Kraliyet ailesine müjdeli haber Meghan Markle hamile! Meghan Markle kimdir?

Prens Harry ile evlenip Sussex Düşesi olan Meghan Markle'den müjdeli haber geldi. Markle hamile olduğunu açıklandı.

Kraliyet ailesine müjdeli haber Meghan Markle hamile! Meghan Markle kimdir?


Sussex Dükü Prens  ve eşi Düşes Meghan Markle, Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gerçekleştirecekleri ve 16 gün sürecek ilk resmi ziyaretlerine başlamak üzere Avustralya’nın Sydney şehrine geldi.

Hemen ardından Kensington Sarayı'nda yapılan açıklamada, Markle'ın hamile olduğu açıklandı.

Sorun çıkmamaması halinde, çift ilkbahar aylarında ilk çocuklarına sahip olacak.

İngiliz basını Markle'ın elindeki mor dosyaya dikkat çekti. Dosyada bebekle ilgili bilgilerin olabileceği bildiriliyor.

Sydney şehrine varan Harry ve Meghan büyük bir güvenlik duvarı içinde basın ordusu tarafından karşılandı. Çift, Kraliçe'nin Avustralya temsilcisi olan Genel Vali Peter Cosgrove'un Sydney Limanı konutu Admiralty House'a götürüldü.

Ziyaretlerinde birçok resmi etkinliğe katılacak olan kraliyet çifti Sidney'de Cumartesi başlayacak olan 2018 Invictus Oyunları'na da katılacak.

Kraliyet ailesine müjdeli haber Meghan Markle hamile! Meghan Markle kimdir?

MEGHAN MARKLE KİMDİR? PRENS HARRY İLE NE ZAMAN EVLENDİLER?

Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı olan Rachel Meghan Markle, 4 Ağustos 1981'de doğdu. CSI: NY, CSI: Miami, Fringe ve Suits gibi dizilerde tanındı.

2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak mezun oldu. Aynı zamanda Emma Watson gibi Birleşmiş Milletler kadın elçisi. Meghan Markle, yapımcı Trevor Engelson ile 2011’de evlendi. Çift iki yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Meghan Markle'i adını hayır işlerinde de sıkça duyurdu. Dior ve Victoria Beckham gibi ünlü modacıların tasarımlarını tercih eden oyuncu günlük hayatında ise oldukça spor giyiniyor. 2017 yılında nişanlandığı Prens Harry ile 2018 Mayıs ayında görkemli bir törenle evlendi. Kraliçe 2. Elizabeth Prens Harry'yi Sussex Dükü, Markle'ı da Sussex Düşesi ilan etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡