Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu tepkisi : "Aradım telefonu kapalıydı, izne ihtiyacım yok, bunu ima edeni fena çarparım"

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası Akşener'in kendisini aramadığı yönündeki açıklamasına tepki gösterdi. Akşener, "14 Aralık’ta Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım telefonu kapalıydı. Tüm liderleri aradım. Gövde gösterisi yapmak için aradım, izin almak için değil. Ekrem Bey Millet İttifakı belediye başkanı. İzne ihtiyacım yok. Bunu ima edeni fena çarparım" dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat programına konuk oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası yaşananlar hakkında konuştu.

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu tepkisi :Aradım telefonu kapalıydı, İzne ihtiyacım yok, bunu ima edeni fena çarparım

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlamış, "Akşener sizi aradı mı?' sorusuna ise "Hayır aramadı" demişti. Meral Akşener bu konuda sert ifadeler kullanarak isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi:

"14 Aralık’ta Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım telefonu kapalıydı. Tüm liderleri aradım. Gövde gösterisi yapmak için aradım, izin almak için değil. Ekrem Bey Millet İttifakı belediye başkanı. İzne ihtiyacım yok. Bunu ima edeni fena çarparım.

Birlikte güç almak için sayın Gültekin Uysal’ı aradım. İzin almak için aramadım, öyle bir durumunuz yok. Bu belediye başkanları 2 partinin oylarıyla seçildi. Bu arkadaşlarımızın iyi yaptığı işlerden biz mesulüz, kötü yapılanlardan da."

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu tepkisi :Aradım telefonu kapalıydı, İzne ihtiyacım yok, bunu ima edeni fena çarparım

"KENDİ SEÇTİĞİMİZ BELEDİYE BAŞKANI İÇİN NİYE İZİN ALAYIM"

"Bizim izin almak gibi bir durumuz yok" diyen Akşener şöyle devam etti:

"O sırada büyük saygısızlıklarla karşılaştık. Sayın Uysal ağır grip geçiriyormuş. Temel Bey'e ulaşamadık, kendisi hastanedeymiş. Kendi seçtiğimiz belediye başkanı için niye izin alayım? Güç gösterisi yapalım diye aradım."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası sonrası Ankara'dan İstanbul'a gelmişti. Saraçhane'deki İBB binasında İmamoğlu ile bir araya gelen Akşener, burada İmamoğlu ile birlikte vatandaşlara hitap etmişti. İkilinin birbirine sarıldığı anlar çok konuşulmuş, bu durum CHP'de rahatsızlık yaratmıştı.

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu tepkisi :Aradım telefonu kapalıydı, İzne ihtiyacım yok, bunu ima edeni fena çarparım

İlgili Haberler
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN