Kuaförüm Sensin 6 Ağustos son bölüm puan durumu | Günün birincisi kim oldu?

SHOW TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışması ilgiyle izlenen yarışmalar arasında yer alıyor. Kıyasıya rekabetin devam ettiği Kuaförüm Sensin'de haftanın sonuna yaklaşırken Perşembe günü konsepti de belli oldu. Yarışmacılar Hint kınası ve makyajı konsepti ile yarışacaklar. Peki Kuaförüm Sensin 6 Ağustos son bölüm günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 6 Ağustos son bölüm puan durumu | Günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 6 Ağustos son bölüm puan durumu nedir? Kıyasıya rekabetin devam ettiği Kuaförüm Sensin'de Perşembe gününe gelen yarışmacılar yepyeni bir konseptle birbirleriyle yarışacaklar. Final gününe doğru geldiğimiz bugün yarışmacıların jüri karşısına çıkacaklar konsept "Hint kınası ve Hint makyajı" olacak. Peki Kuaförüm Sensin 6 Ağustos son bölüm puan durumu nedir? Günün birincisi kim oldu?

En doğru saçı, en doğru makyajı yapacağını iddia eden kuaför ve makyözleri arıyoruz! Bir kuaför ve bir makyözden oluşan takımların yarıştığı sıcak, eğlenceli ve rekabeti bol yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.30'da Show TV'de izleyicilerle buluşuyor.

Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak! 

KUAFÖRÜM SENSİN 6 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin'de bugün Hint kınası ve majyajı kombininde en yüksel puanı alan takım 19 puanla Kaan-Ece-Gizem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 6 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Aytekin-Dilek-Banu: 

Özcan-Dilek Ezgi: 8

Kaan-Ece-Gizem: 19

Tayfun-Serap-Çiğdem: 

 

KUAFÖRÜM SENSİN 6. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡