Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Suriye sınırına gitti!

Gelen son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, karargahta kısa bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra, TSK'nın komuta kademesiyle Suriye sınırına gitti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Suriye sınırına gitti!

İdlib'de düzenlenen saldırı sonucu 4 askerimiz şehit olurken, 1'i ağır 9 askerimiz de yaralanmıştı. Bu hain saldırı sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna'ya yaptığı ziyarette yer alan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının ardından heyetten ayrıldı ve Ankara'ya geri döndü.

Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile karargahta kısa bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra Suriye sınırına hareket etti.

BAKAR AKAR: GEREĞİ YAPILACAK

Milli Savunma Bakanı Akar, "(İdlib'deki saldırı) Aziz milletimizin, gerekenlerin yapıldığından, yapılacağından şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

İdlib'de Esed rejimine bağlı güçlerin saldırısı sonucu  Milli Savunma Bakanlığı ilk açıklamasında 4 askerimiz şehit olurken 9 askerimizin de yaralandığını bildirdi. Yaşanan olay ardından bölgede tespit edilen hedefler ateş destek vasıtasıyla yoğun şekilde ateş altına alındı ve karşılık verildi.

Gelen son bilgilerde şehit sayımızın 6'ya yükseldiği belirtildi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡