Musahhih ne demek, TDK'ya göre Musahhih kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. Musahhih karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Musahhih ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Musahhih kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Musahhih ne demek, TDK'ya göre Musahhih kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Musahhih ne demek? Musahhih TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi musahhih kelimesi. Peki musahhih ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre musahhih nedir, musahhih kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MUSAHHİH NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Musahhih kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Musahhih kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre musahhih kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Düzeltici

MUSAHHİH CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Yoksa musahhih maaşımdan haftada üç papel taksite bağlayıp seni bir şamaroğlanı gibi kullanırım.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡