Onur Soytürk kimdir? Nerelidir? İBB yeni atama Onur Soytürk biyografisi

Onur Soytürk kimdir? Nerelidir? İBB yeni atama Onur Soytürk biyografisi nedir? soruları İBB'de yeni atama sonrası herkes tarafından merakla araştırılıyor. İBB İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne yeni bir atama gerçekleşti. İşte Onur Soytürk hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Onur Soytürk kimdir? Nerelidir? İBB yeni atama Onur Soytürk biyografisi

Onur Soytürk kimdir? Nerelidir? İBB yeni atama Onur Soytürk biyografisi  nedir? soruları İBB'de yeni atama sonrası herkes tarafından merakla araştırılıyor. İBB İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne yeni bir atama gerçekleşti. İşte Onur Soytürk hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

İBB İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne yeni bir atama gerçekleşti. İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Genel Müdürlüğe Onur Soytürk'ü atadı. 

ONUR SOYTÜRK KİMDİR? NERELİDİR? İBB YENİ ATAMA ONUR SOYTÜRK BİYOGRAFİSİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB kadrosunda değişiklikler yapmaya devam ediyor. İmamoğlu büyükşehir belediyesinin iştirak şirketlerinden İstanbul İmar A.Ş.'nin genel müdürlüğüne Onur Soytürk’ü atadı. 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun olan Soytürk, 2005 yılında İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde çalışarak İstanbul`un Çevre Düzeni Planlarının hazırlanması sürecinde yer aldı. 2006-2009 Yılları arasında Netcad firmasında GIS uzmanı, 2009-2011 yılları arasında da Gaziosmanpaşa Belediyesinde şehir plancısı olarak görev yaptı.

Onur Soytürk kimdir? Nerelidir? İBB yeni atama Onur Soytürk biyografisi

ONUR SOYTÜRK BİYOGRAFİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul İmar A.Ş Genel Müdürlüğü görevine Onur Soytürk'ü atadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, başta olmak üzere pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerini yürüten Onur Soytürk kimdir, nerelidir? Onur Soytürk hayatı, biyografisi. 

Onur Soytürk, 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde 2005'te çalışan Soytürk, İstanbul'un çevre düzeni planlarının hazırlanması sürecinde yer aldı. Netcad firmasında 2006-2009 yıllarında GIS uzmanı, 2009-2011 yıllarında da Gaziosmanpaşa Belediyesinde şehir plancısı olarak görev yapan Soytürk, 2011-2012 yıllarında Amplio şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Soytürk, 2012 yılından bu yana Kentsel Yenileme Merkezi şirketinin Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlendi. Onur Soytürk ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerinde çalıştı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡