MKE Ankaragücü - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de heyecan 12. hafta karşılaşmaları ile sürecek. Bu kapsamda MKE Ankaragücü ile Ümraniyespor karşılaşacak. Peki MKE Ankaragücü - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorulara ilişkin cevaplara haberimizde yer verdik...

MKE Ankaragücü - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de milli aradan önceki son karşılaşmalar ile takımlar galibiyet arayacak. Bu kapsamda ligdeki 12. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücüile Ümraniyespornbsp;kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler ise internet arama motorlarında MKE Ankaragücü- Ümraniyespornbsp;maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. Cevapları sizler için haberimizde derledik...

MKE ANKARAGÜCÜ- ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MKE Ankaragücü- Ümraniyespormaçı 6 Kasım 2021 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele Ankara'da, Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

MKE ANKARAGÜCÜ ÜMRANİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü- Ümraniyespormaçı TRT Spor ve Bein Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu müsabakayı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, TurkcellTV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

MKE ANKARAGÜCÜ ÜMRANİYESPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

MKE Ankaragücü- Ümraniyespormaçının hakemi Ali Şansalan olacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Oğuz Terzi yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Veli Karakaya görev alacak.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN