Kulüpler Birliği Başkanı Kim Oldu

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı belli oldu. Vakfın başkanlık görevine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman seçildi.

Kulüpler Birliği Başkanı Kim Oldu

Kulüpler Birliği Vakfının Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda Dursun Özbek'ten boşalan başkanlık için seçim yapıldı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman seçildi.

Orman'ın yardımcılıklarını ise Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile Kayserispor Başkanı Erol Bedir yapacak.

Kulüpler Birliği Başkanı Belli Oldu

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: "18 KULÜBÜN 17'Sİ FİKRET ORMAN'I İSTEDİ"

Kulüpler Birliği Vakfı eski başkanı Göksel Gümüşdağ yaptığı açıklamada "Dursun Özbek'e bugüne kadar ki katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 18 kulübün 17'si Fikret Orman'ı istedi. Sayın Orman'ın yardımcıları Kayserispor Başkanı Erol Bedir ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek oldu. Fenerbahçe çekimser oy kullandı." ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN: "GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI"

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Fikret Orman ise "Herkese teşekkür ederim. Arkamızdan iyi bir şekilde anılan işler yapmak için uğraşacağız. Hayırlı olsun." dedi.

"Daha önce başkanlık seviyesinde bu toplantılara katılmadınız, şimdi de Fenerbahçe'nin aynı tavrı sergileyeceği konuşuluyor. Düşünceniz nedir, bu durum için bir adım atacak mısınız?" sorusuna Fikret Orman, "Geçmiş, geçmişte kaldı. Bir polemik yaratmanın anlamı yok." diye yanıt verdi.

FİKRET ORMAN KİMDİR?

4 Kasım 1967 yılında dünyaya gelen Fikret Orman doğma büyüme İstanbulludur. Lise eğitimini Işık Lisesi'nde alan Orman üniversite eğitimi Yıldız Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Amerika'ya giderek Florida Üniversitesi’nde yükseköğrenimini bitirmiştir.  Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yapan Fikret Orman Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanıdır.

Kulüpler Birliği Başkanı Belli Oldu

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlık seçiminde birinci gelen Fikret Orman o günden bugüne takımı en iyi şekilde yönetmiştir.

1992 yılında Sedef Orman ile evlenen Fikret Orman  2012 yılında boşanmıştır. Bu evliliğinden ise iki kız çocuğu bulunmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡