Lady Gaga "Hepimiz aynı gemideyiz" sloganını sahtekarca bulduğunu söyledi

Koronavirüsle mücadele kapsamında Global Citizen kuruluşu ile birlikte 35 milyon dolarlık bağışta bulunan ünlü sanatçı Lady Gaga bir itirafta bulundu. “Şu an eziyet gören, çocuğu olan, işini kaybetmiş bir kadının verdiği mücadele ile benimki aynı değil. O yüzden aynı gemide olduğumuz ifadesi çok yanıltıcı” dedi.

Lady Gaga "Hepimiz aynı gemideyiz" sloganını sahtekarca bulduğunu söyledi

Marjinal ve protest tavrıyla bilinen Lady Gaga, "Hepimiz aynı gemideyiz" sloganının sahtekarca olduğunu ve esas amacının aynı mücadeleyi vermediği o kadını onurlandırmak olduğunu söyledi. Bu anlamda lüks evlerine kapanıp işe gitme ihtiyacı duymayan zenginler ile işe gidip evine bakmak zorunda olan insanların aynı şartlarda olmadığına vurgu yaptı.

İŞİNİ KAYBETMİŞ BİR KADINLA VERDİĞİMİZ MÜCADELE AYNI DEĞİL

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, corona virüsü sürecinde yaşananlar hakkındaki fikirlerini samimiyetle paylaştı. Şimdilerde Gaga, sosyal izolasyon günlerinde Stevie Wonder, Billie Eilish ve Paul McCartney gibi isimlerle birlikte One World: Together at Home adıyla özel bir yayın için hazırlık yapıyor.

Lady Gaga Hepimiz aynı gemideyiz sloganını sahtekarca bulduğunu söyledi

34 yaşındaki şarkıcı, corona pandemisi sürecinde insanların ağzından düşürmediği, “Hepimiz aynı gemideyiz” ifadesini sahtekarca bulduğunu söyledi. Birliktelik duygusunun güzel bir şey olduğunu ifade eden Gaga, “Şu an eziyet gören, çocuğu olan, işini kaybetmiş bir kadının verdiği mücadele ile benimki aynı değil. O yüzden aynı gemide olduğumuz ifadesi çok yanıltıcı” dedi.

“AMACIM AYNI MÜCADELEYİ VERMEDİĞİM O KADINI ONURLANDIRMAK”

Lady Gaga, 18 Nisan’daki bağış konseriyle asıl yapmaya çalıştığını, “Aynı mücadeleyi vermediğim o kadını onurlandırmak. Ona kendi savaşında yardım edebilmek. Çünkü benim buna gücüm var” şeklinde ifade etti.

Lady Gaga Hepimiz aynı gemideyiz sloganını sahtekarca bulduğunu söyledi

Kapak olduğu InStyle dergisinin Mayıs sayısında Gaga, gelecekten beklentilerinin evlilik, daha çok müzik, filmler ve hayırseverlik işleri diyerek sıraladı. Anne olmak istediğini de belirten ünlü şarkıcı, “Bebek düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Bir insanı içerde tutabilir ve büyütebiliriz. Bu inanılmaz değil mi? Sonra ortaya çıkıyor ve onu hayatta tutmak işimiz oluyor” dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡