Kösemen ne demek, TDK'ya göre Kösemen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Kösemen karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Kösemen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kösemen kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kösemen ne demek, TDK'ya göre Kösemen kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Kösemen ne demek? Kösemen TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kösemen kelimesi. Peki kösemen ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kösemen nedir, kösemen kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KÖSEMEN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kösemen kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kösemen kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sürünün önünden giderek ona kılavuzluk eden koç veya teke
- Dövüşken iri koç veya teke
- Yol gösteren kılavuz
- Borsada öncülük yapan hisse

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡