Mütevelli Heyeti ne demek, TDK'ya göre Mütevelli Heyeti kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Mütevelli Heyeti karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Mütevelli Heyeti ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Mütevelli Heyeti kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Mütevelli Heyeti ne demek, TDK'ya göre Mütevelli Heyeti kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Mütevelli Heyeti ne demek? Mütevelli Heyeti TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi mütevelli heyeti kelimesi. Peki mütevelli heyeti ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre mütevelli heyeti nedir, mütevelli heyeti kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MÜTEVELLİ HEYETİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Mütevelli heyeti kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre mütevelli heyeti kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Bir vakfın veya bir kuruluşun yönetim işlerinin doğrudan bağlı bulunduğu kurul

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡