Milli Eğitim Bakanlığı 23 Nisan etkinlik programının detayları belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 23 Nisan için etkinlik programını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Ziya Selçuk, iki bilim insanı ile çevrim içi buluşma gerçekleştirecek, ardından sırasıyla Mardin ve Ankara'da Masal Evi açılışı yapacak. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı 23 Nisan etkinlik programının detayları belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kutlama haftasına yönelik yol haritasını, geçtiğimiz günlerde Telegram hesabından paylaştığı, "Her hafta onların ama bu hafta en çok çocuklarımızın haftası... 23 Nisan haftasında anne babalar ve öğretmenler olarak, çocuklarımıza mutlu anlar hediye edelim istiyoruz. Böyle bir zamanda gülümsemek ve gülümsetmek çok değerli. Bayramınız mutlu olsun çocuklarım." mesajıyla duyurmuştu.

23 Nisan etkinlik programının detayları belli oldu. Buna göre öncelikle Milli Eğitim Bakanlığı Youtube kanalından "Küresel Salgın Döneminde Çocukların Ruh ve Beden Sağlığı" konulu çevrim içi toplantı yapılacak.

Canlı yayınlanacak olan programda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yanı sıra Çocuk Gelişimi ve Erken Çocukluk Eğitimcisi Prof. Dr. Belma Tuğrul ile Bilim Kurulu üyesi Çocuk Hekimi Prof. Dr. Ateş Kara da bulunacak. Veliler iki bilim insanına sorular sorabilecek. 

Bakan Selçuk ayrıca Ankara'nın Altındağ ve Mamak ilçelerinde yaşayan öğrencilerle açık hava söyleşisi yapacak. 

Etkinlikler kapsamında, Selçuk 22 Nisan 2021 Perşembe günü Mardin'e gidecek ve çocuklar ile bisiklete binecek ve açık havada vakit geçirecek. Ardından Mardin Masal Evi açılışına katılacak.

Daha sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek olan Selçuk, 23 Nisan günü Ankara Masal Evi'nin açılış törenine katılacak.

23 Nisan'da TRT EBA kanalları da özel bir programla yayında olacak.

2
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡