Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var!

Günlük burç 24 Temmuz 2021 Cumartesi yorumları meraklıları tarafında araştırılmaya devam ediyor. Bugün burçlar bize neler söylüyor. Hangi burcu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

Günlük burç yorumlarına göre 23 Temmuz 2021 Cuma gününde bizi nelerin beklediğini, Aşk, iş para konularında hangi burçların bugün daha şanslı olacağını siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz. Burçlar hakkında merak ettikleriniz ve günlük burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz..

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 23 Temmuz 2021 Cuma | Koç burcu, gereğinden fazla anlayışlı olmanız karşınızdaki kişilerin hatalarını tekrar etmesine sebep olabilir!

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMA

Sevgili Koç; Enerjinizde doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz. Kişisel olarak kendinizi ön plana atmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapıp beklemede kalmalısınız. İçsel huzursuzluklarınızın son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün. Birlikte olduğunuz kişiye karşı gereğinden fazla bir anlayış içinde olduğunuzu fark etmeli ve kendinizi değersizleştirecek davranışlardan uzak durmalısınız. Bu anlayışlı tavrınız karşı tarafın hatalarını tekrar etmesine sebep olabilir. Dikkat etmenizde fayda var. 

bo-003.jpg

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMA

Sevgili Boğa Bugün, kişisel eğilimleriniz ve yaşantınız konusunda evrenden olumlu dönütler alabileceğiniz bir gün. Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir şeye sahip olmanız an meselesi. Parladığınız fakat hemen pes etmemeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu aralar sadece kendi fikirlerinizi değil, çevrenizdeki insanların da sizler için söylediği şeyleri dikkate almalısınız. Aşk hayatınızda gayet mutlu olacağınız bir zamandasınız ancak, karşınızdaki insanı daha çok anlamaya, kırmadan konuşmaya çalışın. Kariyer hedeflerinize adım adım ulaşıyorsunuz, bunun gerçekleşebilmesi için asla pes etmeyin, güzel günler yakın görünüyor.

ik-003.jpg

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMA

Sevgili İkizler Bugün, kendinizi yorgun hissedebileceğiniz, iç sıkıntılarla mücadele edebileceğiniz bir gündesiniz. Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı gerginlikler yaşayabileceğiniz için çevrenizdeki insanlara iki kere düşünüp bir kere konuşmanızda fayda var. Arkadaşlık ilişkilerinden bunaldığınız fakat aşk hayatınızda mutlu olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. İş ve kariyer konusunda kendinizi motive hissetmek için biraz daha pozitif olmanız gerekiyor. Bu sıralar hata yapmaktan ve uykusuz kalmaktan kaçının. Gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmakta fayda var.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Yengeç Bugün sosyal hayatınız ve çalışma hayatınızda dönüm noktasına gideceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Enerjiniz ve pozitif düşünceleriniz bugünden itibaren hayatınıza yansıyacak ve etkilerini gözler önüne serecek.  Kendinizi iyi hissettiğiniz, aile ve arkadaşlarınızla dolu dolu vakit geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz, bunu iyi değerlendirin. Aşk hayatınızda genelde problemli gözüken  taraf siz olsanız da bu algıyı yıkmanız için önce karşınızdaki insanı iyi dinlemeyi öğrenmeniz gerekiyor. İş ve kariyer adımlarınız bu sıralar güçlenecek, hayalini kurduğunuz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Bunun için önce sabırlı olmanız ve hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

 

Sevgili Aslan Bugün, enerjinizdeki karmaşadan uzak durmanız gerekiyor. Zorlu etkiler altındasınız ve bu durum, yaşamsal konularda kendi kendinizi tedirgin edebileceğiniz anlamına gelmekte. Adım adım toparlanmaya çalışmalı ve ona göre yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Beklentilerinizin sürekli olarak değişim gösterecek olması da zaman zaman hata yapmanıza neden olabilir. Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizle ilgili konularda şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkartmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İş ve kariyer hayatınızda bugün, başarıya giden yolda daha kararlı davranacaksınız. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Daha dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Başak Bugün, iletişimle ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Çevresel koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilecek olmanız da önemli. Tam olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal konularda sabit düşüncelerden uzaklaşmaya çalışmalı ve yaşanan kararsızlıkları da ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız. İş ve kariyer hayatınızda bugün, problemleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Arzu ettiğiniz başarılar aslında çok da uzağınızda değil. 

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Terazi Bugün, sahip olduğunuz değerleri koruma konusunda daha katı davranabilirsiniz. Etrafınızdaki hiçbir insanın sizi incitmesine müsaade etmeyeceksiniz. Yaklaşımlarınız konusunda daha kontrollü olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Agresiflik ortaya koymaktan kaçınmanız gerekiyor. Aksi halde, her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güven sorunları yaşanabilir. İş ve kariyer hayatınızda bugün, zorluklarla mücadele etmeye çalışacak ve bütün sorunların üstesinden gelmek için elinizden geleni yapacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Akrep Bugün, kişisel eğilimlerinizden ve kendinizi ifade gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da ufak tefek sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Aşk hayatınızda sallantıya gireceğiniz bir dönemdesiniz. Bu sıralar her şey sizin çabanıza bağlı. Çabalamazsanız hata yapmış olursunuz.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Yay Bugün, ikili ilişkilerde daha sağlam adımlar atmaya çalışmalısınız. Amaçlarınız doğrultusunda hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız. Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz önemin de belirleyici olabileceği bir süreçten geçmektesiniz. Kontrolün genel olarak sizde olması gerekiyor. İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olumsuzlukların üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Genel olarak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Oğlak Bugün, kişisel olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Sürekli olarak hareket halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyecek olsanız da gerekli olan adımları atma şansınız bir hayli fazla. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Aşk ve ilişki durumunuz bu sıralar net gibi gözükse de, kafanızda aşamadığınız sorunlar var. Artık bu sorunlara yavaş yavaş dur demeyi öğrenin. Bu sıralar ilişkinizle ilgili çok doğru bir karar vereceksiniz veya verdiniz. İş ve kariyer hayatınızda bugün, dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Kova Bugün, önceliklerinizi belirleme konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Toplumsal konularda kendinizi biraz daha ön planda tutmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamalı ve ona göre adımlar atmaya çalışmalısınız. Kontrollü olmanız gerekiyor. Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve duygularınızı net olarak ifade etmeye çalışmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak tüm bunlar için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Nuray Sayarı ile günlük burç yorumları 24 Temmuz 2021 Cumartesi | İkizler burcu, gerginliğe yol açabilecek her olaydan uzak durmanızda fayda var.

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 24 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Sevgili Balık Bugün, enerjinizi en doğru şekilde kullanmaya çalışacaksınız. Etrafınızda olan biten her ne varsa geniş açıdan bakmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirmek istediğiniz planlarınızla ilgili de yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İletişimle ilgili konularda daha kontrollü ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün. İş hayatınızda şanslı olduğunuz kadar aşk hayatınızda pek şansınız görünmüyor, bu sıralar aşık olmanın size yarardan çok zarar vereceğini söyleyebiliriz.

13
6
5
5
4
4
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Bakan Şimşek, “Yerel halk” tepkisinin ardından açıklama yaptı: Konu yanlış anlaşıldı…
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Merkez Bankası, faiz kararını duyurdu: Hangi mesajlar öne çıktı?
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
Türkiye, stablecoin dünyasının zirvesinde: En çok alım yapan ülke…
ABD Başkanı Biden, Çinli şirket TikTok’u zorlamaya devam ediyor: 12 aylık mühlet verdi…
ABD Başkanı Biden, Çinli şirket TikTok’u zorlamaya devam ediyor: 12 aylık mühlet verdi…
Çok Okunanlar
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Büyük felaket kapıda! Japon deprem uzmanından önemli açıklama: ''Asıl fay daha kırılmadı''
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Erdoğan düğmeye bastı! Cezasının 10 katına çıkacağı karar, 1 Mayıs'ta yürürlüğe girecek!
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Safiye Soyman'ın Faik'inden sevenlerine kötü haber!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Son dakika! Katliam gibi tren kazasının duruşmasında karar açıklandı!
Yorumlananlar