Müslim Şahin "15 Bin Teşkilat Mensubumuzla Sahadayız"

7 Haziran seçimlerinden sonra tekrardan 1 Kasım seçimlerine hazırlanan Pendik Ak Parti ilçe teşkilatı tüm kademeleri ile bu seçimlere çok farklı hazırlanıyor.

Müslim Şahin "15 Bin Teşkilat Mensubumuzla Sahadayız"

7 Haziran seçimlerinden sonra tekrardan 1 Kasım seçimlerine hazırlanan Pendik Ak Parti ilçe teşkilatı tüm kademeleri ile bu seçimlere çok farklı hazırlanıyor.

Ak Parti Pendik 1 Kasım seçimlerine, seçim karargah merkezi(SKM) Başkanlığına teşkilatlarından sorumlu ilçe Başkan yardımcısı Müslim Şahin Başkanlığında hazırlanıyor.  

 Müslim Şahin, Başkanlığında farklı bir seçim hava ve atmosferinde  farklı bir çalışma anlayışıyla  1 Kasım seçimlerine hazırlanan ilçe teşkilatı  geçtiğimiz günlerde Pendik Yunus Emre, kültür merkezinde seçim çalışmaları hakkında araziye çıkacak parti teşkilatlarına yapılan bilgilendirme toplantısıyla  start vermiş oldu.

Bu seçim çalışmaları boyunca partisinin  arazide uygulayacağı seçim programı hakkında teşkilat mensuplarına bilgi veren seçim koordinasyon  merkezi (SKM) Başkanı Müslim Şahin, “ Gerek ülke olarak gerekse parti olarak yoğun ve olağan üstü günler yaşadıklarını, 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizin huzur ve selametine kasteden iç ve dış mihrakların eliyle yaşanan terör olaylarını lanetleyerek  bu süreçte şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabrı cemil diliyorum. Yine bu süreçte yaralanan güvenlik görevlisi ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Şahin :”Rabbimize şükrediyoruz ki partimiz ve hükümetimiz şer odaklarının oyunlarını boşa çıkardı. 7 Haziran’dan sonra ülkemizde iktidar ve otorite boşluğu oluştuğunu zanneden bu odaklar devletin ve milletin kararlı iradesi ile ve Allah’ın yardımı ile çökertildi hesapları tersyüz edildiğini” belirtti.

 Şahin: Bu seçim dönemini gerek seçim sürecinin kısa oluşu gerekse içinde yaşanan terör olayları sebebiyle gösterişten uzak ancak yoğun bir çalışma temposuyla tamamlayacaklarını  vurgulayarak, Bu sebeple çalışmalarımızda bir takım SKM ritüellerini tekrarlamakla birlikte daha etkili ve stratejik çalışmalar yapmayı planladıklarını  söyledi.

 Şahin: Merkez SKM binalarına yerleştikten sonra bir dizi toplantı ve istişare görüşmesi akabinde uygulayacakları  seçim stratejisinin genel çerçevesini ve çalışma başlıklarını belirlediklerini,Böylelikle milletvekili aday listelerinin açıklandığı 18 Eylül tarihine kadar mutfak çalışmalarını  büyük ölçüde tamamladıklarını . İdrak ettiğimiz Kurban bayramını müteakip 28 Eylül tarihi itibari ile de milletvekili adaylarımız ile birlikte araziye fiilen inmiş olduklarını belirtti  

Şahin :Bu seçim sürecinde de bölge esaslı çalışma yürüteceklerini, Bu kapsamda daha öncede kullandıkları 8 bölge şablonunu kullanmaya devam edeceklarini,Bölge çalışmalarını bölge SKM şeklinde yürüteceklerini, merkez SKM olarak başta milletvekili programları, resmi seçim süreçleri ve genel stratejiyi merkezde planlayıp arazi uygulamasını tamamen bölge SKM’lerin  üzerinden yürüteceklerini, bölge başkanları ve mahalle başkanları ile sürekli diyalog içinde olarak koordinasyon eksikliğine ve çalışma zafiyeti oluşmamasına da azami dikkat edeceklerini  belirterek

“Bölgelerimizde bölge başkanlarımız, mahalle başkanlarımız, sorumlu ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimizin yanı sıra belediye başkan yardımcılarımız ve geçmiş dönemlerde teşkilatımızda üst düzey yöneticilik yapan ağabeylerimiz bulunmaktadır”. dedi

Skm Başkanı Şahin :İlçede yaklaşık 90 bin üyelerinin  bulunduğunu belirterek, “Son seçimlerde 182 bin oy aldık. En son yerel seçimlerde bu sayı 213 bin idi. Özetle söylemek gerekirse seçmen sayısındaki artış da dikkate alındığında teşkilat olarak asgari 235 bin kişilik oyunu alabileceğimiz seçmenin oyunu partimize kazanmak için 15 bin kişilik teşkilat mensubumuz ile araziye iniyoruz. Hiç değilse bu çalışmayı başardığımızda 1 kasım akşamı ilçemizde 2011 de aldığımız %56 lık oy oranını geçmiş olacağız”.dedi  

Şahin: Teşkilat mensuplarına seslenerek “Sizlerden ricamız bölgelerdeki şablona uygun olarak başta listesini sizlerle paylaştığımız bölge çalışma grupları olmak üzere kuruluşumuzdan bu güne partimizde bir şekilde görev yapmış teşkilat mensuplarımız ve bu gün itibariyle partimize katkı sunmak isteyen mensuplarımız ile güçlü bir şekilde araziye inmenizdir. İşte ancak o zaman tüm seçmelerimizle temas edebiliriz işte o zaman seçmenlerimizin gönlüne dokunabiliriz.”dedi

 

Bilgilendirme açıklamalarına devam eden Şahin: Bu seçim döneminde ev sohbeti programlarının formatını değiştirme kararı aldıklarını belirterek  “Zamanın kısa oluşu ve seçim kampanyamızı seçmen üzerine inşa etmiş olmamız sebebiyle klasik ev sohbetleri yapmayacağız. Bunun yerine seçmeni ikna etmeye ve kazanmaya yönelik seçmen ziyaretleri yapmayı hedefledik. Bu çalışmamız geçmiş dönemlerde yaptığımız seçmen ziyaretlerinden farklı olarak bire bir el sıkmaya, ayak üzeri de olsa sohbet etmeye ve en önemlisi seçmeni partimiz lehine ikna etmeye  yönelik olacak. Ancak bununla birlikte kimi zaman bir kanaat önderi ziyaretinde kimi zaman seçmenden gelen talep üzerine velhasıl gerek görüldüğünde ev sohbetleri de yapacağız”dedi.

Yine bu dönem esnaf ziyaretlerimizi de gözden geçirerek ilk etapta klasik esnaf ziyaretleri yaparak tüm mahallelerimizde ana caddelerdeki esnaflara ulaştıktan sonra  seçime kadar esnaflarımıza yönelik olarak stratejik, nokta ziyaretleri yapacaklarını belirten Şahin .

“Seçim gününe kadar milletvekili adaylarımızla belirlediğimiz plan dâhilinde STK, fabrika kanaat önderi ziyaretleri şeklinde nokta ziyaretlerimiz devam edecek.

Ekim ayının 20 sinden itibaren sandık kurulu eğitimlerini yapacağız. Bu sebeple tüm mahallelerimizde hem kontrol hem de yürüteceğimiz çalışmalara destek olmaları için sandık kurulu üyelerimizi ve müşahitlerimizi mahalle irtibat bürolarımıza davet edelim onlar üzerinde ve onlar üzerinden seçmelerimiz üzerinde partimiz ve yapacağımız seçimin önemi hususunda güçlü bir farkındalık oluşturmaya çalışalım” dedi . 

Şahin:”Yine bu seçim döneminde ilçede  faaliyet gösteren 10 farklı meslek grubu ile meslek gruplarına yönelik çalışma başlattıklarını  ve bu çalışma ile arazide meslek gruplarının etki alanlarından faydalanmak istediklerini belirterek  “Aynı şekilde 7 Haziran seçimlerinde partimizin oylarının kaydığı seçmen kitlelerine yönelik komisyonlar oluşturarak bu yönde de önce seçmenimizi partimizde tutma akabinde geçmişte partimize  oy verip de bir sebepten dolayı veya  sebepsiz olarak  7 Haziran’da partimize oy vermeyen seçmenlerimizi tekrar kazanmak için çalışmalar başlattıkların” belirtti.

Şahin :Bu seçim kampanyası boyunca bayraklama yapmayacaklarını belirterek  “Bu dönem bayraklama çalışmaları irtibat bürolarına bağlı olarak sadece bu mekânların önlerinde yapılacak. Diğer partilerinde bu hususa uymaları için gerek takibi yaparak sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Açıklamalarına Bu dönem ilçemizde 7 ayrı bölgede sabit ak nokta açarak propaganda çalışmalarımıza katkı sağlayacaklarını belirten Şahin “Bu noktalarımız 24 saat sabit kalacak ve seçim boyunca tespit ettiğimiz stratejik noktalarda faaliyet gösterecek Ayrıca üyelerimize yönelik mahalle bazlı veya bölge bazlık üye buluşmaları yaparak üyelerimizi aktif hale getirerek arazideki kampanya çalışmalarına bir tık yukarıda farkındalıkla dâhil edeceğiz.” Dedi

Şahin son olarak teşkilat mensuplarına seslenerek

“Değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım;”Bizler sefer ile emrolunduk. Muhakkak ki zafer Allah’ındır. Bizler mümkünse gücümüzün bir kademe üzerinde gayret gösterip zafere talip olup Rabbimize tevekkül edeceğiz. Ben inanıyor ve güveniyorum ki bu salonda bulunan ve mazeretleri sebebiyle aramızda bulunmayan tüm teşkilat mensuplarımız 1 Kasım akşamı üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmenin ve Rabbimizin inayetiyle zaferin huzurunu yaşayacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek sonlandırdı .

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğunu yine doygun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğunu yine doygun: İşte elektrikli ev aletleri…
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
Çok Okunanlar
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Yorumlananlar