Netflix Organize İşler 2 nasıl izlenir? Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Organize İşler 2 sazan sarmalı filmi 1 Şubat 2019 targinde vizyona girmişti. Film vizyona girdikten kısa bir süre sonra, Netflix ile anlaşarak, filmi burada gösterime sunuldu. Peki Netflix Organize İşler 2 nasıl izlenir? Netfix Organize İşler 2 Sazan sarmalı izleme ücreti nedir? Netflix üyelik ne kadar? işte detaylar

Organize İşler 2 Sazan sarmalı Netflix’ten nasıl izlenir? sorusu araştırılıyor. Sömestr tatilinin başında vizyona girmeye hazırlandığı sırada Mars Media ile mısır krizi olaylarının patlaması nedeniyle filmini ileri bir tarihe erteleyen yapımcı ve oyuncu  Yılmaz Erdoğan, filmi 1 Şubat 2019 tarihinde vizyona sokmuştu. Filmin vizyona girmesiyle 2 haftalık gişede ciddi rekor kırarken film yaklaşık bir hafta gibi kısa sürede Netflix ile anlaşarak yayına verildi. Peki netflix üyeliği ne kadar?  Netfix film izleme ücreti nedir? bu sorularının yanıtı da haberimizden bulabilirsiniz.

Kadrosunda Yılmaz Erdoğan,Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral gibi isimleri bulunduran Organize İşler 2 artık Netflix üzerinden kolayca izlenebilecek.

Yayınlanmasının üzerinden 2 hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen izleyiciler güzel bir haber geldi.Netflix aboneliği olan vatandaşlar filmi kolayca takip edebilecek.

netflix-organize-isler-2-izle.jpg

Krizin patlak verdiği dönemde Yılmaz Erdoğan Netflix açıklaması şöyleydi;

Yılmaz Erdoğan, filmin seyirciyle buluşması için Netflix ile görüştüklerini belirtirken şöyle demişti:

“Netflix ile de görüşüyoruz. Hem orada hem sinemada olabilir. Seçenekler çok fazla. Herkes ile görüşürüz. Yeni yasa çıkarsa krizi çözer.”

Peki Netflix Organize İşler 2 nasıl izlenir?

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI Filmi izlemek için yapmanız gereken öncelikle üye değilseniz aşağıdaki linke tıklayarak Kayıt ol sayfasından bir kayıt oluşturmanız. Netflix'e Kayıt olmak ücretsizdir. Netflix'e kayıt olurken kredi kartı bilginizi girmenizi ister buraya bu bilgiyi girmelisiniz. Şayet girmezseniz üyeliğiniz tamamlanamayacaktır.  Bu kısmı tamamlamanızın ardından şayet Netflix'den memnun kalmazsanız 1 ay sizden hiç bir ücret alınmayacak. Organize işler 2 Sazan Sarmalı Netflix'den ücretsiz hemen izleyebilirsiniz.

NETFLİX'TE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI NETFLİX LİNKİ

netflix.jpg

Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Netflix ücret konusunda kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlıyor. Netflix üyeliği gerçekleştirdiğinizde ilk ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Eğer sonrasında kullanmak istemiyorsanız, Netflix üyelik iptali için günün 24 saati hiçbir taahhüt, sözleşme ya da iptal ücreti olmadan üyeliğinizi iptal etmeniz mümkün. Eğer Netflix platformu hoşunuza giderse de hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Üyeliğiniz siz iptal edene kadar devam edecektir.

Netflix üyelik sırasında kullanıcılarına Basic, Standart ve Premium olmak üzere üç farklı yayın planı sunuluyor. Bu üç ayrı plandan birini seçen kullanıcılar diledikleri dizi, film ve programları izleme imkanına sahip oluyorlar. Peki ya Netflix kullanım planlarının farkları nelerdir?

Netflix Basic Paket: Aynı anda sadece tek bir cihazın yayın izlemesine imkan veriyor. İçerikte standart çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 15.99 TL.

Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 27.99 TL.

Netflix Premium Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var. İçeriklerde HD ve Ultra HD (1080 / 4K) çözünürlük sağlıyor. Aylık ücreti ise sadece 39.99 TL.

Netflix Organize İşler 2 nasıl izlenir? Netflix üyelik ücreti ne kadar?

EN PARA NETFLİX ÜYELİKLERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM SUNUYOR

 Spotify ve Netflix’te efsane indirim sizlerden gelen yoğun istek üzerine devam ediyor! 30 Haziran 2019’a kadar ‘Ayın Enparalısı’ olduğunuz her ay Spotify ve Netflix üzerinden Encard’ınız ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla yapacağınız aylık toplam 30 TL’ye kadar olan harcamalarınızın %50’si Enpara.com’dan!
Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanabilmek için:

    Enpara.com müşterisi olmanız,   1 Temmuz 2017 - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında Encard'ınız ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla  Netflix üzerinden harcama yapmanız,

    Harcama yaptığınız her ay, harcama tarihinden bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.

Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için 'Ayın Enparalısı' sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Nelere dikkat etmelisiniz?

    Kampanya 1 Temmuz 2017 - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında Encard ve/veya Enpara.com Kredi Kartı ile  Netflix üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.

    Kampanya boyunca aylık toplam 30 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 indirim kazanılır. Ay içinde toplamda 30 TL üzerinde harcama yapılması durumunda, 30 TL'nin üzerindeki harcama tutarları için indirim yapılmaz. Aylık maksimum 15 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 360 TL indirim kazanılabilir.

    İade işlemi Encard’ınız ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla ilgili ay içinde yapılan toplam harcama tutarı dikkate alınarak gerçekleştirilecektir.

    Kampanya sadece Spotify ve Netflix'in kendi web siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden Encard ve/veya Enpara.com Kredi Kartı ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer platformlar (ör: iTunes, Google Play, App TV vb.) ve ödeme yöntemleri (ör: telekomünikasyon şirketi üzerinden faturalandırma) aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

    Kampanyadan yalnızca harcama yapılan ilgili ayda 'Ayın Enparalısı' olan müşteriler yararlanabilir. Her ay, 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanılan tarihten önce kampanya kapsamında yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilir. Kampanya kapsamında harcama yapan, ancak ilgili ay içinde (harcama yapılan tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 'Ayın Enparalısı' ile ilgili detaylı bilgiye web sitemizde yer alan 'Ayın Enparalısı' sayfasından ulaşabilirsiniz.

    Ay boyunca yapılan harcamalara ait indirimler bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda iadeler takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir. İndirim kazanan müşteriler aynı gün atılan bir SMS ile bilgilendirilir.

    Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili şirketin müşteri hizmetleri kanallarına iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.

    Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

organize-isler-2-izle.jpg

Netflix nedir?

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş.

97 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaştı. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden türetildi.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibariyle Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Temmuz 2017 itibarıyla Netflix’in 51,92 milyonu ABD’de olmak üzere dünya çapında 103,95 milyon abonesi bulunmaktadır.

    2009 yılında 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır.

    2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır ve elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolar olmuştur.

    2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla aboneye sahiptir.

    2015 Ocak verileri itibarıyla, ABD'deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57 milyona ulaşmıştır.
Aynı yılın Ekim itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.

    2016 Ocak verileri itibarıyla küresel abone sayısı da 75 milyona ulaşmıştır. Elde ettiği toplam dijital gelir 2.7 milyar dolardır.

    2017 Ocak verilerine göre ABD`de 50 milyon, dünyada 98 milyondan fazla abone sayısına ulaşmıştır.

Seyirci isyan etti

Netflix’in konuyla ilgili olarak gönderdiği basın açıklamasında; “Türkiye dahil, ABD’den İngiltere’ye, Kanada’dan Danimarka’ya, 190’dan fazla ülkedeki izleyiciler, İstanbul’un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin maceralarına tanıklık edecek.” deniliyor.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞILDI

Kararın ardından sinemada izlemeye giden sosyal medya kullanıcıları kullanıcıları tepki gösterirken, filmi izlemek isteyip henüz filme bilet almamış olan sosyal medya kullanıcıları ise olumlu yorumlarda bulundu.

Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Organize İşler Sazan Sarmalı’nın kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut ve Erdem Baş gibi isimler yer alıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡