Nihat Özdemir kimdir? Nihat Özdemir istifa mı etti?

Nihat Özdemir kimdir? Birçok kişi Nihat Özdemir'in görevinden istifa ettiği yönündeki iddiaların ardından konuya ilişkin internette arama yapmaya başladı. Özdemir, bu iddialara yanıt verdi. Peki Nihat Özdemir kimdir? Nihat Özdemir istifa mı etti? Detaylar haberimizde.

Nihat Özdemir kimdir? Nihat Özdemir istifa mı etti?

Nihat Özdemirkimdir? TürkiyeFutbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemirin görevinden istifa ettiği iddia edildi. İddialar sonrası birçok kişi Nihat Özdemirhakkında internette arama yapmaya başladı. Nihat Özdemirin istifa edip etmediği merak ediliyor. Peki Nihat Özdemirkimdir? Nihat Özdemiristifa mı etti? Ayrıntılar haberimizde...

Nihat Özdemir kimdir? | istifa haberleri doğru mu? | Nihat Özdemir istifa mı etti?

NİHAT ÖZDEMİR KİMDİR?

5 Nisan 1950 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Lise tahsiline kadar Diyarbakır'da yaşayan Özdemir aslen Bitlislidir. 1967 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Akademisi'nden Makine Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 

Mezun olduktan sonra okulda asistan olarak çalıştı. Daha sonra Ege Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Bu sırada yanında olan arkadaşı Sezai Bacaksız ile Limak Holding'in temellerini attı. 

1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi Sezai Bacaksız ile kurmuştur. 

1990 yılında Ankara Sanayi Odası Meclis Başkanlığı yaptı. 1995-1996 yılları arasında Fenerbahçetakımının yönetimine girdi. 2000 senesinden itibaren Aziz Yıldırımile birlikte çalışmaya başladı. 

LİMAK şirketler grubu; turizm, enerji, çimento, havalimanı, gıda ve liman işletmeciliği sektörleri üzerinde çalışıyor. 

1 Haziran 2019'da tek aday olarak girdiği TFF Başkanlık Seçimi'nde 179 oy olarak federasyonun 42. başkanı oldu.

LİMAK Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemiraynı zamanda FenerbahçeSpor Kulübünün eski 2. başkanıdır. TürkiyeMüteahhitler Birliği'nin başkanlığını da yapmış olan Özdemir, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nın hissedarıdır. Nihat Özdemir Gülseren Özdemir ile evlidir. Batuhan Özdemir isminde oğlu ve Ebru Özdemir isminde bir kızı vardır.

Nihat Özdemir kimdir? | istifa haberleri doğru mu? | Nihat Özdemir istifa mı etti?

NİHAT ÖZDEMİR İSTİFA MI ETTİ? İSTİFA HABERLERİ DOĞRU MU?

TürkiyeFutbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa ettiği yönündeki iddialar üzerine açıklamalarda bulundu.

Özdemir konuya ilişkin yaptığı açıklamada istifa etmediğini belirtti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡