Okullar Ne Zaman Açılacak? 15 Tatili Uzadı mı?

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği ''Okullar ne zaman açılacak? İkinci dönem ne zaman başlayacak? Sömestr tatili uzadı mı?'' sorularının yanıtları haberimizde...

Okullar Ne Zaman Açılacak? 15 Tatili Uzadı mı?

Milyonlarca öğrenci tatil yapmak için 15 tatilin tarihlerini merak ediyor. Tüm yıl boyunca ders yapan okullar ara tatillerini 15 günlük süreyle her yıl yapıyor. Peki bu yıl tatil ne zaman olacak? 15 tatil uzatıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı mı?  Tüm bu soruların cevapları haberimizde...

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) her yıl yayımladığı eğitim öğretim takvimini bu yıl henüz yayımlamadı. 2020-2021 eğitim öğretim takviminin yayımlanmasıyla 15 tatilin başlangıç ve bitiş tarihi netlik kazanacak. Takvim yayımlandığında sizlerle paylaşacağız.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlanacak çalışma takvimine göre koronavirüs salgını nedeniyle Haziran ayında kapatması planlanan okullar mart ayından kapatılıp uzaktan eğitime geçildi.

Okullar Ne Zaman Açılacak | 15 Tatili Uzadı mı

SÖMEST TATİLİ UZADI MI?

Özellikle sosyal medya üzerinden 15 tatilin 30 gün olacağı iddia edildiği gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl da gündeme gelen sömestr tatilinin 30 gün olacağı konusunda Milli Eğitim Bakanlığı'dan henüz bir açıklama gelmezken şuan için 15 gün olması öngörülüyor. Her sene çıkan asılsız iddialar nedeniyle öğrenciler heyecanlanıyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡