındaki bir kadında corona virüsü tespit edildiğini açıklarken bu kişinin 14 gün boyunca karantina altına alınacağını duyurdu.

FIRINLAR KAPATILDI

Sağlık, konut ve altyapı konusunda sıkıntılar yaşayan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, dün yaptığı açıklamada cezaevlerindeki bazı mahkumlara af çıkarırken ülke genelindeki fırınlar tüketiciye kapatıldı. Devlet medyasında yer alan haberde Suriye'de bundan sonra fırınların ürettiği ekmekler bir distrubütör tarafından evlere dağıtılacak.

 

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡