Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri nelerdir? soruları hediye almak isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için bu merak edilenleri araştırdık. İşte tüm detaylar...

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Öğretmenler Günü hediyesi almak isteyenler arama motorlarında öneriler araştırmaya başladı. Peki Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri nelerdir? Tüm merak edilenler haberimizde...

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLER NELERDİR?

Öğretmenlere alınacak hediyeler arasında en başarılı öğretmen ödül hediye seti,  LED ışıklı kitap okuma gözlüğü, kişiye özel isim yazılı kalemler, öğretmenler gününüz kutlu olsun çikolataları, yılın en iyi öğretmeni oscarı, isme özel erkek cüzdanı, kişiye özel sihirli kupa, kişiye özel harfli kol düğmesi, çiçek, saat, kravat, isme özel anahtarlık, kişiye özel 2020 ajanda, öğretmenlere özel masa saatleri bulunuyor.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileriÖğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati! Şık ve oldukça güzel bir görünüme sahip olan bu duvar saati, Öğretmenler Günü Hediyesi olarak düşünülebilecek en eğlenceli hediyelerden biri.

Öğretmeninize en anlamlı teşekkürü, Onun fotoğrafına ve kendi mesajınıza özel hazırlanacak bu madalyonla edebilirsiniz. Altın sarısı renginde parlak dış çeperi bulunan ve ortasına Öğretmeninizin resminin taşınacağı Kişiye Özel En İyi Öğretmen Mdalyonu ile Sevgili Öğretmeninize en anlamlı öğretmenler günü hediyelerinden birini verebilirsiniz.

Öğretmeninize, evinde aynı zamanda koltuk kenarı dekoratif bir süs eşyası olarak da kullanabileceği Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık hediye edin! Üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz En İyi Öğretmen Yastığı tamamen Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanıyor! Hem farklı, hem anlamlı, hem de dekoratif bir öğretmenler günü hediyesi düşünenler için, Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık iyi bir seçim olacaktır.

Çikolatalar ve çiçekler öğretmenler gününün en çok düşünülen hediye seçeneklerinden. Biz de hediye fikirlerimiz içerisinde çikolatalara değinmeden geçemezdik! Öğretmenler Gününün anlamına uygun ve üzerinde kişisel kutlama mesajlarınızla hazırlanacak 15 adet özel çikolata ile Sevgili Öğretmeninize teşekkürlerinizi sunabilirsiniz. Kara tahta şeklindeki şık hediye kutusuna sahip, ve içerisinde özel ambalajına sarılı 15 adet sütlü kare çikolata, kişisel mesajlarınızla hazırlanıyor.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Çılgın Profesörlere taş çıkaran ve laboratuvarda yaptığı deneylerle yüreğinizi ağzınıza getiren Sevgili Kimya Öğretmeninize, esprili bir deney önlüğü hediye edebilirsiniz. Deney Önlüğü üzerine "Kimyamızı Bozan Öğretmenimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz" şeklinde bir mesaj yazdırabileceğiniz gibi, "En Kıral Kimya Öğretmeni" şeklinde bir mesaj da yazdırabilirsiniz. Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak Esprili bir tasarıma sahip olan Kimyacılara özel deney önlüğü, 24 Kasım'ın en çok adından söz ettirecek 1. gündem maddesi olacak.

24 Kasım Öğretmenler Gününü en anlamlı biçimde kutlayabileceğiniz ve Sevgili Öğretmeninizi mutluluktan dört köşe edecek Kişiye Özel En İyi Öğretmen Plaketi. Kutlama Mesajınıza, Öğretmeninizin ismine ve Fotoğrafına özel olarak hazırlanacak Öğretmenlere Özel Plaket, en anlamlı öğretmenler günü hediyesi olmaya aday!

Öğretmeniniz kitap okumaya aşık biriyse, bu ürünü gerçekten çok beğenecek. Geceleri karanlıkta kitap okumayı kolaylaştıran LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, en ilginç öğretmenler günü hediyesi olmaya aday! İçerisinde cam bulunmayan ve her iki yanında güçlü Led ışıkları sayesinde karanlıklar aydınlığa kavuşuyor. Hem kitap okurken, hem de karanlıkta yapılabilecek rutin işlerde kullanılabilen LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, fonksiyonel özelliği ile bir çok alanda kullanılabiliyor. Sıradanlıktan ve klasik olmaktan öte bir şekilde Öğretmenime ne hediye alabilirim diyorsanız, bu ürünü tavsiye edebiliriz.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Diyelim ki; çok sevdiğiniz ve çok beğendiğiniz bir ürünü, 24 Kasım Öğretmenler günü için Öğretmeninize hediye edilmek üzere satın aldınız. Peki bu armağanı daha anlamlı, daha değerli bir hale nasıl getirebilirsiniz biliyor musunuz? İşte görmekte olduğunuz Mini Mesaj Şişeleri ile! 3 farklı modeli bulunan Mini Mesaj Şişeleri içerisine öğretmenler günü ile ilgili en güzel kutlama mesajınızı ya da öğretmeninize sevgi sözlerinizi yazıp, hediye kutusu içerisine koyabilirsiniz. Bu şekilde hem hediyenizin anlamına anlam katacak, hem de öğretmeninize unutulmayacak bir armağan vermiş olacaksınız.

Gurur duyduğunuz, "İyi ki O benim öğretmenim..." dediğiniz biricik öğretmeninize uzun yıllar, siz değerli öğrencisini hatırlatacak bir Öğretmenler günü hediyesini Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Çerçeve ile vermeniz mümkün. İçerisinde istediği fotoğrafını koyarak, evinde, öğretmenler odasında sergileyebileceği bu özel çerçeve, aynı zamanda dekoratif de bir ürün! Bu çerçevenin "Canım Öğretmenim" yazılı kahve rengi zemin sabit olmak üzere, sol alt köşesinde bulunan alana gönlünüzden geçen en sevgi dolu mesajlarınızı yazdırıp, Öğretmeninize özel hale getirebilirsiniz.

Okumak, yazmak ve alanı ile ilgili bildiklerini öğrencilerine aktarmak Öğretmenlerin işi. Araştırmayı ve okumayı seven öğretmeninize hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı! Metal malzemeden üretilmiş olan ve püskülü ile birlikte oldukça şık bir tasarımı bulunan Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı, tamamen öğretmeninize özel hale getirilebiliyor. Üzerine ister ünlü bir düşünürün anlamlı bir sözünü, isterseniz de öğretmenler günü ile ilgili kutlama mesajınızı yazdırabileceğiniz kitap ayracı, öğretmeninizin ismine özel düzenleniyor.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Bize göre, en fazla takdir edilmesi gereken, en fazla ödülü hak eden insanların başında öğretmenler gelir. Eğer siz de, hem öğretmeninizin gururlanmasını sağlayacak, hem de başarılarını takdir etmek için özel bir hediye arıyorsanız, Yılın En İyi Öğretmeni Oscar'ı tam da aradığınız hediye! Sevgili Öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Gününde hem şık, hem de esprili bir hediyeyi Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı ile öğretmeninize verin.

En Güzel Öğretmenler Günü Hediyesi Nedir? İşte bu soruyu Google, Yandex gibi arama motorlarına sorup çeşitli hediye fikirler araştırdınız Buradan çocuklarını okutan ve öğretmenler günü için hediye arayan velilere sesleniyoruz. Çocuğunuza kendi çocuğu gibi sahip çıkan, bilgisiyle birikimiyle en iyi şekilde eğitmeye çalışan sevgili öğretmeninize küçük bir hediye ile teşekkür etmek istiyorsunuz öyle değil mi? İşte biricik öğretmeninizi el üstünde tuttuğunuzu, Ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecek İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye! gerçek inci tanesi ile hazırlanmış bu kolye, sevgili öğretmeninizin boynundan hiç inmeyecek! Güzel Öğretmenler günü hediyeleri araştıranlar için İnci Kolye ideal bir tercih.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Sıra dışı bir armağan ile öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizi şaşırtmaya ne dersiniz? Tam 42 parçadan oluşan yapboz ile, sizi bugüne kadar sınavlarda terleten öğretmeninize bulmaca gibi bir armağan vermiş olacaksınız. Kişiye Özel Olarak hazırlanan ve üzerine öğretmeninizin en sevdiğiniz fotoğrafını ve Öğretmenler günü mesajınızı yazabileceğiniz Kişiye Özel 42 Parça Yapboz, bugüne kadar öğretmeninizin alacağı en ilginç, en güzel hediyelerden biri olacak.

Hadi biraz öğretmenimizin gururunu okşayalım. Ona, üzerinde "Yüzyılın En İyi Öğretmeni" yazılı ve kendi ismi ile anlam kazanacak en iyi öğretmen sertifikasını hediye edelim. 24 Kasım Öğretmenler gününde değerli öğretmeninize hediye edebileceğiniz en şık tasarımlı sertifika karşınızda! Üzerine öğretmeninizin adını ve soy adını yazabileceğiniz Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikası ile Onu çok mutlu edeceksiniz. Bir eğitim sezonu içerisinde, arkadaşlarımızdan, anne ve babamızdan, tüm dostlarımızdan çok daha fazla öğretmenimizi görürüz. Her şeyimiz ile birebir ilgilenen, tek amacı bize yararlı bilgiler öğretmek olan öğretmenlerimize, hem esprili, hem de yıllarca saklayabileceği gösterişli bir hediyeyi bu sertifika ile verebilirsiniz. Öğretmeninize Yüzyılın En İyi Öğretmeni Sertifikasını vererek Ona tüm sene boyunca gösterdiği emekleri için anlamlı bir teşekkür edebilirsiniz. Fonunda yeşil tahta tasarımı bulunan ve üzerine öğretmeninizin fotoğrafı ve ismi yer alacak olan bu sertifika, 24 Kasım için en ideal armağan alternatifi.

Şirinlikte ve sevimlilikte rakip tanımayan bu kupa bardak, Öğretmeninize olan sevginizi göstermek için en güzel hediye seçeneklerinden biri! Kız ve erkek modellerinin bir arada sunulduğu Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri ile, Öğretmeninize kucak dolusu sevginizi gönderin! Kollarını iki yana açmış ve "Öğretmenim Seni Bu Kadar Seviyorum" diye haykıran bu şirin çizgi karakter de kim? Bunu tahmin etmek pek de zor olmasa gerek:)

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

Biliyorsunuz, 24 Kasım Öğretmenler günü için genellikle herkes, hediye tercihini geleneksel diye tabir edebileceğimiz hediyelerden yana kullanır. Peki siz de öyle misiniz? Yoksa Öğretmeninize, daha orijinal, daha farklı bir hediye mi almayı düşünüyorsunuz? Eğer hedefinizde, öğretmeninizi şaşırtacak sıra dışı ve orijinal bir hediye seçmek varsa, işte karşınızda Kişiye Özel Kara Kalem Portre Resim! Sosyal Medyada Sevgili öğretmeninizin sıkı bir takipçisiyseniz; (Örneğin facebook, Twitter, Instagram) buradan Öğretmeninizin en beğendiğiniz fotoğrafını seçip, kara kalem portre resim olarak yaptırabilirsiniz. Üstelik Portre resim siparişi vermek öyle zannettiğiniz gibi pahalı da değil! Karakalem resim çizdirerek hem öğretmeninize çok anlamlı ve çok farklı bir armağan vermiş olacak, hem de duvarında yıllarca sergileyebileceği, her baktığında sizi hatırlayacağı özel bir hediye yaptırmış olacaksınız! Ayrıca, aşağıda yer alan hediye fikirlerimiz içerisinde bol bol kalem, defter, ödül, çiçek gibi geleneksel hediyeler bulabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış!

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NE ZAMAN 2019?

Öğretmenler Günü, ülkemizde her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini eline alan ve bilgilerini öğrencileriyle paylaşıp, onlara okuma yazma öğretenleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerle kutlanan özel bir gündür. Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü Pazar gününe denk geliyor.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TARİHÇESİ

Türkiye'de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul gördüğü gündür.

Birçok ülkede 1994'ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 5 Ekim günü, 1966 yılında Paris'te gerçekleşen "Öğretmenlerin StatüsüHükümetlerarası Özel Konferansı"nın sona erip UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından "Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi"'ni oy birliği ile kabul edilmesinin yıldönümüdür.

Kendi kültürel ve tarihi özelliklerine, okul tatil günlerine göre çeşitli ülkelerde farklı tarihler Öğretmenler Günü olarak belirlenmiştir. Örneğin 12 Arap ülkesinde (Bahreyn, Birleşik Arap Emirlilikleri, Cezayir, Fas, Katar, Libya, Mısır, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün,Yemen) her yıl 28 Şubat günü, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler Gününün tatil olup olmadığı da ülkesine göre değişir.

Öğretmenler Günü hediyesi nelerdir? Erkek için, bayan için, ucuz hediye önerileri

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. Öğretmenler Günü ülkemizde 1981 yılından beri 24 Kasım'da kutlanır.

Atatürk'ün 100. doğum yıl dönümü olan 1981 yılında onun "başöğretmen" oluşunun yıldönümlerinde ülke çapında Öğretmenler Günü kutlanmasına karar verildi. Öğretmenler Günü ile ilgili kutlamalar, 26 Kasım 1992’de Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleşir

Bazı ülkelerde 1994’ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 5 Ekim günü, 1966 yılında Paris’te gerçekleşen “Öğretmenlerin Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı”’nın sona erip UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından “Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi”’ni oybirliği ile kabul edilişinin yıl dönümüdür.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…