Nil Karataş bütün yarışma programlarına katıldım! Nil Karataş kimdir? Aslen nereli?

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı olan Müge ve Gülşen'le 2.sayfa'ya konuk olan Nil Karataş kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Ayrıntılar haberimizde..

Nil Karataş bütün yarışma programlarına katıldım! Nil Karataş kimdir? Aslen nereli?

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı olan Müge ve Gülşen'le 2.sayfa'ya konuk olan Nil Karataş kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Nil Karataş programda "Aslında beni siz ünlü yaptınız o dönemlerde ben yarışmalara katılıyordum, Yemekteyiz'e katıldım işte benim stilim'e katıldım gençtim ve hayata bir kez geliyorum neden katılmayacağım. Yemekteyiz'e ben başvuru yaptım annem için sonra bana sen katıl dedi ama ben yemeğin Y'sini bilmiyordum" dedi

NİL KARATAŞ KİMDİR?

Nil karataş, 1984 yılında İzmir’de doğdu. Konservatuardan keman ve piyano bölümünden mezun olan Nil Karataş, Ajda Pekkan ve Emel Müftüoğlu gibi sanatçılara back vokallik yapmıştır.

Nil Karataş kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

İlk olarak “Yemekteyiz” programı ile tanıdığımız Nil Karataş, bu programdaki polemikleri ve kemanıyla Türk halkının beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Daha sonra Nil Karataş, “O Ses Türkiye” yarışmasına da katılarak büyük bir başarı yakalamış ve Türk halkının zihninde yer etmiştir.

Nil Karataş kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Katıldığı iki yarışma programı ile televizyon izleyicisi tarafından fark edilmeye ve tanınmaya başlayan Nil Karataş, keman çalmayı çok seviyor. Katıldığı yarıma programlarının ardından ciddi bir başarı elde eden Karataş, “Mühür” isimli albümünü çıkararak iyi bir çıkış yakaladı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡