Miguel Vieira, artık Başakşehir’de!

Medipol Başakşehir, Portekizli stoper oyuncusu Miguel Vieira ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Miguel Vieira, artık Başakşehir’de!

Transfer döneminde sona yaklaşılırken Başakşehir'den başka bir isim daha geldi.

Medipol Başakşehir, Portekizli futbolcu Luis Miguel Vieira Silva’yı kadrosuna dahil etti.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon İspanyol ekibi CD Lugo’da forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Portekizli futbolcu için düzenlenen imza töreninde kulüp üst yöneticisi Mustafa Eröğüt’ün de hazır bulunduğu aktarıldı.

Miguel Vieira kimdir

Luís Miguel Vieira Silva olarak bilinen (8 Ekim 1990 doğumlu) Vieira , bir olan Portekizli profesyonel futbolcu İspanyol kulüp takımında oynayan CD Lugo bir şekilde stoper .

Doğan Amarante'nin , Porto İlçesi , Vieira o ile imzalanan 2013 yazında henüz 23 yaşına kadar alt lig ve amatör futbol oynadı Segunda Liga kulübü CD Aves deplasmanda karşı çizmek 1-1'de 18 Ağustos'ta ilk profesyonel çıkışını yaparak, UD 90 dakika boyunca oynadığı Oliveirense ; [1] de onun ikinci sezonunda , hala sürgün bölgesi üzerinde, 18 pozisyona ekibi yardım etmek için (39 maçta) kariyerinin en iyi dört gol attı.

Vieira, Haziran 2015'te FC Paços de Ferreira ile iki yıllık bir sözleşme imzaladıktan sonra Primeira Liga'ya taşındı . [2] Yarışmada ilk kez ortaya çıkışı, 30 Ağustos'ta FC Arouca'ya 1 - 1 ev çekilişinde 42. dakika yerine geçtiğinde gerçekleşti . [3]

Vieira ile üç yıllık anlaşma kabul ettikten sonra, 17 Temmuz 2018 tarihinde kariyerinde ilk kez yurtdışında taşındı Segunda División yan CD Lugo 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡