Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar

Sevdiklerinin Kurban Bayramını en güzel dileklerle kutlamak isteyenler en güzel mesajları haberimizden bularak gönderebilirsiniz. İşte Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar...

Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar

Milyonlar Müslümanın özlemle beklediği Kurban Bayramı geldi. Bayramda ilk olarak toplu şekilde bayram namazı kılınacak. Daha sonra ise vatandaşlar birbirlerinin bayramını tebrik edecek ve ardından kurban kesme telaşına girecek. Bu özel günlerde sevdiklerinin bayramını en güzel dileklerle kutlamak isteyenler Kurban Bayramı mesajlarını araştırıyor. Bizlerde sizler için en güzel mesajlara haberimizde yer verdik.

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI KISA VE ANLAMLI, UZUN 2022

Kurban Bayramını en içten dileklerinizle kutlamak istiyorsanız sizler için en güzel kısa, uzun ve anlamlı mesajlara haberimizde yer verdik. İşte o mesajlar...

-Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

-Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

-Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı’nız mübarek olsun canım dostlarıma.

-Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

-Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

-Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınız yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Mutlu bayramlar...

-Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.

-Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

-Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.

-Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

-Kurban Bayramınız tıpkı kendiniz gibi sevgi ve bereket dolu olsun. Sevdikleriniz ile nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

-Bir avuç dua bir kucak sevgi sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri bir sıcak gülümseme bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize bayramlar berekettir umuttur özlemdir yarınlar niyettir kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun sevdikleriniz hep sizinle olsun kalbiniz nur eviniz huzur dolsun Kurban Bayramınız bereketli olsun.

-Allah C.C' yi tanıyan ve itaat eden zindanda da olsa bahtiyardır. Onu unutan sarayda da olsa zindandadır bedbahttır. Allah c.c kurbanlarınızı kabul etsin. Bayramınız kutlu olsun.

-Allah’ın nuruyla ümmetini selamlayan peygamberin (sav) şefaati hürmetine Kurban Bayramınızı kutlarım.

-Bayram sabahları demli bir çay su böreği bayram şekerleri şeker isteyen çocuklar kurbanlık hayvanların sesleri bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık bayram programları kolonya ikramları bayram harçlıkları uzun bayram tatilleri ev gezmeleri kısa hal hatır sormalar el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki pause düğmesine dokunun. Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar.

-Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katlı sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

-Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.

-Bayramlar berekettir umuttur özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Bayramlar dargınlıkların unutulduğu insanların barıştığı kardeşçe kucaklaştığı günlerdir bayramlar milli ve dini duyguların inançların örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

-Bayramlar insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları barıştıkları kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Bayramlar milli ve dini duyguların inançların örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

-Bayramlar o kadar büyülüdür ki gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

-Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramın mübarek olsun.

-Bin damla serilsin yüreğine bin mutluluk dolsun gönlüne bütün hayallerin gerçek olsun duaların kabul olsun bu bayramda Kurban Bayramın mübarek olsun!

-Bir avuç dua bir kucak sevgi sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri bir sıcak gülümseme bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize bayramlar berekettir umuttur özlemdir yarınlar niyettir kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun sevdikleriniz hep sizinle olsun kalbiniz nur eviniz huzur dolsun Kurban Bayramınız bereketli olsun!

-Bir avuç dua bir kucak sevgi sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur haneniz huzur dolsun Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Bir avuç dua bir kucak sevgi sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri bir sıcak gülümseme bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

-Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun…

-Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

-Bir damla ümit serpilsin yüreğine bir damla mutluluk dolsun günlerine bin bir duan kabul ve Kurban Bayramın kutlu olsun.

-Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize ulusumuza ve de insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu sevgilerin birleştiği belki durgun belki yorgun yine de mutlu yine de umutlu yine de sevgi dolu nice bayramlara.

-Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim.

-Bizim hayatımızda nehirler vardır köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır görünmeyince ölesiye özlediğimiz Kurban Bayramın kutlu olsun…

-Bu bayram da çok yardımseverim bütün kurban yardımlarını kabul ediyorum.

-Bu bayramda hep birlikte aynı sofrada yer almasak da bayramda yanınızda olacağız mutlaka. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar

-Bu bayramda keçileri kaçırmayın! İnekleri kaçırın! Mutlu bayramlar.

-Bu değerli Kurban Bayramında kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Bu gün yüzün öpülmekten solsun miden 5 kg şekerle dolsun cüzdanını bücürler soysun gönlün huzura doysun bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

-Bu güzel bayram günlerinin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini dilerim.

-Bu Kurbanda birlikte aynı sofrada yer almasak da Bayramda yanınızda olacağız mutlaka. Kurban Bayramınız Mübarek olsun.

-Bu mutlu günde güzel insanlara özel insanlara hani vazgeçemediklerimize sevgilerimizi saygılarımızı dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

-Bu Mübarek Bayramda kalplerinizde barış gözlerinizde umut etrafınızda sevgi olsun Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Bu mübarek Kurban Bayramında kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Bu sene kurban bayramına sakın kurbanlık almayın. SMS ile kurban yazın 2016e gönderin seni sevmeyenler sana kurban olsun.

-Bugün bayram! Mübarek Kurban Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın dargınlıklar ortadan kalksın kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım hayırlı bayramlar!

-Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı… Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın dargınlıklar ortadan kalksın kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle…

-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun yüreğiniz coşsun Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

-Bugün Kurban Bayramı kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

-Bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

-Bugün yüzün öpülmekten solsun miden kurban etiyle dolsun cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Bayramın kutlu olsun.

-Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinde öper iyi bayramlar dilerim.

-Damağınızı ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran mutlu umutlu bereketli bir bayram dileriz.

-Delice esen seher yeli en güneşli günler en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu her şey gönlünüzce olsun.

-Dostluğu sevgiyi ve geleceği aşımızı ekmeğimizi soframızı hüznümüzü acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

-Dostluğu sevgiyi ve geleceği. Aşımızı ekmeğimizi soframızı. Hüznümüzü acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim.

-Dostlukların pekiştiği kinin öfkenin unutulduğu merhametin ve sevginin her kulun yüreğine tebrik yazıldığı bayramınız kurbanı tebrik ederim.

-En delice esen seher yeli en güneşli günler en parlak gecedir bayramlar yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar Kurban Bayramınız kutlu her şey gönlünüzce olsun.

-En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban Bayramınızı kutlarız.

-En güzel Kurban Bayramı bu ve bundan sonrakiler olsun iyi bayramlar dilerim.

-En iyi kurban 100 metre engelliyi en kısa zamanda aşan kurbandır.

-Evinize gül kokusu essin kalplerinize Allah iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Kurban Bayramınızı kutlarım…

-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kurban Bayramın mübarek olsun.

-Gömleğiniz Levis pantolonunuz Diesel bayramınız mübarek olsun.

-Güzellik birlik beraberlik dolu daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz…

-Hakka adanmışlığı son nefesinde bile ikrar eden canlar. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.

-Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun!

-Her bayram biraz sevinç birazda huzurdur aslında özlemdir hatırlanmak isteğidir zaman direniştir umut tadında mutlu bir Kurban Bayramı dileğiyle…

-Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum iyi bayramlar!

-Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli bayram dilekleriyle.

-Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle…

-Herkes kurban keser herkesin kurbanı belli. Ama ben senin kurbanın olayım ne dersin.

-Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi hoş geldi. Mübarek bayram ulusumuza sağlık huzur mutluluk bolluk ve bereket getirsin hayırlı bayramlar dileğiyle…

-Hüznümüzü acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim.

-İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun makamın cennet Hz. Muhammed (sav) komşun olsun günlerin mutluluk gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

-İslâmda fera ve atira yoktur buyurdu. Ravi İbn Rafi kendi rivayetinde: Fera hayvanın ilk doğurduğu yavrularıdır. Cahiliyede müşrikler bu ilk yavruları putlarına) kurban ederlerdi izahını ilâve etmiştir. Müslim

-İyi bayramlar gerçi sana her gün bayram ama olsun.

-Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allaha sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle bolluğuyla gelsin tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun.

-Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin rabbi yüce Allaha sonsuz şükürler olsun! Kurban bereketiyle bolluğuyla gelsin tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

-Kalpler ancak Allah c.c. yi anmakla huzur ve saadete erebilir. Dua ve selam ile Kurban Bayramınızı kutlarım.

Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar

-Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için insanlar vardır yalnız kalmamak için bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

-Kardeşliğin doğduğu sevgilerin birleştiği belki durgun belki yorgun yine de mutlu yine de umutlu yine de sevgi dolu nice kurban bayramlarına…

-Kim mali imkân bulup da kurban kesmezse sakın bizim mescidimize namazgahımıza yaklaşmasın. Hadisi Şerif

-Kişi Allah katında Kurban bayramında kurban kesmekten daha sevimli bir amel işlememiştir. Zira o kurban Kıyamet gününde boynuzları kılları tırnakları ile gelecektir. Kurbandan akan kanın damlası yere düşmeden Allah katındaki bir mekâna düşer. Gönülleriniz kurban kesmeniz sebebiyle hoş olsun. Aişe radıyallahu anha. Tirmizî

-Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

-Kurban Bayramının bizi emin adımlarla geleceğe taşıyacak milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum.

-Kurban Bayramının insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını diliyor tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

-Kurban Bayramının ulusumuza ve tüm insanlığa barış kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

-Kurban Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katlı sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

-Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim.

-Kurban Bayramınızı kutlarım sizin ve ailenizin daha nice bayramlara erişmenizi dilerim.

-Kurban Bayramınızın büyük bir mutlulukla gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.

-Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

-Küçükbaş kesmek daha makbuldür. İmza İnek oğlu inek.

-Küskünlerin barıştığı sevenlerin bir araya geldiği rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

-Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

-Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.

-Mübarek Kurban Bayramınızı eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.

Ne mutlu ki Hz. Allaha kurban olan canlara… Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan arkadaşların en iyisi de Allahı hatırlatandır. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Öyle bir bayram gülüşü savur ki göklere eski zamanlara gülücükler getirsin. Öylesine içten samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mutlu bayramlar.

Rabbimin sevdiği sevdirdiği sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Rabbimiz Allah fikrimizi zikrullah kalbimizin nuru Resullulah evvelimiz Allah ahirimiz Allah rehberimiz Kelamullah Rabbimiz hayırlara ihsan et bu Kurban Bayramımızı inşallah.

-Sana kurban olurum diyenler! Kurban bayramı geliyor göreceğiz bakalım delikanlıları!

-Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar. Kurban Bayramınız mübarek olsun…

-Sevap kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun tüm dertleriniz deva bulsun.

-Sevgi söze dolarsa dua olur dua Allaha ulaşırsa nur olur aynı yolda birleşen dualarımızın Nura dönüşüp rabbimize ulaşması dileği ile bayramın kutlu olsun.

-Tüm arkadaşların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık başarı ve mutluluklar dilerim her şey gönlünüzce olsun!

-Tüm dostlarımın, tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramını kalbi duygularımla kutlar tüm İslam Alemine güzel huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim.

-Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

-Tüm yürekler sevinç dolsun umutlar gerçek olsun acılar unutulsun dualarınız kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun.

-Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

Zamana ve mekâna sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Kurban Bayramınız mübarek olsun.

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ 2021

Kurban Bayramında sevdiklerinize yollayacağınız en güzel resimli mesajları buradan ulaşabilirsiniz.

Kurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlarKurban Bayramı mesajları kısa, anlamlı, uzun 2022 | Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajlar

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Son Haberler
Antalya’da kan donduran cinayet! Bıçaklayarak öldürdüğü karısını, İngiltere’ye gönderdiğini söyledi!
Antalya’da kan donduran cinayet! Bıçaklayarak öldürdüğü karısını, İngiltere’ye gönderdiğini söyledi!
Konya’da 'U' dönüşü yapan tıra çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi!
Konya’da 'U' dönüşü yapan tıra çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi!
Son dakika! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı!
Son dakika! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki kriz söylentilerine, Bakan Şimşek son noktayı koydu: ''Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki kriz söylentilerine, Bakan Şimşek son noktayı koydu: ''Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz''
Çok Okunanlar
16 Nisan 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak? Meteorolojiden sıcaklık açıklaması!
16 Nisan 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak? Meteorolojiden sıcaklık açıklaması!
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
Yorumlananlar
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…