Küsmedi "yola devam" dedi, direğe çıkarak bayrak astı

24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları açıklandı, kulislerde liste savaşları patlak verdi. Sıralamasını beğenmeyen ve liste dışı kalan vekiller partilerini adeta “bombalarken” aday gösterilmeyen Metin Külünk’ün gece yarısı merdiven üzerinde bayrak

Küsmedi "yola devam" dedi, direğe çıkarak bayrak astı

24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları açıklandı, kulislerde liste savaşları patlak verdi. Sıralamasını beğenmeyen ve liste dışı kalan vekiller partilerini adeta “bombalarken” aday gösterilmeyen Metin Külünk’ün gece yarısı merdiven üzerinde bayrak asarak “aynı azimle partimiz için devam” mesajı verdiği o anlar, sosyal medyada çok konuşunlar arasına girdi.

Nefesler tutuldu, geri sayım hız kazandı. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde öfkeli milletvekili adaylarının kamuoyuna yansıyan zehir zemberek açıklamaları ve tepkileri gündemde tazeliğini korurken Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün saha çalışmaları, takipçileri tarafından övgüyle karşılandı.

Küsmedi "yola devam" dedi, direğe çıkarak bayrak astı

CHP’DE VERYANSINLAR, İSTİFALAR ANA GÜNDEM MADDESİ…

Ak Parti cephesinde tekrar milletvekili adayı olamayan isimler “karara saygılıyız” diyerek sessizliğini korurken CHP kanadında istifalar ve yönetimlerine başkaldırı dikkat çekiyor. Başta Eren Erdem olmak üzereBeşinci sıradan Ordu Milletvekili Adayı gösterilen Sait Kapıcıoğlu ve Diyarbakır Milletvekili Adayı olan Gülay Emre de, rest çekerek geçtiğimiz günlerde istifasını veren isimler arasındaydı. Diğer yandan CHP’nin kalesi olarak görülen Kadıköy’de CHP Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ da “Sakın benim gibi mücadele etmeyin” diyerek partisini karşısına almış, veryansın etmişti.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡