'Nereleri işgal etmek istiyorsunuz' sorusuna Donald Trump'tan bomba cevap

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, FOX News’e konuştu. Trump "Nereleri işgal etmek istiyorsunuz?" sorusuna "İşgal istiyorum, eğer mecbur kalırsam, ekonomik olarak" dedi. Donald Trump Çin için de "Çin ben görevde olduğum sürece süper güç olamaz" açıklamasında bulundu.

'Nereleri işgal etmek istiyorsunuz' sorusuna Donald Trump'tan bomba cevap

FOX News’e konuşan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, yönetiminin ekonomi politikalarını övdü ve ekonomik açıdan daha güçlü bir ülke olduklarını söyledi.

Venezuela hakkında gündeme gelen iddiaları hatırlatarak "nereleri işgal etmek istediğinin" sorulması üzerine ise Donald Trump, "İşgal istiyorum, eğer mecbur kalırsam, ekonomik olarak" dedi.

Öte yandan Trump'ın bu sözleri İran'la artan nükleer gerilim göz önünde bulundurulduğunda Tahran'a da gözdağı olarak değerlendirildi.

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP: BEN BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE ÇİN SÜPER GÜÇ OLAMAYACAK

Çin ile ABD arasındaki "ticaret savaşından" oldukça mutlu olduğunu, görevde olduğu sürece Çin’in süper güç olamayacağını duyurdu.

Trump, "Milyarlarca dolar alıyoruz. Net olarak görülüyor ki Çin bizim kadar iyi durumda değil. Çin’in ekonomisi çok iyi değil. Bizim ekonomimiz fantastik durumda. Eğer Hillary Clinton başkan olsaydı, şu an Çin bizden daha iyi durumda olurdu. Ama şimdi bize yaklaşamazlar bile. Ben görevde olduğum sürece, Çin asla süper güç olmayacak" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡