Musannif ne demek, TDK'ya göre Musannif kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Musannif nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Musannif ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Musannif kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Musannif ne demek, TDK'ya göre Musannif kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Musannif ne demek? Musannif TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi musannif kelimesi. Peki musannif ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre musannif nedir, musannif kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Musannif kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Musannif kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

MUSANNİF NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Musannif kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Musannif kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre musannif kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sınıflandırma işlemi yapan kimse
- Kitap yazan, yazar

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

20
103
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡