MHP Erzincan Kemah Belediye Başkan Adayı Osman Kemal Aslan kimdir?

MHP’nin 31 Mart Yerel seçimleri için Erzincan Kemah’ya aday gösterilecek olan Osman Kemal Aslan kimdir? Kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte MHP Erzincan Kemah Belediye Başkan Adayı Osman Kemal Aslan biyografisi..

MHP Erzincan Kemah Belediye Başkan Adayı Osman Kemal Aslan kimdir?

31 Mart 2019 Yerel seçimlerine az bir zaman kala MHP’nin Belediye başkan adaylarının açıklanmaya başlanması ile tüm il ve ilçelerin Belediye Başkan adayları da netleşmeye başladı. Peki MHP Erzincan Kemah Belediye Başkan Adayı Osman Kemal Aslan kimdir?

OSMAN KEMAL ASLAN KİMDİR?

1960 yılında Kemah İlçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kemah’ta tamamladı.1983 Yılında Kemah’ta memuriyete başladı.

1998 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1999 yılına kadar Kemah Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Memur olarak hizmet etti.

1999-2008 yılları arasında Kemah Halk Eğitim Merkezi’nde memuriyet hayatına devam etti.

2008 yılından bu güne kadar devam eden süre içerisinde, Kemah’ta çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerde görev aldı. Halen Türk Kızılayı Kemah Şube Başkanlığı görevini yürütmekte.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Osman Kemal Aslan, evli ve iki çocuk babası.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡