Marsıvan ne demek, TDK'ya göre Marsıvan kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Marsıvan karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Marsıvan ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Marsıvan kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Marsıvan ne demek, TDK'ya göre Marsıvan kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Marsıvan ne demek? Marsıvan TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi marsıvan kelimesi. Peki marsıvan ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre marsıvan nedir, marsıvan kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MARSIVAN NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Marsıvan kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Marsıvan kelimesi Farsça kökenlidir.

TDK'ya göre marsıvan kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sınırdaki koruma görevlisi

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡