Milliler Hüsran, Maç Sonu 2- 0

A Milli Takımımız, Mircea Lucescu ile çıktığı ilk karşılaşmada Ukrayna'ya 2-0 yenildi.

Milliler Hüsran, Maç Sonu 2- 0

A Milli Takımımız, Mircea Lucescu ile çıktığı ilk karşılaşmada Ukrayna'ya 2-0 yenildi. Rumen hoca yönetiminde iyi performans sergileyemen takımımızda Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun geri dönmesi mağlubiyete engel olamadı... 
Mücadelenin ilk dakikaları ortada başladı. Ukrayna, 18. dakikada Andriy Yarmolenko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Yarmolenko'nun net bir şekilde ofsaytta olduğunu tüm dünya gördü ancak İspanyol hakemler Borbalan, Cabanero ve Barbero bunu göremedi!Karşılaşmada ilk yarının sonlarına gelinirken Ukrayna farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta topun kale çizgisinden dışardan çevrildiği pozisyonda Ukrayna, Yarmolenko ile bir gol daha buldu.


Öte yandan Mircea Lucescu'nun ilk 11'i tartışma konusu oldu. Milliler ne yazık ki oynadığı futbolla hüsran yaşattı. İşimiz ise yine hesaplara kaldı! Puanını 14'e çıkaran Ukrayna, Hırvatistan-Kosova maçının yarıda kalması nedeniyle maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 7 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 beraberliği bulunan A Milli Takımımız ise 7. maçlar sonunda 11 puanla 4. sırada kaldı.
UKRAYNA: 2 - TÜRKİYE: 0
STAT: Metalist
HAKEMLER: David Fernandez Borbalan, Raul Cabanero Martinez, Diego Barbero Sevilla (İspanya)
UKRAYNA: Pyatov, Butko, Khacheridi, Matvienko, Kryvtsov, Stepanenko, Konoplyanka (Dk. 90 Zinchenko), Rotan (Dk. 79 Malinovskyi), Kovalenko, Yarmolenko, Kravets (Dk. 70 Besedin)
TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Serdar Aziz (Dk. 73 Çağlar Söyüncü), İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Dk. 60 Oğuzhan Özyakup), Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 68 Arda Turan), Tolga Ciğerci, Cenk Tosun
GOLLER: Dk. 18 ve 42 Yarmolenko (Ukrayna)
SARI KARTLAR: Dk. 71 Besedin (Ukrayna), Dk. 86 Oğuzhan Özyakup (Türkiye)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡