MHP'li Enginyurt'tan CHP'li Özel'e sert cevap

MHP'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından konu ile ilgili açıklamada bulunan Özgür Özel, "MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir." dedi. Özel'e cevap veren Enginyurt ise sert ifadeler kullandı.

MHP'li Enginyurt'tan CHP'li Özel'e sert cevap

MHP'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulunmasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konu ile ilgili açıklama yapmış ve "MHP, Kemal Kılıçdaroğlu'na siyaseten veremediği cevabı, kendilerine büyük ortağın verdiği imtiyaz ve güvenceyle yargı üzerinden vermeye çalışmaktadır. MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Özel'in bu sözlerinden sonra ise MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sert açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Enginyurt, "CHPli Özgür Özel "MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir" demiş. Özgür efendi! Sarayın Muhafızları da,çavuşları da ŞEREFLİ TÜRK Askerleridir. Lakin senin için aynı şeyleri söylemek çok zor. Kandil beslemesi demek yakışır." ifadelerini kullandı.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡