Mansur Yavaş ve Meral Akşener hedef alınmıştı: Çin Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı!

Son dakika haberi... Son dakika haberine göre Çin Ankara Büyükelçisi'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldığı öğrenildi. Çin Büyükelçiliği resmi hesabından yapılan açıklamada, Meral Akşener ve Mansur Yavaş hedef alınmıştı. 

Mansur Yavaş ve Meral Akşener hedef alınmıştı: Çin Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı!

Son dakika haberi... Çin'in Ankara Büyükelçisi, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan bir paylaşımda bulunmuştu.

Bu paylaşımın ardından Dışişleri Bakanlığı harekete geçti. Tepki çeken paylaşım sonrası Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. 

NE OLMUŞTU?

Çin'in Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda Akşener ve Yavaş'a ithafen şu ifadelere yer verilmişti:

''Çin tarafı, herhangi bir kişi veya gücün Çin’in egemenliğine ve toprak bütünlüğüne herhangi bir şekilde meydan okumasına kararlılıkla karşı çıkmakta ve bunu şiddetle kınamaktadır. Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır''

Konu, Meclis Genel Kurulu'nda da gündeme gelmiş ve AK Parti Grup Başkanvekili paylaşımı doğru bulmadıklarını söylemişti.


 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡