Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Nazan Şoray kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Aslen nereli? Ablası kim? Tüm cevaplar haberimizde

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

TRT 1'in sevilen gündüz kuşağı programı olan Alişan ile Hayata Gülümse'ye konuk olan Nazan Şoray kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Aslen nereli? Ablası kim? Tüm cevaplar haberimizde...

NAZAN ŞORAY KİMDİR?

 Nazan Şoray,1954 senesinde devlet demir yollarında memur olan Çerkez kökenli Halit Şoray ve ev hanımı Meliha Şoray'ın kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Türkan Şoray ablasıdır. Nazan Şoray’ın babası bir süre sonra işini bırakıp polis memuru oldu, annesi ise bir lastik fabrikasında çalışmaya başladı. Zorlu yaşam koşulları sebebiyle çok sıkıntılar çektiler.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Nazan Şoray dünyaya geldikten sonra anne babası arasındaki geçimsizlik üst noktalara ulaşmıştı ve Nazan Şoray 5 yaşındayken çift boşanma kararı aldı. Ablası Türkan Şoray ile birlikte annesinde kalan Nazan Şoray boşanma sonrası Karagümrük'teki Sarmaşık Sokak’a taşındılar. Annesi tekstil fabrikasında çalıştığı için ve Nazan Şoray küçük olduğu için gündüzleri Edirnekapı'daki kimsesizler yurdunda kaldı. Annesi daha sonraları ikinci bir evlilik yaptı.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

İlkokulu Şişli’de yatılrak okudu. 14 yaşında film artisti oldu. Oyunculuğa annesi Meliha Şoray’ın ısrarıyla başlayan Nazan Şoray, daha sonra sinemayı bırakıp şarkıcılığa ise kendi kararıyla geçiş yapmıştır. Birçok filmde küçük yaşta rol alan Nazan Şoray toplam 39 filmde oynamıştır.

Müzik kariyerindeki ilk çıkışını 1978 yılında Selami Şahin bestesi "Sana Merhaba Dedim"le yaptı. Daha sonra 1980 Barış Manço bestesi "Hal Hal" ile ünlendi.

ABD’nin Miami kentinde bir evi ve Londra’da küçük bir evi var

Bir zamanlar Kerem Alışık ile büyük aşk yaşadı.

2009 yılında Abdullah Şahin Tiyatrosu’nda ‘Üvey Karım’ adlı komedi oyununda bir sezon rol aldı.

Evlilikleri; İlk eşiyle Londra'da, ikinci eşiyle New York'ta nikâh masasına oturdu, ama eşleri o sırada evliydi. Yani Türkiye'de resmi nikâhlı eşleri vardı. Yurtdışında gayrsmi belediye nikâhı yaptı.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

NAZAN ŞORAY ALBÜMLERİ NELER?

1981 - Teselliye Sen Gerek
1984 - Dünyanın Sekizinci Harikası
1991 - Naz Dudaklım
1994 - Deli Rüya

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

45'likleri:
1976 - Yalnızlık
1978 - Merhaba Dedim
1980 - Hal Hal
2011 - Mültecin Olayım

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

NAZAN ŞORAY FİLMLERİ NELER?

1984 - Balayı
1981 - Acı Günler
1975 - Kazıma Ne Lazım
1972 - Yirmi Yıl Sonra
1971 - Vurguncular
1971 - Şahinler Diyarı
1971 - Katil Kim
1971 - Newyorklu Kız
1971 - Afacan Küçük Serseri
1971 - Kirli Eller
1970 - Anadolu Kini
1970 - Aşk Sürgünü
1970 - On Kadına Bir Erkek
1970 - Ölüm Pazarı
1970 - Kan Ve Kurşun
1970 - Kaderim
1970 - Yazı Mı Tura Mı
1970 - Kaderin Oyunu
1970 - Kan Kusturacağım
1970 - Öldürmeye Yeminliyim
1970 - Babaların Günahı
1970 - Amber
1970 - ölüm Pazarı
1969 - Yuvasızlar
1969 - Söyleyin Anama Ağlamasın
1969 - Yaşayan Hatıralar
1969 - Allı Gelin
1969 - Cezaları Ölümdü
1969 - Mihracenin Gözdesi
1969 - Garibin Mezarını Taştan Oyun
1969 - Dönüşü Olmayan Yol
1969 - Dost Hançeri
1969 - Kapıcının Kızı
1969 - Yuvasızlar
1969 - Sevdalı Gelin
1968 - Cesur Yabancı
1968 - Yedi Köyün Zeynebi
1968 - Azize
1968 - Yakılacak Kitap

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Tiyatro:
2009 - Üvey Karım

ABLASI TÜRKAN ŞORAY KİMDİR?

 Oyuncu. 60'lı yılların başında start alan sinema kariyeri boyunca sayısız filmde rol alan Şoray, "Sultan" lakabıyla anılmaktadır. Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel ve büyük oyuncularından biri olan aktris, kariyeri boyunca hep zirvede kalmayı başarmıştır. Dramadan komediye farklı türlerdeki rolleri başarıyla canlandıran aktris, güzel, kırılgan, utangaç ama ulaşılmaz bir kadın profili çizmiş, bu özellikleri dolayısıyla da halkın sevgilisi olmuştur.

28 Haziran 1945'de devlet demir yollarında memur olan Halit Şoray ve ev hanımı Meliha Şoray'ın kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Ekonomik açıdan sıkıntılar yaşayan bir ailesi olan Şoray, öğrenimine Rami Taş okulunda başladı. Sürekli olarak mahalle değiştirdiklerinden, farklı okullara devam etmek zorunda kalan Şoray, ilköğrenimini 1956’da Feriköy İlkokulu'nda tamamladı.

Şoray’ın babası bir süre sonra işini bırakıp polis memuru oldu, annesi ise bir lastik fabrikasında çalışmaya başladı. Zorlu yaşam koşulları sebebiyle Şoray, küçük yaşta evin işleriyle ilgilenmek zorunda kalmıştı. 1954’te kız kardeşi Nazan Şoray dünyaya geldikten sonra anne babası arasındaki geçimsizlik üst noktalara ulaşmıştı ve çift boşanma kararı aldı. Kız kardeşiyle bikte annesinde kalan Şoray, liseye devam ediyordu. Boşanma sonrası Karagümrük'teki Sarmaşık Sokak’a taşınan aileyi yine zorlu günler bekliyordu. Ancak Şoray'ın ev sahiplerinin kızı Emel Yıldız'la taşınması hayatının dönüm noktalarından biri olacaktı. Yıldız sayesinde Yeşilçam'a adım atan Şoray'ı o dönem Nisan Haper’in asistanı olan Türker İnanoğlu keşfedecekti. Köyde Bir Kız Sevdim filmindeki rol için önceden Emel Yıldız'la anlaşılmasına rağmen Şoray'a şans verildi. Annesi Meliha Şoray kızının aktris olmasını istemediği halde maddi sıkıntıları yüzünden çalışmasına onay vermişti. İlk filmi için kamera önüne geçen Şoray'ı sinemada uzun soluklu bir kariyer dönemi bekliyordu.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

O dönemde henüz 15 yaşında olan ve Şadi Çadırcı ile nişanlı olan Şoray, ilk filminden sonra yeni teklifler almaya başlamıştı. Bir süre sonra Çadırcı'dan ayrılıp İnanoğlu ile nişanlanan oyuncu, Aşk Rüzgarı ve Utanmaz Adam filmlerinden sonra basının da dikkatini çekmeye başladı ve dönemin ün yapmış haftalık popüler dergilerinden “Sinema" için kapak kızı seçildi. Şoray'ın 15 Mart 1961'de basılan dergiyle artık yüzü tanınmaya başlamıştı. Sinema dergisinin ardından Artist, Büyük Gazete ve Ses gibi yayınlarda da görüldü.

Eylül 1962’de bir film setinde tanıştığı Rüçhan Adlı’nın Şoray’ın hayatında önemli bir rolü olacaktı. Zira baba sevgisini kendisinden 23 yaş büyük olan Adlı'da bulan Şoray, bu ilişkisini yirmi yıl gibi uzun bir süre sürdürecekti. Rüçhan Adlı'nın evli olması nedeniyle magazin basınında haklarında birçok şey yazılıp çizilen çift, tüm olumsuzluklara rağmen birlikte olmayı seçmişlerdi. Şoray’ın Sultan olarak anılmasında ve "Şoray Kanunları" olarak nitelendirilen kurallarının oluşmasında Rüçhan Adlı'nın büyük rolü vardı. Zira Adlı, Şoray'ın her filmde rol almasını istemiyor, dekolte giymesi, filmlerdeki ağır çalışma koşullarına ve öpüşmesine karşı çıkıyordu. Adlı, oyuncuya bazı kısıtlamalar getiriyordu ve ona "Sultanım" diye hitap ediyordu. Bu hitap biçimi daha sonra dönemin ünlü yayınlarında haber oldu ve Şoray, "Sultan" lakabıyla anılmaya başladı.

Şoray “Otobüs Yolcuları”ndan sonra, aktris olarak kendini iyice yetiştirmiş olduğu görülen Acı Hayat'ta rol aldı. Sinema yazarları tarafından “Yılın filmi” seçilen Acı Hayat, Şoray'a 1964’te I. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırdı. Şoray, filmografisi için oldukça önemli olan bu filmdeki rolüyle sinema eleştirmenleri ve senaristlerden büyük övgüler aldı.

Şoray sayesinde ailesinin maddi durumu da düzelmiş, üst üste çektiği filmlerle oyunculukta kendine sağlam bir yer edinmeye başlamıştı. Dönemin ünlü yapımcıları ve film şirketi sahipleri Murat Köseoğlu (Aca Film), Osman Seden (Kemal Film), Nevzat Pesen (Pesen film) Şoray'ı filmlerinde oynatabilmek için birbirleriyle yarışıyorlardı. Oyuncu 60'lı yıllara çok kısa sürede damgasını vurmuş, 1965'te Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın'la birlikte Türk sinemasının en iyi dört kadın oyuncusundan biri olmuştu. Aynı yıl rol aldığı “Sürtük” adlı film, Türk sinema tarihi açısından önemliydi, zira inanılmaz bir seyirci rakamına ulaşmış, Şoray’ı büyük bir yıldız yapmış ve gazino filmleri dönemini başlatmıştı.

Ancak 1966'dan sonra yapımcıların para makinesi olarak gördüğü Şoray, ardı ardına benzer konulu filmler çekmeye başlamıştı ve sinemalarda sadece Şoray filmleri gösteriliyordu. Bu durum oyuncunun filmlerine gösterilen lgiden kaynaklanıyordu ancak sinema izleyicisinde bir süre sonra bıkkınlık yaratmaya başlamıştı.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

70’lerin başında yine zirvede görünen Şoray, 1972 yılıyla birlikte mesleki yaşamında yeni bir döneme başladı. Zira film sayısını ciddi anlamda azaltma kararı almıştı. Aynı yıl çektiği Cemo ve Dönüş filmleriyle başarı kazanan Şoray için Dönüş filmi ayrı bir önem taşıyordu. Çünkü oyuncunun ilk yönetmenlik deneyimiydi. Tepkilerle karşılaşsa da o dönemde hapiste olan Yılmaz Güney'den rejisörlüğü için kutlama mesajı alan Şoray'ın kendine güveni arttı. Film yılın en büyük hâsılat getiren yapımı olmasının dışında 1973 yılında “Moskova Film Festivali”nde özel bir ödül aldı. İkinci yönetmenlik denemesi olan Azapta için 1973'te kamera arkasına geçen Şoray, ilki kadar başarılı olamadı.

70’li yıllarda ortaya çıkan porno film furyasının yanında muhtıra nedeniyle de Şoray, bu süreç içinde çok az yapımda yer aldı. Bunlardan biri de Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğinde büyük ses getiren ve başrollerini Kadir İnanır’la birlikte paylaştıkları Selvi Boylum Al Yazmalım’dı.

80’ler, Şoray’ın hem özel hayatında hem de sinema kariyerinde önemli değişikliklerin gerçekleştiği yıllar oldu. Zira oyuncu, 1983’te Rüçhan Adlı’yla 20 yıl süren ilişkisini sona erdirdikten sonra, Şoray kanunlarının pek hükmü kalmamıştı. Kendisi gibi oyuncu olan Cihan Ünal’la yine 1983’te dünya evine giren Şoray’ın 1 yıl sonra annesi hayata gözlerini yumdu. 1985 yılında kızı Yağmur Ünal dünyaya geldikten sonra Şoray film çalışmalarına bir süre ara verdi ve 1987’de Hayallerim Aşkım ve Sen’de başrolde oynadı. Aynı yıl Ünal’dan boşanan Şoray, Rumuz Goncagül, Gramofon Avrat, Soğuktu ve Yağmur Çiseliyordu gibi başarılı filmlerde rol aldı. 1993’te Aziz Nesin’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Tatlı Betüş isimli TV dizisinde kamera önüne geçtikten sonra ona Altın Portakal’da ikinci kez en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandıracak olan Bir Aşk Uğruna 1994’te vizyondaydı. Aynı yıl babasını bir yıl sonra da büyük aşkı Rüçhan Adlı’yı kaybeden Sultan, Yerçekimli Aşklar, Nihavend Mucize gibi yapımlardan sonra, Türk televizyon tarihinde çok önemli bir yere sahip olan İkinci Bahar’da Hanım rolünü canlandırdı. 2001’de TV izleyicisiyle Haluk Bilginer’le başrolleri paylaştıkları Tatlı Hayat ile yeniden buluşan Şoray, 1997’den sonra ilk kez uzun bir metrajlı bir filmle kamera önüne geçecekti: Gönderilmemiş Mektuplar.

Şoray, Mürüvvetsiz Mürüvvet ve Cemile isimli TV dizilerinden sonra 2006’da Uğur Yücel’in yönetmenliğini yaptığı “Hayatımın Kadınısın” isimli filmle izleyiciyle buluşmuştur.

Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği "Uzaklarda Arama" adlı filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yapacak. Yağmur Ünal, ayrıca bir hayat kadınını canlandıracağı bu filmde ilk defa oyunculuk da yapacak. Filmin oyuncuları ise Sevda Erginci, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Suna Selen, Elif Atakan, Mustafa Uğurlu, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Sercan Badur, Mehtap Bayri gibi oyuncular olmuştur.

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Filmleri ve Dizileri :
Yönetmen :
2015 - Uzaklarda Arama (Sinema Filmi)
1981 - Yılanı Öldürseler (Sinema Filmi)
1976 - Bodrum Hakimi (Sinema Filmi)
1973 - Azap (Sinema Filmi)
1972 - Dönüş (Sinema Filmi)

Senaryo :
1981 - Yılanı Öldürseler (Sinema Filmi)
1969 - Buruk Acı (Sinema Filmi)

Oyuncu:    
2015 - Hatıraların Masumiyeti (Sinema Filmi)
2014 - Sinemada İstanbul: Kadrajdaki ... (Kendisi) (Sinema Filmi)
2012 - Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)
2009 - Altın Kızlar (İnci) (TV Dizisi)
2008 - İzzet Günay Belgeseli (Kendisi) (Video)
2008 - Vurgun (Cevher) (TV Dizisi) 2008
2007 - Suna (Suna) (Sinema Filmi)
2007 - Salih Tozan Belgeseli (Kendisi) (Video)
2007 - Hicran Sokağı (Sabahat) (Sinema Filmi)
2007 - Aşk Yeniden (Lale) (TV Dizisi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Asuman Hanım) (Sinema Filmi)
2006 - Cemile (Cemile) (TV Dizisi)
2006 - Aşk Beklemez (Suna Serteri) (TV Filmi)
2006 - Ayın Yıldızı (Karagümrüklü Karakız) (TV Filmi)
2005 - Sami Hazinses Belgeseli (Kendisi)( (Video) )
2005 - Akad Sineması (Kendisi) (Sinema Filmi)
2004 - Mürüvvetsiz Mürüvvet (Mürüvvet) (TV Filmi)
2002 - Gönderilmemiş Mektuplar (Gülfem) (Sinema Filmi)
2001 - Tatlı Hayat (Sevinç Yıldırım) (TV Dizisi)
1998 - İkinci Bahar (Hanım) (TV Dizisi)
1997 - Nihavend Mucize (Suzan Alemdaroğlu) (Sinema Filmi)
1996 - Gözlerinde Son Gece (Selma) (TV Dizisi)
1996 - Aynalar (Kendisi) (TV Dizisi)
1995 - Yer Çekimli Aşklar (Mehpare) (Sinema Filmi)
1994 - Bir Aşk Uğruna (Selma) (TV Dizisi)
1993 - Şahmaran (Sultan) (Sinema Filmi)
1993 - Tatlı Betüş (Betüş) (TV Dizisi)
1991 - Menekşe Koyu (Sinema Filmi)
1990 - Soğuktu Ve Yağmur Çiseliyordu (Leyla Hanım) (Sinema Filmi)
1990 - Berdel (Hanım) (Sinema Filmi)
1989 - Ölü Bir Deniz (Yüksel) (Sinema Filmi)
1988 - Ada (Eser) (Sinema Filmi)
1987 - Rumuz Goncagül (Gülsün) (Sinema Filmi)
1987 - On Kadın (Füsun) (Sinema Filmi) 1987
1987 - Hayallerim, Aşkım Ve Sen (Derya Altınay/Pavyon Kadını Melek/Acılı Anne Nuran) (Sinema Filmi) 1987
1987 - Gramofon Avrat (Cemile) (Sinema Filmi)
1985 - Körebe (Meral) (Sinema Filmi)
1985 - Bir Kadın Bir Hayat (Nuran) (Sinema Filmi)
1984 - Bir Sevgi İstiyorum (Melike) (Sinema Filmi)
1983 - Seni Seviyorum (Aygül/Selma ) (Sinema Filmi)
1983 - Metres (Feride) (Sinema Filmi)
1982 - Seni Kalbime Gömdüm (Eylül) (Sinema Filmi)
1982 - Mine (Mine) (Sinema Filmi)
1981 - Yılanı Öldürseler (Esme) (Sinema Filmi)
1979 - Küskün Çiçek (Zeynep) (Sinema Filmi)
1979 - Hazal (Hazal) (Sinema Filmi)
1979 - Aşk ve Nefret (Zeynep) (Sinema Filmi)
1978 - Tatlı Nigar (Tatlı Nigar ) (Sinema Filmi)
1978 - Sultan (Sultan) (Sinema Filmi)
1978 - Cevriyem (Cevriye) (Sinema Filmi)
1978 - Bir Aşk Masalı (Banu) (Sinema Filmi)
1977 - Selvi Boylum, Al Yazmalım (Köylü Kızı Asya) (Sinema Filmi)
1977 - Dila Hanım (Dila Hanım) (Sinema Filmi)
1977 - Baraj (Aysel) (Sinema Filmi)
1976 - Devlerin Aşkı (Türkan) (Sinema Filmi)
1976 - Deprem (Zeynep) (Sinema Filmi)
1976 - Bodrum Hakimi (Nevin) (Sinema Filmi)
1975 - İnce Memed Vuruldu (Şeref Misafiri) (Sinema Filmi)

Nazan Şoray kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

1975 - Acele Koca Aranıyor (Melike) (Sinema Filmi)
1974 - Şenlik Var / Bal Kız (Zeliş/Leyla Taner) (Sinema Filmi)
1974 - Çılgınlar (Selma/Cavidan) (Sinema Filmi)
1974 - Yüreğimde Yare Var (Nurten) (Sinema Filmi)
1974 - Açlık (Meryem) (Sinema Filmi)
1973 - Yalancı / Çok Yalnızım (Zeynep) (Sinema Filmi)
1973 - Sultan Gelin (Sultan) (Sinema Filmi)
1973 - Namus Borcu (Gurbet) (Sinema Filmi)
1973 - Mahpus (Ümmühan) (Sinema Filmi)
1973 - Güllü Geliyor Güllü (Güllü Fındıkoğlu) (Sinema Filmi)
1973 - Gazi Kadın / Nene Hatun (Zeynep) (Sinema Filmi)
1973 - Dert Bende (Süreyya) (Sinema Filmi)
1973 - Azap (Elif) (Sinema Filmi)
1973 - Asiye Nasıl Kurtulur (Asiye) (Sinema Filmi)
1972 - Çile (Elif) (Sinema Filmi)
1972 - Zulüm (Ayla) (Sinema Filmi)
1972 - Vukuat Var (Güllü) (Sinema Filmi)
1972 - Sisli Hatıralar (Dürrin Arbel) (Sinema Filmi)
1972 - Dönüş (Gülcan) (Sinema Filmi)
1972 - Cemo (Cemo) (Sinema Filmi)
1971 - Yedi Kocalı Hürmüz (Hürmüz) (Sinema Filmi)
1971 - Unutulan Kadın (Zeynep) (Sinema Filmi)
1971 - Sevmek Ve Ölmek Zamanı (Emel Sayar) (Sinema Filmi)
1971 - Melek Mi Şeytan Mı? / Asrın Ka... (Nesrin) (Sinema Filmi)
1971 - Mavi Eşarp (Leyla) (Sinema Filmi)
1971 - Gülüm, Dalım, Çiçeğim (Leyla Ergüvenç/Şaziye) (Sinema Filmi)
1971 - Güllü (Güllü / Gül) (Sinema Filmi)
1971 - Gelin Çiçeği (Arzu) (Sinema Filmi)
1971 - Bir Kadın Kayboldu (Selma) (Sinema Filmi)
1971 - Bir Genç Kızın Romanı (Selma) (Sinema Filmi)
1971 - Ateş Parçası (Azize) (Sinema Filmi)
1970 - Tatlı Meleğim (Leyla) (Sinema Filmi)
1970 - Merhamet (Zeynep) (Sinema Filmi)
1970 - Mağrur Kadın (Meral) (Sinema Filmi)
1970 - Mazi Kalbimde Yaradır (Şükran/Türkan) (Sinema Filmi)
1970 - Kara Gözlüm (Azize) (Sinema Filmi)
1970 - Herkesin Sevgilisi (Zeynep) (Sinema Filmi)
1970 - Hayatım Sana Feda (Zeynep) (Sinema Filmi)
1970 - Bülbül Yuvası (Nerime) (Sinema Filmi)
1970 - Buğulu Gözler (Canan) (Sinema Filmi)
1970 - Birleşen Yollar (Feyza) (Sinema Filmi)
1970 - Ağlayan Melek (Sabahat) (Sinema Filmi)
1970 - Arım, Balım, Peteğim (Zeynep) (Sinema Filmi)
1969 - Sonbahar Rüzgarları (Nalan Akçam) (Sinema Filmi)
1969 - Seninle Ölmek İstiyorum (Selma) (Sinema Filmi)
1969 - Sana Dönmeyeceğim (Leyla Taner) (Sinema Filmi)
1969 - Kölen Olayım (Azize) (Sinema Filmi)
1969 - Günah Bende mi? (Müvin) (Sinema Filmi)
1969 - Fosforlu Cevriyem (Fosforlu Cevriye Necla) (Sinema Filmi)
1969 - Buruk Acı (Ülker Temizel) (Sinema Filmi)
1969 - Bana Derler Fosforlu (Fosforlu) (Sinema Filmi)
1969 - Aşk Mabudesi (Sinema Filmi)
1969 - Ateşli Çingene (Gelincik) (Sinema Filmi)
1968 - Vesikalı Yarim (Sabiha) (Sinema Filmi)
1968 - Kahveci Güzeli (Nermin) (Sinema Filmi)
1968 - Kadın İntikamı (Handan) (Sinema Filmi)
1968 - Kadın Severse (Leyla) (Sinema Filmi)
1968 - Kadın Değil, Baş Belası (Çengi Naciye) (Sinema Filmi)
1968 - Dünyanın En Güzel Kadını (Türkan Moray) (Sinema Filmi)
1968 - Aşk Eski Bir Yalan (Handan) (Sinema Filmi)
1968 - Ağla Gözlerim (Leyla/Hicran) (Sinema Filmi)
1968 - Ayşem (Ayşe) (Sinema Filmi)
1968 - Artık Sevmeyeceğim (Nesrin/Leyla) (Sinema Filmi)
1968 - Abbase Sultan (Abbase) (Sinema Filmi)
1967 - Ölümsüz Kadın (Sinema Filmi)
1967 - Tapılacak Kadın (Türkan Ay) (Sinema Filmi)
1967 - Sinekli Bakkal (Rabia) (Sinema Filmi)
1967 - Kelepçeli Melek (Nevin Erdem) (Sinema Filmi)
1967 - Kara Duvaklı Gelin (Perihan) (Sinema Filmi)
1967 - Her Zaman Kalbimdesin (Sinema Filmi)
1967 - Bir Dağ Masalı (Lale) (Sinema Filmi)
1967 - Ağlayan Kadın (Şükran/Leyla) (Sinema Filmi)
1967 - Ayrılsak da Beraberiz (Fatma Başar Gün) (Sinema Filmi)
1967 - Ana (Döndü) (Sinema Filmi)
1966 - Çamaşırcı Güzeli (Sinema Filmi)
1966 - Çalıkuşu (Feride) (Sinema Filmi)
1966 - Siyah Gül (Gül) (Sinema Filmi)
1966 - Sana Layık Değilim (Türkan) (Sinema Filmi)
1966 - Meyhanenin Gülü (Gül) (Sinema Filmi)
1966 - Meleklerin İntikamı (Türkan/Peri) (Sinema Filmi)
1966 - Kenarın Dilberi (Türkan/Necla İzmen) (Sinema Filmi)
1966 - Karanfilli Kadın (Sinema Filmi)
1966 - Günahkar Kadın (Sinema Filmi)
1966 - Eli Maşalı (Nermin) (Sinema Filmi)
1966 - El Kızı (Nazan) (Sinema Filmi)
1966 - Düğün Gecesi (Zeynep/Tülin) (Sinema Filmi)
1966 - Anaların Günahı (Sevim) (Sinema Filmi)
1966 - Altın Küpeler (Aylin) (Sinema Filmi)
1966 - Akşam Güneşi (Jülide) (Sinema Filmi)
1965 - Veda Busesi (Türkan) (Sinema Filmi)
1965 - Vahşi Gelin (Ayşegül Arsev) (Sinema Filmi)
1965 - Sürtük (Naciye/Türkan) (Sinema Filmi)
1965 - Siyah Gözler (Türkân) (Sinema Filmi)
1965 - Seven Kadın Unutmaz (Türkan) (Sinema Filmi)
1965 - Komşunun Tavuğu (Türkan) (Sinema Filmi)
1965 - Hayatımın Kadını (Sinema Filmi)
1965 - Garip Bir İzdivaç (Zeynep Gökalp) (Sinema Filmi)
1965 - Elveda Sevgilim (Türkan) (Sinema Filmi)
1965 - Ekmekçi Kadın (Ayşe/Zehra/Leyla) (Sinema Filmi)
1964 - Öksüz Kız (Sinema Filmi)
1964 - Yılların Ardından (Berna Ekmekçigil) (Sinema Filmi)
1964 - Mualla (Sinema Filmi)
1964 - Macera Kadını (Sinema Filmi)
1964 - Kızgın Delikanlı (Avukat Sevil) (Sinema Filmi)
1964 - Kader Kapıyı Çaldı (Leyla) (Sinema Filmi)
1964 - Gözleri Ömre Bedel (Leyla Arseren) (Sinema Filmi)
1964 - Gençlik Rüzgarı (Fatma Nur Erden) (Sinema Filmi)
1964 - Fıstık Gibi Maşallah (Gülten) (Sinema Filmi)
1964 - Bücür (Sinema Filmi)
1964 - Bomba Gibi Kız (Sinema Filmi)
1964 - Anasının Kuzusu (MERAL) (Sinema Filmi)
1964 - Adanalı Tayfur Kardeşler (Türkan) (Sinema Filmi)
1963 - İki Kocalı Kadın (Sibel) (Sinema Filmi)
1963 - Çapkın Kız (Suna) (Sinema Filmi)
1963 - Çalınan Aşk (Aysel / Gül) (Sinema Filmi)
1963 - Sayın Bayan (Türkan Bayraktar) (Sinema Filmi)
1963 - Küçük Beyin Kısmeti (Pervin) (Sinema Filmi)
1963 - Genç Kızlar (Eylül/Behlül Servan) (Sinema Filmi)
1963 - Dağlar Kralı (Türkan Sultan) (Sinema Filmi)
1963 - Bütün Suçumuz Sevmek (Türkan) (Sinema Filmi)
1963 - Beni Osman Öldürdü (Türkan) (Sinema Filmi)
1963 - Badem Şekeri (Güner Pirinçeken) (Sinema Filmi)
1963 - Ayşecik Canımın İçi (Elif) (Sinema Filmi)
1963 - Acı Aşk (Sinema Filmi)
1962 - Ümitler Kırılınca (Oya) (Sinema Filmi)
1962 - Zorlu Damat (Gönül) (Sinema Filmi)
1962 - Ne Şeker Şey (Canan/Jale) (Sinema Filmi)
1962 - Lekeli Kadın (Türkan Güneş) (Sinema Filmi)
1962 - Kırmızı Karanfiller (Türkan) (Sinema Filmi)
1962 - Dikmen Yıldızı (Sinema Filmi)
1962 - Biz de Arkadaş mıyız? (Nihal) (Sinema Filmi)
1962 - Bir Haydut Sevdim (Sinema Filmi)
1962 - Billur Köşk (Sinema Filmi)
1962 - Bardaktaki Adam (Sinema Filmi)
1962 - Aşk Yarışı (Zeynep) (Sinema Filmi)
1962 - Allah Seviniz Dedi (Sinema Filmi)
1962 - Acı Hayat (Manikürcü Nermin) (Sinema Filmi)
1961 - Utanmaz Adam (Sevim) (Sinema Filmi)
1961 - Siyah Melek / Zincirler Kırılı... (Nesrin) (Sinema Filmi)
1961 - Sevimli Haydut (Emine) (Sinema Filmi)
1961 - Otobüs Yolcuları (Nevin) (Sinema Filmi)
1961 - Melekler Şahidimdir (Zeynep) (Sinema Filmi)
1961 - Kardeş Uğruna (Sinema Filmi)
1961 - Kaderin Önüne Geçilmez (Sinema Filmi)
1961 - Hatırla Sevgilim (Türkan) (Sinema Filmi)
1961 - Gönülden Gönüle (Nazan) (Sinema Filmi)
1961 - Dikenli Gül (Gül) (Sinema Filmi)
1961 - Aşk Ve Yumruk (Tülin) (Sinema Filmi)
1961 - Afacan (Sinema Filmi)
1960 - Köyde Bir Kız Sevdim (Sinema Filmi)
1960 - Güzeller Resmi Geçidi (Ayşe Güner) (Sinema Filmi)
1960 - Aşk Rüzgarı (Nil) (Sinema Filmi)

Eser :    
1970 - Buğulu Gözler (Sinema Filmi)
1969 - Buruk Acı (Sinema Filmi)

1
0
1
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Akaryakıtta 3 hane stresi! Erdoğan son noktayı koydu
Akaryakıtta 3 hane stresi! Erdoğan son noktayı koydu
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Çok Okunanlar
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den açıklama geldi! Hava mevsim normallerinde mi seyredecek? Cuma günü hava nasıl? Bugün hava nasıl olacak?
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı