NTV Haber Canlı izleme linki - NTV Haber Canlı yayın

NTV Haber canlı yayın izlemek isteyen vatandaşlar merakla araştırma yapıyor. Özlem Yurt, Burcu kaya ve Seda Öğretir gün içindeki sunumlarıyla NTV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. NTV Haber Canlı izleme linki - NTV Haber Canlı yayın başlığı altında aratılan bu konuyu haberimizde bulabilirsiniz.

NTV Haber Canlı izleme linki - NTV Haber Canlı yayın

NTV Haber Canlı yayın izlemek isteyenler araştırmalara şimdiden başladı. 7 'den 70'e izleyici kitlesine sahip NTV kanalının canlı yayınını izlemek isteyenler NTV Haber Canlı izleme linki - NTV Haber Canlı yayın başlığı ile internette aratmaya başladı. Bizde sizler için bu konuya ve daha fazlasına haberimizde yer verdik. İşte NTV canlı yayınıyla ilgili tüm bilgiler..

NTV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ!

NTV HABER CANLI İZLEME LİNKİ - NTV HABER CANLI YAYIN 

1-005.jpg

NTV HABER (GÜNE BAŞLARKEN) - ÖZLEM YURT

Özlem Yurt, her sabah 6’dan 9’a yepyeni bir ‘Güne Başlarken’ karşınızda! Gökhan Abur’dan canlı hava durumu da yanında!

Dün ne oldu, bugün ne bekleniyor? Özlem Yurt, dünden kalanları ve günün gelişmelerini ekrana taşıyor. 
Sıcak noktalardan canlı bağlantılar, gazete manşetleri, köşe yazarları, Başkent Ankara’nın nabzı, ekonomi ve spora ilişkin tüm gelişmeler ayrıntılarıyla ekrana geliyor…

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

Özlem Sarıkaya Yurt, 21 Mart 1983 İstanbul doğumlu. İlk,orta ve lise eğitimini İstanbul'da devlet okullarında tamamlayan Sarıkaya yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi'nde sürdürdü. Yabancı diller fakültesinde bir yıl isteğe bağlı ingilizce okudu ve ardından 2006 yılında Radyo-tv-sinema bölümünü birincilikle bitirdi. Aynı yıl yine istanbul Üniversitesi'nde çift anadal yaparak Psikoloji bölümünden de diplomasını aldı. Üniversite yıllarında ortaokuldan beri tutkusu olan spikerlik mesleğine hazırlanmak için tiyatro sanatçısı ve yönetmen Zafer Kayaokay ve Trt'nin önde gelen spikerlerinden Bengül Erdamar'dan dersler alarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın spikerlik sertifikasını almaya hak kazandı. Üniversite yıllarında stajyerlik yaptığı Habertürk Televizyonu'na başvuran Sarıkaya muhabir olarak işe başladıysa da bunun yanında prodüktör, perfore spikeri, montaj operatörü, dış haber sorumlusu ve en son da spikerlik gibi unvanlarla Habertürk'te 4 yıl boyunca devam edecek iş yaşantısına da başlamış oldu.. Spikerlik görevi boyunca ana haber de dahil çok çeşitli saatlerde görev alan Sarıkaya en çok, sunduğu sabah haberleriyle takdir topladı ve Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından her yıl verilen medya oscarlarında 2009 yılının en iyi sabah haberi sunucusu dalında ödüle layık görüldü. Özlem Sarıkaya haziran 2010'dan bu yana NTV'de haber spikeri olarak görev yapıyor.

2-004.jpg

NTV HABER (HABER MERKEZİ) - BURCU KAYA

Burcu Kaya’nın yönetiminde ‘Haber Merkezi’ yeni günün getirdikleriyle sabah 9’dan öğle 12’e kadar ekranda!
Türkiye ve dünya güne nasıl uyandı? Burcu Kaya sorunun yanıtını Haber Merkezi’nde veriyor. Dünün ve günün getirdiklerini ekrana taşıyor. Siyaset dünyasının gündemi, son dakika bilgileri, bildiğiniz haberlerin bilmediğiniz ayrıntıları…
Burcu Kaya, sıcak noktalarda olup biteni anında öğrenmeniz için Haber Merkezi’yle karşınızda.

BURCU KAYA KOÇ KİMDİR?

Burcu Kaya Koç (d. 12 Haziran 1979; İstanbul), Türk voleybol hakemi ve haber spikeri. İlköğrenim ve lisenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki eğitimine başladı. Aktif öğrencilik dönemi içerisinde Voleybol ve Atletizm sporlarıyla uğraşarak derecelere sahip oldu. Aynı zamanda voleybol hakemi olan Burcu Kaya Koç bu eğitiminin yanı sıra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde spikerlik ve sunuculuk eğitimi alarak buradan da çok iyi bir dereceyle mezun olmuştur. Zaman içinde yine aynı kurumda derslere girerek bu işin eğitim yönüne de ağırlık veren Koç 5 yıldır Ntv’de çalışmaktadır. Oğlunun doğumu nedeniyle eğitim çalışmalarına ara veren Burcu Kaya Koç NTV’de halen hafta içi her gün Güne Başlarken programını sunmaktadır. 

NTV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ!

NTV HABER CANLI İZLEME LİNKİ - NTV HABER CANLI YAYIN 

3-004.jpg

NTV HABER (ANA HABER) - SEDA ÖĞRETİR

Türkiye’de ve dünyada neler oldu? Seda Öğretir, Ana Haber’de gün içinde tüm olan biteni özetliyor… 
Siyaset dünyasına yön veren hamleler, uluslararası ilişkilerde son gelişmeler, gündemi sarsan olaylar, canlı yayınlarla Seda Öğretir’le Ana Haber’de..

SEDA ÖĞRETİR KİMDİR?

Seda Öğretir (d. 1980, Eskişehir), Türk televizyon haber muhabiri ve sunucusudur. Ankara Üniversitesi Radyo,Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Mesleğe 2001'de aile dostu Beyazıt Öztürk sayesinde başladı. Önce Kanal D'de Beyaz Show'da yapım yardımcısı olarak çalıştı, sonra da Euro D'de çalıştı. Daha sonra Kanal D'de yaz dönemlerinde Haftasonu Haberleri'ni sundu. 2009 yılında CNN Türk'e geçti. 2010 yılında Bugün programını Serdar Cebe'yle beraber sundu. Daha sonra NTV'ye geçerek Öğle Bülteni'ni sundu. Seda Öğretir, halen NTV'de haber sunuculuğu yapmaktadır.

Haber spikeri Cem Öğretir ile evli olan sunucu, bir kız çocuğu sahibidir.

NTV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ!

NTV HABER CANLI İZLEME LİNKİ - NTV HABER CANLI YAYIN 

4-004.jpg

NTV HABER (GECE BÜLTENİ) - ZEHRA KÜÇÜK

Türkiye ve dünyada bugün ne oldu? Zehra Küçük'le Gece Bülteni bu soruların yanıtlarını veriyor, günün fotografını çıkartıyor.
Günün önemli gelişmeleri, gündemin öne çıkanları ve yarının gündemi Zehra Küçük'le Gece Bülteni’nde.

ZEHRA KÜÇÜK KİMDİR?

1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Zehra Küçük baba tarafından aslen Rize’lidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Mezuniyetin ardından 2010 senesinde çalışma hayatına SkyTurk haber merkezi ile adım atmıştır. 1 sene çalışmış daha sonra, 2011 senesinde 360 TV’ye transfer olmuştur. 360 TV ekranlarında hafta içi her gün Günaydın Türkiyem programı ile hafta içi ana haber bültenini sunmuştur.

2017 e 2018 yılları arasında 24 TV’de Gece Raporu, daha sonra Moderatör Gece ve hafta sonu ana haber bülteni ile kariyerini sürdürmüştür. 11 Haziran 2018 tarihinde ise NTV’ye transfer olan Zehra Küçük bu NTV bünyesinde hafta içi gece haberleri ve hafta sonu gün içi haberleri ile ekranlarda sunucu ve spiker olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
2019 yılında TRT Haber ekranlarında yayınlanan ve Sıcak Nokta isimli programı sunan meslektaşı Osman Küçükdalak ile nişanlanmıştır.

NTV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ!

NTV HABER CANLI İZLEME LİNKİ - NTV HABER CANLI YAYIN 

maxresdefault.jpg

NTV 

NTV, 1996 yılında Cavit Çağlar tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk haber kanalıdır. Ocak 1999'da Doğuş Yayın Grubu bünyesine katılarak yakaladığı başarı ile Türk medya endüstrisini değiştiren NTV, Türkiye'de tematik kanal dönemini başlattı. NTV, ulusal ve uluslararası haberler başta olmak üzere, ekonomi, kültür-sanat, yaşam ve spor konularına odaklanan programlar da yayınlamaktadır.

NTV TARİHİ

Yayın hayatı boyunca çeşitli kuruluşlar tarafından 700’den fazla ödüle layık görülmüştür. Merkezi İstanbul'da bulunan NTV, Ankara, İzmir, Diyarbakır ve Brüksel temsilcilikleri, yurdun ve dünyanın dört bir yanındaki muhabirleri, Reuters, ENEX, APTN, BBC gibi dünyanın önde gelen haber kuruluşları ve çeşitli haber ajansları aracılığıyla gündemi takip ediyor. 23 Mart 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir. NTV Haber ve Star Haber Merkezi, Ekim 2011'den beri devam etmektedir.1999 yılında Nergis Grubu bünyesinden Doğuş Grubuna geçmiştir.Kanalın eski adı SATEL'dir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡