Metalsi ne demek, TDK'ya göre Metalsi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde anlamını bilmediğimiz bir çok kelime bulunmaktadır. Metalsi az da olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Metalsi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Metalsi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Metalsi ne demek, TDK'ya göre Metalsi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Kendimizi ifade etmemize olanak sağlayan kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmeyiz. Bu nedenle beynimizi kurcalayan soruların cevaplarını araştırmaya koyuluruz. Peki Metalsi ne demek? Metalsi TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte detaylar..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi metalsi kelimesi. Peki metalsi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre metalsi nedir, metalsi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

METALSİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Metalsi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre metalsi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Metallerin fiziksel özelliklerini, metal olmayan ögelerin ise kimyasal özelliklerini taşıyan element, madensi, metaloit

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡