Öğrencisine cinsel istismarda bulunmuştu! Sapık öğretmenden öğrencinin babasına skandal teklif

28 yaşındaki evli öğretmen Brittany Zamora, 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu için 20 yıl hapse mahkum edilmişti. Öğretmenin çocuğun babasını arayarak skandal bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Öğrencisine cinsel istismarda bulunmuştu! Sapık öğretmenden öğrencinin babasına skandal teklif

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinde evli öğretmen Brittany Zamora (28), 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunması nedeniyle Mart 2018'de tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde görülen dava sonuçlandı ve öğretmen 20 yıl hapse mahkum edildi.

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Brittany Zamora'nın 13 yaşındaki çocuğun babasına, adaletten kaçmak için yalvardığına dair bilgilere ve ses kayıtlarına ulaşıldı.

Söz konusu kayıtlarda "Konu hakkında konuşmak için görüşebilir miyiz? diyen Brittany Zamora'ya 13 yaşındaki çocuğun babası, "Tabi tabi görüşebiliriz. Böylece başka çocuklara da aynısını yapman için sana fırsat vermiş olurum" diyerek tepki gösteriyor.

Bir süre sonra eşi, Brittany Zamora'nın elinden telefonu alıyor ve 13 yaşındaki çocuğun babası 28 yaşındaki öğretmenin eşine, "Eşin canavar olmayı ve çocuk avlamayı seçti. Oğluma ruhen zarar verdi. 13 yaşındaki bir çocuğun öğretmeni tarafından cinsel istismar uygulamasını anlayabiliyor musun? Aklın alıyor mu?" diyerek yaşanan durumun ne denli sarsıcı olduğunu anlatıyor.

Brittany Zamora'nın eşi ise babanın sözlerine karşılık olarak iki defa, "Cinsel ilişki yaşadıklarını sanmıyorum." diyor.

Baba ise, "Kısa sürede gerçeği öğreneceksin" diyerek görüşmeyi sonlandırıyor.

Davayı inceleyen ekip, Brittany Zamora'nın geçtiğimiz yıl 1 Şubat ila 8 Mart tarihleri arasında üç çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu söylüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡