Manisa yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Manisa okullar tatil mi?

Manisa yarın okullar tatil mi? Manisa'da yaşayan birçok veli ve öğrenci 7 Ocak'ta okulların tatil olup olmadığını öğrenmek istiyor. Manisalılar internette arama yapıyor. Peki Manisa yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Manisa okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.

Manisa yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Manisa okullar tatil mi?

Manisa yarın okullar tatil mi? sorusu Manisalılar tarafından internet üzerinde araştırılmaya başlandı. 7 Ocak'ta Manisa'da okulların tatil edilip edilmediği veli ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Konu üzerine internette arama yapılıyor. Peki Manisa yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Manisa okullar tatil mi? Ayrıntılar haberimizde...

Manisa yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Manisa okullar tatil mi?

7 OCAK MANİSA OKULLAR TATİL Mİ?

Manisa'nın Akhisar ve Ahmetli ilçelerindeki bazı okullarda yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Şehrin yüksek kesimlerinde sabahtan bu yana devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle Akhisar'da Hanpaşa, Kömürcü ve Dağdere mahallelerindeki okullar ile Ahmetli'de taşımalı eğitim yapılan Bahçecik ve Hacıköse mahallelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡