Lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmanına 5 eksik ile gidiyor

Lider Galatasaray Süper Lig'in 26. haftası Cumartesi günü Aytemiz Alanyaspor deplesmanına gidiyor. Sarı-Kırmızılı ekip 5 oyuncusundan mahrum bir şekilde gidecek. Karşılaşma Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmanına 5 eksik ile gidiyor

Galatasaray cumartesi günü, karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor deplasmanına giderken 5 oyuncusundan eksik gidecek. Galatasaray'da Emre Taşdemir, Marcelo Saracchi, Halil Dervişoğlu, Oğulcan Çağlayan ve Sofiane Feghouli yarınki müsabakada forma giyemeyecek

Ligde geride kalan 25 haftalık bölümde 24 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenildi yaşadı. Galatasaray, topladığı 51 puanla haftaya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde averajla lider girdi.

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren Alanyaspor ise 24 müsabakada 12 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgiyle 42 puan topladı. Aytemiz Alanyaspor 26. hafta öncesinde 5. sırada yer buldu.

İKİ TAKIM ARASINDA Kİ 3. MAÇ

Bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek takımlar. Sezonun ilk yarısında Galatasaray deplasmanının 2-1 kazanan Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3-2 skorla kupanın dışına itti.

Aytemiz Alanyaspor, bu sezon resmi maçlarda Galatasaray'ı deplasmanda yenen tek takım oldu.

GALATASARAY'DA 5 EKSİK 

Galatasaray'da farklı sebeplerden dolayı forma giyemeyecek. Halil Dervişoğlu koronavirüs karantina sürecinde yeni çıkmasından dolayı takımdaki yerini alamazken, sakatlıkları bulunan sol bekler  Emre Taşdemir ve Marcelo Saracchi'de Alanya deplasmanında yer almadı.

Çaykur Rizespor'dan ayrılış süreciyle ilgili 3 maçlık ceza verilen Oğulcan Çağlayan karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı süren ve Antalya kampına dahil edilmesine rağmen henüz takımla çalışmalara katılamayan Sofiane Feghouli'nin de süre alması beklenmiyor.

7d50c03e6b364489a0656e0b3ddae6cf.jpeg

ARDA TURAN'IN CEZASI BİTTİ

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe derbisinde soyunma odasında kullandığı kötü sözlerden sonra PFDK'ya sevk edilen Arda Turan aldığı 2 maçlık cezasını bitirdi. Kaptan Arda Turan, hocanın şans vermesi durumunda sahada yer alabilecek.

GALATASARAY'DA İKİ OYUNCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 27. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

b2719c762043499dab0b429cea7d2451.jpeg

LİDER SON 6 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray en son yenilgisini 19. haftadaki Beşiktaş maçından aldıktan sonra 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, söz konusu maçlarda 15 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

GALATASARAY EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Süper Lig'de geride kalan 24 maçta Sarı-Kırmızılı ekip kulvarında en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Galatasaray aynı zamanda 53 gollü Beşiktaş'ın ardından 24. maçta 49 gol ile ligin en çok gol atan 2. takımı oldu.

MISIRLI YILDIZ MOSTAFA MOHAMED'İN BOŞU YOK 

Galatasaray'ın yeni transferi Mısırlı yıldız Mustafa Muhammed, 3 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası maçında olmak üzere forma giydiği 4 maçta 4 gol attı. Muhammed, Alanyaspor maçında en önemli oyuncusu durumunda olacak.

1fef9006ee5a42089964eec481c5f521.jpeg

MUSLERA DÖNDÜ LİGDE PUAN KAYBI UNUTULDU

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi durumuna gelen Muslera geçirdiği ağır sakatlık sonrası takıma dönmesiyle Sarı-Kırmızılı ekip Süper Lig'de puan kaybetmedi. Sakatlıktan sonra çıktığı 6 maçta puan kaybetmeyen Galatasaray bu maçların 3'ünde kalesini gole kapattı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡