Ünlü girişimci boğazı kesilmiş halde bulundu!

Bangladeş asıllı ünlü girişimci Fahim Saleh ABD'deki evinde ölü bulundu. Saleh'in ölüm haberi, kurucusu olduğu şirketlerden Pathao tarafından yapıldı. Ünlü girişimci evinde elektrikli testereyle parçalanmış şekilde bulundu.

Ünlü girişimci boğazı kesilmiş halde bulundu!

ABD medyası, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunduğunu duyurdu. Saleh'in cesedini uzun süredir kendisinden haber alamayan kız kardeşi buldu. Polis yetkilileri "Olay yerinde profesyonel bir cinayet işlenmişe benziyor"  ifadelerini kullandılar.

Bangladeş asıllı ABD’li bir girişimci olan Fahim Saleh, geçtiğimiz Pazartesi günü evinde katledilmiş şekilde bulundu. Elektrikli testereyle çeşitli uzuvları kesilmiş halde bulunan ceset, polis yetkililerini bile hayrete düşürdü. 

New York'ta korkunç cinayet !

KURUCUSU OLDUĞU ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Henüz 33 yaşında olan Saleh, bir çok girişimde bulunmuştu.İlk şirketini lisedeyken kuran Fahim Saleh, 2015 yılında ise adının daha da geniş kitlelerce duyulmasını sağlayan, Bangladeş ve Nepal’de popüler olan sürüş paylaşım hizmeti Pathao'yu kurdu. Ayrıca  Nijerya'daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformunun da kurucularındandı. Özellikle Nijerya ve Bangladeş’teki popüler girişimleri ile tanınıyordu. 

Saleh’in ölümüne dair ilk resmi doğrulama  kurucusu olduğu Gokada tarafından: “Kurucumuz ve CEO'muz Fahim Saleh'in ani ve trajik kaybını sizlere duyurduğumuz için derinden üzüntü duyuyoruz.”  yapıldı.

New York'ta korkunç cinayet !

CESEDİN YANINDA ELEKTRİKLİ TESTERE BULUNDU

ABD medyasında geniş yankı uyandıran haberde, dikkat çekici bir detay da cesedin yanında bulunan elektrikli testere oldu. 

CNN'e göre, apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarında Saleh'in asansöre tamamen siyah giysiler içindeki yüzü maskeli bir kişiyle bindiği görülüyor.

Dairede başı ve uzuvları kesilmiş cesedin yanında prizde takılı olan bir elektrikli testere ve siyah torbaların da bulunduğu belirtiliyor. Adı açıklanmayan bir polis yetkilisi "Olay yerinde profesyonel bir cinayet işlenmişe benziyor" dedi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡